- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fericske
addikt
Nekem Audeze-től az LCD4 a favorit. Nehezen hajtható.
A 4z az olyan semmilyen hozzá képest. Könnyen hajtható.
LCD3-ból egy fazorossal volt afférom, az is semmilyen volt. Talán egy prefazor, bár sok reményt nem fűznék hozzá.
LCD-X az nagyon jó, szerintem, szintén könnyen hajtható.Jó szerkóról egy LCD4 - Emperyan összehallgatásra beneveznék. Gyanús, hogy a Meze felé hajlanék végül. Ő is könnyen hajtható.
Dapnál meg AK szerelem volt eddig nálad, na és most?
Fejes téren is szélesebb spektrumon mozoghatnál. -
biokox
tag
Na az a helyzet hogy elkezdhetsz fejest keresni mert itt a füles kevés lesz ha ki akarod használni a cayin tudását megkockáztatom asztali szintü hang jött ki belőle nem is a brutál hangerő a lényeg hanem a hangulat amit áraszt magából döl belöle a zene ha kell simogat pörget az biztos hogy hordozható lejátszót még nem hallottam ilyen dinamikával szólni egyébként a felhasználók nagy többsége fejessel használja nem véletlenül.Tulku gratula hozzá.
-
stemplar07
őstag
Hát ezért a tidal offline-ért nem is fogom lecserélni a KANN-t ...csak ha már előfizettem hozzá szoktam az ,,okossághoz,,
na mind1 ..
Cayin N8 Master Quality Digital Audio Player -re gondolsz ? ha igen azért az az MQA-t is tudja no meg pár ,,apróságot,, ... Balanced : Quadruple Solid-State ( naezmegmifene ) haha, 4,4 balanced nesze neked lehet kábelezni ..
-
gianni85
veterán
Annyira nem hoz lázba a nagy tér, populárisabb zenét hallgatok, vokálcentrikusból jöhet rengeteg különböző stílus. Klasszikus, szimfónikus nagyzenekar nem vonz. Élő felvételek se annyira. Csak bennem van a vezérhangya, hogy a füleseim megérdemelnének valami komolyabb forrást is. Viszont a kényelemről se mondanék le... nincs se pénzem, se energiám hi-res gyűjteményt összehozni, kell a spoti/tidal, lehetőleg offline, és a fluid felhasználói élmény (utóbbin bukott anno a cayin dapom).
Talán az sr15 lenne jó, de ~150k huf áron. -
Sefter
veterán
Is..ebben egyet értünk
stemplar
Pont ezért nem objektívek a tesztek...hanem szponzorált reklámok.
Barátokkal gondolkoztunk hasonló teszt oldalon, de arra jutottunk, ha a valós véleményünket írjuk le, rövid időn belül nem kapnánk teszt készüléket senkitől
Csak azt tartom hitelesnek, aki a saját, megvásárolt cuccáról ír. -
gaben22
senior tag
Amúgy arra kíváncsi lennék mekkora piaca van ezeknek (vagy akár audiofil fülhallgatóknak...) egy olyan világban, ahol minden telefon lejátszik már zenét meg "jó nevű" fülhallgatókat ajándékozgatnak hozzájuk. És akkor ezt még levetíteném Magyarországra, itt vajon mekkora piaca van ezeknek.
-
gaben22
senior tag
Nekem kicsi a tapasztalatom, de van egy AK70 mkII-m (Cirrus Logic CS4398) meg egy Cowon Plenue 2-m (AK4497EQ) és nem állítom, hogy jobb az AK, de az tuti, hogy nagyon tetszik, ahogy szól, annak ellenére, hogy papíron ugye... Mindenesetre Astellnél ügyes gyerekek dolgoznak az egyszer biztos
.
-
Sefter
veterán
önmagában a dac chip nem sokat jelent, szerintem
Nem Te sugalltad az utolsó sort, hanem a blog. Én meg erre írtam, hogy marhaság. Attól, hogy valamilyen eszközben a DAC éppen 4497 alapú, még nem garancia a jó minőségre..szóval konkrét terméket kell vizsgálni nem egy szeletet belőle.. -
Caustic
csendes tag
-
gianni85
veterán
Az mondjuk fene tudja, hogy az sd kártya slot-on kívül mennyi plusz elektronikát igényelne, ami esetleg növelné a méretet. Én meg igazából egy kicsit kisebbet is el tudnék viselni bármi visszalépés nélkül (üzemidő, hangzás, dual-dac), mint az ES100. De alapvetően tökéletesen meg vagyok vel elégedve. Most megkapta a "rendszer" a tuning Forza kábelt is nálam
-
stemplar07
őstag
na persze akkor kell(het) a Mojo ha esetleg unbalanced 600 ohm az igény , mert arra már a KANN már kevés .
(ha jól tudom kb ugyanazt tudja kb. unbalancedben a mojo mint amit a KANN balancedben)A bőrtok kb +15 ezer (+a 256 sd 10), némi alkuval megéri ennyiért annak aki hosszú távra gondolkodik, és zenei allroundert keres és nem zavarja a súlya/mérete és még gyártott modell, ár-értékben(komoly erősítő/dupla aksi/dual USB/dual SD) szerintem az A&K-k közül egy józan választás.
-
gaben22
senior tag
Köszi a segítséget, ne haragudjatok az állandó kifogásért, rendesek vagytok, hogy segítetek. Wireless cuccok nálam vétó, ITs gyerek vagyok, nekem az a latency, amit bármilyen wireless cucc tud már sok
. Régi beidegződés. Biztos öregszem is már. Felírtam, amiket eddig javasoltatok, elkezdek utánaolvasni a dolgoknak aztán előbb-utóbb lesz belőle valami, ilyen drága cuccoknál már nem egyik napról a másikra megy ez nálam.
-
gaben22
senior tag
Pontosan hasonló megfontolásaim vannak, meg nem hinném, hogy túl tiszta az a DC jel
. Powerbank esetleg jó választás, de szerintem bármit is vennék jóval többet bírna, mint a mostanim. Bár most megakadt a dolog, T20-at néztem ki, de olvasgatok kábel panaszokról, még esetleg a gen 2-nél is. Ennyiért nem 3-4 évre tervezek vásárolni... Jó dolog ez, mert így addig se költök
-
törölt tag
-
Na majd legközelebb!
Egyre jobban érdekel ez a világ.Mivel szinte egy köpésre van tőlem az iJoe, inkább azt vettem elő, mert ott minden Fiio megvan. Kicsit beletúrtam a készletbe.
M7, M9, X5III Mark a képen és a fülesre is kötve. Mit mondjak. Az M7 steril, mint egy friss kötés a fülre. Az M9 alakul, a kialakítás és kezelése első osztályú! Imádtam!
Az X5 pedig sokban nem különbözött az M9-től, de combosabban nyomta a kraftot. Na, az tetszett! -
samui
csendes tag
Visszaírtak valóban 32GB belső memória és 256GB külső SD mehet bele, így már ellenék vele!
(#33516) stemplar07 köszi rá is kérdeztem a garanciára.
Az AK 300 jóval kedvezőbb áron van a 380 demo meg pont a lélektani határon, amit ráköltenék
Közben egy AK 320-as is képbe került
Ma még töprengek rajta
-
Pierre75
senior tag
Eltelt két perc míg leesett, honnan ismerős Harkály komám.
-
stemplar07
őstag
,,Értem én ,hogy non-stop,de miért van mindig nyitva,,
Nem tudományos értekezést vártam , bár akaratlanul össze ugrasztottam a ,,tudós klub ,, rendes tagjait,,..A matematikában nincsenek kivételek, legfeljebb egy-egy tétel érvényességének vannak feltételei. Ha ezek nem teljesülnek, akkor nem alkalmazhatjuk a tételt, noha előfordulhat, hogy az adott esetben mégis igaz...,,
De! Minden (szinte kivétel nélkül ..)akár a stabil fejhallgató erősítőt tesztelő oldalon, ahol mérések is jelen vannak, a kimeneti impedancia ,,kevesebb jobb ,, táblázatot látok...és ez a hangzást,minőséget is igazolja a legtöbb esetben .. ((szerintük))
-
Bodz
nagyúr
Még mindig nem arról van szó, hogy mi mivel szól jól, mennyire tetszik, illesztés, miegymás. Egy egyszerű tény, aminek műszaki okai vannak, hogy a minél alacsonyabb az elméleti ideális. Szóval de, meghatározza a hangminőség egy részét valahogyan minden esetben. Mérve.
És ha tök vakon vásárolunk lejátszót és fülest, akkor igenis legyen egy szempont szerintem. Teszteknek ebben legalább maximálisan igaza van, feltétlen meg kell említeni. Több értelme van, mint mondjuk azt ecsetelni hosszasan, hogy milyen éteri hangja volt az énekesnőnek, ami egy tök haszontalan "információ".
-
Shyciii
veterán
Tulku. Tedd meg nekem azt, hogy mielőtt reagálsz egy írásomra, és egyben egy weboldalra, veszed a fáradtságot és elolvasod a linken levő írást, ha már bevágtam, hogy mit írnak, és akkor nem írsz butaságot a DSD minőségről, legalábbis arról, amiről én írtam. Mint mondtam nem arról beszélek, amit torrenten le lehet tölteni szutykokat.
-
Shyciii
veterán
Én tudom mivel vette fel. Ugye nem vették, hanem vette, mert egy embernek köszönhető: Gert Palmcrantz.
Amiket használt: 2db Nagra IV sztereómagnó, 2db Neumann U47 mikrofon, 2db Neumann KM56s mikrofon, 1db Neumann M49 mikrofon, 2db Dolby A361-es zajcsökkentő, és keverőpultnak pedig Studer.
Dehát ezeket biztos tudtad, ha már így rákérdeztél. No mindegy... -
Ciccuka
veterán
HiBy R6 & R6 Pro (221)
-
stemplar07
őstag
Tulku,, én nem favorizáltam, csak mivel van belőle kipróbálható, és voltak akik ,,nézelődtek,, azoknak javasoltam, hogy próbálják már ki
az nem kerül semmibe ..és legalább tudnánk, mi a helyzet ..(pontosan azért mert számomra is nehezen hihető a 77mW /300 ohm ..) de egyszer elballagok a HD650-el és kipróbálom..
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest