- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
válasz
GabeszHUN #28535 üzenetére
Vinnie kéne pedig a Fuze+-nak. Nem lehet, hogy mondjuk csak 44,1 kHz/16 bitig támogatott a FLAC, a te anyagod pedig nem ilyen volt? Rockboxszal viszont mindent lejátszanak a Sansa-k.
Sportom volt, arra emlékszem, ment a FLAC, de ott is biztos van valami limit (48 kHz/16 bitre tippelek). -
zack
nagyúr
válasz
GabeszHUN #26683 üzenetére
Ha nem viszel telefont, akkor tényleg a karpánt a legjobb megoldás. Nem tudom mekkora távokat futsz, én általában 8-12km-t, ami 45 perc és 1 óra 15 perc között időszakot jelent, de tiszta víz vagyok, a karpánt párás, a gatyám, és a futó pólóm szintén vizes. Ilyen körülmények között, ha zsebre vágsz egy mp3 lejátszót, sanszos, hogy be fog ázni. Az, aki azt tanácsolja, tedd be a hátsó kis zsebedbe, az vagy 1m-t sem futott az életében, vagy divatfutó,
-
wolfman
veterán
válasz
GabeszHUN #26677 üzenetére
Sajnos èn is egy ideje minőnègibb lejátszót keresek sansa clip Zip helyett, de NINCS! Olyan ami pici, bővìthető, flacot kezelő ès mondjuk csiptetős is nincs a világon. Esetleg olyan amiből egy funkció hiányzik, de nekem máris használhatatlan. Futáshoz kène nekem is, de szemezek egy Fiio x3al de sztem túl nagy lesz.
-
zack
nagyúr
válasz
GabeszHUN #26675 üzenetére
"Súlyemelés valamint street workout még hagyján"
Ajaj.
Ide inkább telefon + stereo BT headset. Telefon lerak, 10m körzetben, és talán BT fülessel nem lesz gond. Pl Sony SBH52, aminek rövid a gyári kábele.
Futáshoz gondolom GPS-t használsz (telefon). Ha igen, nyűgős lesz még egy eszköz. Tapasztalat. Pedig a Clip+ nem foglal sok helyet. Itt is a telefon +stereo BT headset vált be a legjobban.
Én inkább erre orientálódnék. A FiiO-t, és úgy globálisan ezeket a minőségibb lejátszókat nem ilyen felhasználásra találták ki.
-
zack
nagyúr
válasz
GabeszHUN #26670 üzenetére
A Fuze+ érintője a legalja, amivel eddig találkoztam. Annyira gány minőség, hogy nem is értem, hogy adhatták így ki. Ebből ne indulj ki.
Az IHIFI 770 és a Fuze+ ég és föld.
Persze nem akarlak rábeszélni, mert a szempontjaid nyilvánvalóak.Milyen sporthoz kell?
(#26671) Tulku
Így van, de azt hiszem a hangerőgombok aktívak maradnak, bár nem szoktam állítgatni, fix 90-es hangerőn van mindig, nem szoktam állítgatni, és sosem mászott még el magától.
28k-ba megegyezhetünk. -
-
zack
nagyúr
-
pulutodurumo
őstag
válasz
GabeszHUN #25181 üzenetére
Én tavaly év végén vettem egy Clip pluszt. Telefonok 98%-ánál jobb a hangja, fejhallgatót is képes hajtani értékelhető minőségben. Ha biztos vagy benne hogy csak a lejátszód a ludas, ráadásul el akarsz indulni a leejtőn, akkor Fiio X1 (ami itt a topicban nem örvend népszerűségnek). Szerintem Sansa, ráérsz még drágább lejátszókat venni.
-
Bodz
nagyúr
válasz
GabeszHUN #25142 üzenetére
Szia!
Van rajta billentyűzár. 2-3 másodpercig nyomva kell tartani a bekapcs gombot.
Egy Clip Zip pl. jó lenne neked. Gombos, nem túl nagy. Ha valamiért nem tetszene, akkor esetleg Gogear Vibe. Bár ez nagyobb, de korrekt hangja van, meg üzemidőben is csúnyán ráver a Sandiskre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest