Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-Attila
senior tag
"Miután egy videót megnyitottam, akkor azt már nem fogja blokkolni. (Csak ha mindig visszavonogatom az ideiglenes engedélyeket. Így viszont semmi értelme.)"
Nem igazán értem, hogy miért ne lenne értelme. Számomra teljesen logikus, hogy ha ideiglenesen engedélyezek egy bizonyos objektumot, akkor az az adott munkamenet végéig úgy is marad.
Egyébként pedig a fentebb leírt about:permissions-beli beállítás megoldja, ha átállítod, minden alkalommal engedélyt fog kérni a tartalmak aktiválására.
-
S-Attila
senior tag
-
WonderCSabo
félisten
1. címsorba írd be: about:config majd Enter. Keress rá a browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent változóra, és duplakattal állítsd true -ra.
2. A Firefox Panorama alapból tudja ezt.
3. Volt egy ilyen kieg, de már nem elérhető új Fxre.

6. Sok userscript tudja ezt, pl. ez.
7. [link]
-
BullZeye
veterán
Természetesen, ezt a hibajavítást hívják FireFox 5.0-nak, de töredesen bevallom nem tudom tesztelni az állításodat, mert nekem minden reggel törölve van az előzmény. Úgyhogy ha hülyeséget mondok, ami előfordulhat akkor tessék megkövezni, viszont addig próbáld meg frissíteni FF-odat.
De legvégsőbb elkeseredésedben, próbáld meg a CTRL+H-t használni, ilyenkor sidebar-ban vannak előzmények, és ilyenkor nem ugrál sehova semmi, és FF-et se kell hozzá frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911