- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-Attila
senior tag
"Miután egy videót megnyitottam, akkor azt már nem fogja blokkolni. (Csak ha mindig visszavonogatom az ideiglenes engedélyeket. Így viszont semmi értelme.)"
Nem igazán értem, hogy miért ne lenne értelme. Számomra teljesen logikus, hogy ha ideiglenesen engedélyezek egy bizonyos objektumot, akkor az az adott munkamenet végéig úgy is marad.
Egyébként pedig a fentebb leírt about:permissions-beli beállítás megoldja, ha átállítod, minden alkalommal engedélyt fog kérni a tartalmak aktiválására.
-
S-Attila
senior tag
-
WonderCSabo
félisten
1. címsorba írd be: about:config majd Enter. Keress rá a browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent változóra, és duplakattal állítsd true -ra.
2. A Firefox Panorama alapból tudja ezt.
3. Volt egy ilyen kieg, de már nem elérhető új Fxre.
6. Sok userscript tudja ezt, pl. ez.
7. [link]
-
BullZeye
veterán
Természetesen, ezt a hibajavítást hívják FireFox 5.0-nak, de töredesen bevallom nem tudom tesztelni az állításodat, mert nekem minden reggel törölve van az előzmény. Úgyhogy ha hülyeséget mondok, ami előfordulhat akkor tessék megkövezni, viszont addig próbáld meg frissíteni FF-odat.
De legvégsőbb elkeseredésedben, próbáld meg a CTRL+H-t használni, ilyenkor sidebar-ban vannak előzmények, és ilyenkor nem ugrál sehova semmi, és FF-et se kell hozzá frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- LEGO klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged