- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olka
csendes tag
válasz
wolfman #32193 üzenetére
Volt hozzá szerencsém... vagy balszerencsém.
A kinézete alapján komoly darabnak igérkezett, de szerintem kár volt a design-ba ennyi energiát ölni.
Lehet, hogy én vagyok elfogult AK párti, de ez a lejátszó konkrétan borzasztó volt.
Nem volt tere, dinamikátlan. Próbáltam a standard fülesükkel, meg JH audióval is, de ugyanúgy lehangoló volt.
A végeredmény meg nem teljesen a sabre hibája, mert az AK futura is sabre és az tényleg referencia hanggal bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest