-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Brutforsz #25951 üzenetére
Igen, de eddig alapértelmezetten ki volt kapcsolva. Ergó a Firefox nem tudhatja, hogy azért volt kikapcsolva, mert Te direkt kikapcsolva hagytad, vagy azért, mert a user nem is tudott a létezéséről. Persze fel lehetne dobni egy kérdező-magyarázó ablakot a frissítés után, de hidd el, hogy sokkal több a user, akit nem is érdekel az egész, és az ilyen ablakok csak zavarják.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Brutforsz #25947 üzenetére
Én azt hittem, hogy a régifajta smooth scrollt kérdezte Csepe. A Tabs on top is alapértelmezetten be lett kapcsolva, és még ezer más. A legtöbb embernek jobban tetszik a smooth scroll, mint a nem smooth, ha nem kapcsolják be az új featureöket, akkor minek implementálják őket? :S
szugabor: Telepítéskor a Chrome-ból importáltam a könyjelzőket, ez lehet a gond?
Az biztos nem. Nem tudom hozzáadni kivételként?
-
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Brutforsz #25633 üzenetére
Nálam is megbolondult egyszer a FF, én akkor azt csináltam, hogy a Windows Intéző tulajdonságok lapon megnéztem, mi van az "előző verziók" lapon. Meglepően sokszor elmenette a windows, többek között backuppal, de visszaállítási ponttal együtt is. Volt ott egy néhány napos, arra ráböktem, hogy visszaállítás, és meggyógyult minden.
-
gyulank
addikt
-
törölt tag
válasz
Brutforsz #25501 üzenetére
Hat nem ugy toroltem a profilt ahogy kellett volna
WonderCSabo: custom szinprofilt szeretnek a bongeszore eroltetni, de az egyik kulcsot keptelen vagyok letrehozni, vagyis letrejon, de aztan torlodik:
gfx.color_management.enabled
az erteke pedig: trueVisormail: en is probaltam de keptelen voltam megszeretni, keptelen vagyok benne barmit is beallitani, es a kiegeszitok rendkivul gyengek. Kar mert egyebkent bug-okat nem tapasztaltam, es gyorsabb is mint a fox, ezenkivul nem fagy be masodpercekre es nem vagyja tele a memoriat. De a koritese pocsek, fapados. Nekiallhatnanak fejleszteni.
-
törölt tag
válasz
Brutforsz #25496 üzenetére
Probaltam torolni a profilt, aztan firefox reinstall. Amikor ujrarakom akkor ugyanazok a belallitasok maradnak, meg a konyvjelzok sem vesznek el, nagyon fura. Termeszetesen uj kulcsot a config-ban tovabbra sem tudok letrehozni. Azthiszem vegleg megerett az ido a crome-ra valtashoz...
-
törölt tag
válasz
Brutforsz #25492 üzenetére
Koszi! Az user.js fajl mar letezett, ebbe beletettem a kulcsot, de igy sem letezik az about:config-ban es tovabbra sem menti el ha letrehozom... Pedig mar a perfs.js fajlban is bennevan a sor, az about:config-ban ennek lennere tovabbra sem latszik, illetve a valtozas amit szerettem volna hogy megtortenjen, nem tortenik meg.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Brutforsz #25358 üzenetére
szintén TP-Link.. meglátjuk. (mondjuk szoftverfrissítéssel nem halmozzák el.. legalábbis az enyémet)
más kérdés: arra van e valami megoldás, hogy ha átváltok egy másik tabra, majd azt bezárom, akkor ne a mellette lévő, legközelebbi tabra ugorjon át, hanem arra, amelyiken előtte állt?
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
Brutforsz #18377 üzenetére
Stimmel. Köszönöm. A kiterjesztés kell hozzá (ebben a formában), és ott van ahol mondod. Csak meg kell fogni, és a másik alá/fölé húzni. Annyi az érdekesség, hogy van felettük egy "Hivatkozás megnyitása" szöveg, ugyanúgy pipával. Ez vagy magyarázat az alatta lévő két sorra, vagy..... Mindegy, köszönöm mindenkinek a segítséget, sikerült megoldani a problémám. (Most már boldog vagyok!
)
-
erikke17
őstag
válasz
Brutforsz #17147 üzenetére
Szerintem ez nem böngésző hiba ugyanis Google Chromeba is ugyan ezt produkálja, furdalt a kiváncsiág és kipróbáltam. Vagy ott van a gubanc microsoftnál vagy nem tudom hol, de egy másik gépen is ezt produkálja szóval az is kizárt hogy winben lenne valami.
WonderCSabo - kérném segitséged légyszives
Flejebb olvashatod ezt az anomáliát, sikerült letölteni, hogy milyen úton módon azt is fentebb el tudod olvasni, csak nem tudom hogy nem e lehet hibás a telepitő
Szerinted ez lehetséges? Előre is köszi
-
erikke17
őstag
válasz
Brutforsz #17147 üzenetére
Hát ez eléggé X-akták, most meg adtam neki hogy kérdezés nélkül hova mentse igy gond nélkül lejött
Még azt se lehet mondani hogy ugyan az a böngésző, igaz mindkettő 3.6 egyik 3.6 legfrissebb másik megy egy kicsit öregebb. Csak most azon gondolkozom hogy oké hogy lejött csak nem e hibásan.
-
Chili7
őstag
válasz
Brutforsz #17097 üzenetére
Ezzel az automatikus frissítéssel az a bajom, hogy ha a honlapon belül elmászkálok, már nem jegyzi meg, hogy frissíteni kellene. Így idő után ugyanúgy logoutol.
Olyan megoldás kellene, hogy egy bizonyos nyitott honlapot folyamatosan frissítsen mondjuk óránként. Az se lenne baj, ha ezt nem kellene minden alkalommal beállítani.köszi
-
Somik
csendes tag
válasz
Brutforsz #17094 üzenetére
Köszi, de már néztem az oldalt és sajna ez se működött:
I had this exact problem, and was able to resolve it by using my original Windows install CD (Windows 7 in my case) and 7-Zip.
Here's how:
Put your CD in the CD-Drive, open it in Explorer and go to sources. Right-click on install.wim and select 7-Zip -> Open Archive (or just drag-and drop the file onto the 7-Zip file manager).
Now in the 7-Zip file manager find your way to the Windows\Fonts folder and extract it to a directory (or your desktop, it doesn't matter). Go to the extracted directory and select all files. Right-click and click Install, be sure to replace all fonts.
Another window should appear saying that the selected font is not valid, just click Close.
Restart your computer and all fonts should be restored.Az nem lehet, hogy mondjuk az ATI videókártya driverem csinálja a dolgot? Mert már tényleg semmi 5letem nincs.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Brutforsz #16793 üzenetére
Én is jártam így, talán 2-3 alkalommal összesen, azaz nagyon ritka jelenség.
Nem használok tabkezelő extensiont.
Sehogy nem lehetett bezárni - bezárás ikon, ctrl+w, ctrl+f4, duplaklikk.
Screenshotom nincs, de minden szempontból úgy viselkedett és nézett ki, mint egy rendes tab - csak bezárni nem lehetett.Firefox 3.6.13, Linux 64bit.
-
BullZeye
veterán
válasz
Brutforsz #16757 üzenetére
Azóta azért jobb a helyzet, most inkább csak amiatt zavar, mert nem akarok +1 kieget felrakni, hogy legyen egy FF újraindítása gombom, hotkey-t meg mindig elfelejtem használni. Ezért bezárom FF-et és azonnal újranyitom, csak túl hamari vagyok, emiatt írja ki ezt, aztán leokézom, és elindítom újra.
De azért kellemesebb lenne, ha ahelyett, hogy ezt a hibát kiírja, próbálkozzon fél másodpercenként mondjuk 20x, ha akkor sem seikerül, akkor írja ki ezt a hibát.
Vagy ami még elengánsabb lenne, FF indításának ikonjába rakni, hogy automatice bezárja az előző futó alkalmazást.
Jah és egy okos dolog akik FF4 és ATT-t együtt használnak, és még nem jutottak el addig, akkor tegyék be kivételek közé a plugin container-t, mert néha berakja auto 3D-be magát, és csak FFből való kilépéssel megy vissza 2D-be (magyarul pazarolja a drága áramot).
-
virkir
veterán
válasz
Brutforsz #16742 üzenetére
Kösz a gyors választ.
Az elsővel csak annyi a gond, hogy a többszörös reinstal után mindig sérül?
A másodiknál meg nem használok kiterjesztést egyszerűen kiveszem a pipát, hogy ne jelenítse meg ráadásul ez menet közben jön elő random tehát indításnál még működik majd nap közben gondol egyet és nem megy csak ha újraindítom a FF-ot.
A harmadik hiba megvan a hármasnál is meg a négyesnél is. -
törölt tag
válasz
Brutforsz #16697 üzenetére
Igen, tudom, de végül is két kieget találtam ami "körbe lövi a célt "
Amit ez a kieg nyújt azt tudja az Opera is, van egy másik kieg :
Multirow Bookmarks ToolbarEz tetszőleg - alapértelmezés szerint három sorba tudja rendezni a könyvjelzőket, ez sem pont az viszont ez megfelelő nekem végül is
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Brutforsz #16589 üzenetére
"az ablak mérete a lényeg, azt pedig a Windows nem engedi nagyobbra állítani, mint a natív felbontás."
Nem is ezt szeretném.
Annyi bőven elég lenne, ha pl. az 1280x1024 képernyőn a FF egyik tabján megjelenne a honlap 1440x900, 1600x1200 vagy 1920x1080-ra méretezve, aztán a vízszintes és függőleges gördítősávval meg tudjam nézni azt a részét, amire kíváncsi vagyok. -
mzx
senior tag
válasz
Brutforsz #16571 üzenetére
Kedves Brutforsz!
Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire kitettél magadért ...
Nem számítottam rá, hogy ennyire belelkesedsz a megoldás iránt, és ennyi sokmindent megpróbálsz... szóval... zavarbaejtő!Az, amúgy, jelen esetben részletkérdés, hogy érdemi megoldás nem született.
Hát... valóban, oldalanként több száz oldalt nincs értelme kiszedegetni, tul. képp. akkor már screenshot -tal JPG-kbe is tehetnék, az is épp oly körülményes lenne.A lényeg, hogy nagyon jól esett nekem, hogy ilyen intenziven utánajártál sokféle lehetséges megoldásnak!!
(Egyébként meg ez esetben tényleg nem nagy gond számomra, hogy
nem letölthető, mert -mint említettem- legalább online el lehet olvasni végig.
Hónapok óta kerestem ezt a könyvet és nagyon jól jött nekem ,hogy legalábbis online olvasható verzióban ráleltem.)Még egyszer köszönet az időáldozatodért és hogy -látom- nagyon hozzáértő vagy és ki is használtad tudásod egy részét!
(Számomra félig kínai, amiket irtál, nekem ennyi esélyem se lett volna "bűvölni")
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Brutforsz #16571 üzenetére
Sikerült egyszerűsíteni az oldalak mentését, elég végiggörgetni a könyvet (egyszer érdemes rábökni a nagyításra, az látszik az eredeti méretnek), majd a CacheViewer segítségével (számozási okok miatt időpont szerint rendezve) egyszerre le lehet menteni az oldalakat, majd összefűzni - köszönöm Siriusb javaslatát, az ImageMagick eszembe sem jutott.
Az eljárás egyetlen szépséghibája, hogy nekem egyszerre csak kb. 40 oldalt hajlandó a Google betölteni, ezt még ki lehet védeni, de vannak oldalak, amelyeket viszont nem, na, itt már nem lehet mit tenni.
-
mzx
senior tag
válasz
Brutforsz #16568 üzenetére
Értem. Mindenesetre ONLINE teljes egészében olvasható az általam belinkelt könyv.
Nagyon szépen köszi, hogy megpróbálod "megbűvölni"!
Hátha sikerül.
Köszi köszi köszi!(Ha sikerul, ha nem.
)
(Bocsi, ha csak órák mulva nézek vissza, de lehet, h percek mulva ... reagálni fogok leendő újabb hsz-edre.)
-
mzx
senior tag
válasz
Brutforsz #16566 üzenetére
Köszi a segitséget, mindjárt megpróbálom az általad talált esetén.
Addig is nézd meg, kérlek, miért nem tudom leszedni a könyvet ,amit én szeretnék; íme a linkje:books.google.hu/books?id=WOaAO6FOXOkC&printsec=frontcover&dq=f%C3%A9derer+%C3%A1gnes&hl=hu&ei=-99QTe2vOs-J5AaslIW9CA&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CCwQ6AEwAA#v=twopage&q&f=true
Annyit még ,hogy kizárólag linux-ból próbáltam eddig, ott FireFoxMozillából és Google Chrome -ból, de csak a weboldal (ahol betöltődött a köny) "keretét" (pl. hasonló könyvek jegyzéke, stb.) töltötte le nekem.
Persze majd amint windowsXP-vel boot-olok, megprobalom majd ott is, de erre jelen órákban nincs lehetőségem. -
Pet'ke
csendes tag
válasz
Brutforsz #16507 üzenetére
Jaja működik...
Látom nem én vagyok az egyetlen aki a régi 2.0ás Firefoxot jobbnak tartotta...
Sztem az volt a legjobban kezelhető...
Még a letöltési ablakot kellene megvariálni a régire és kész is... Na jó talán még a könyvjelzők hozzáadása menüt..
Most turkálok az Addonok között hátha ráakadok valamire még -
WonderCSabo
félisten
válasz
Brutforsz #14993 üzenetére
Vagy a Webmail Notifiert tudom ajánlani.
Más: Alexander Limi nemrég tett közzé egy blogbejegyzést, h. mi van még hátra a Firefox 4 UI fejlesztéséből. Jó hírek, csomó minden mégis bekerül az Fx4-be. A blogban is linkelt teljes lista itt elérhető, bár sztem ez utóbbi nem friss teljesen.
-
remington2
senior tag
válasz
Brutforsz #14731 üzenetére
Köszi, ez megoldotta a problémát. Az életben ki nem találtam volna, hogy ez a baj
A gépen lelki egészségéért aggódóknak: 1. Comodo csak tűzfal , 2. avast vírusok ellen 3. NOD ideiglenesen van fenn, időnként felrakok valami pluszt, és leellenőriztetem vele a rendszert. Ameddig egymás mellett vannak, kilövöm az egyiket.
Ha szemfülesek vagytok, észre lehet venni, hogy az avast viszont - állításommal ellentétben - nincs kilőve, és a nod sem, mert akkor utóbbinak piros, előbbinek piros x-el áthúzott lenne az ikonja. Ez azért van, mert újraindítottam a gépet, és úgy tűnik, hogy csak a "kikapcsolás a rendszer újraindításáig" opciót használtam az állandó védelmek lelövésénél.
Remélem most már látható, hogy lelkem tisztaságának fényességes ragyogása Isten napsugaras tekintete által kísért, és a lehető legtávolabb helyezkedik el a Pokol förtelmes bugyraitól.
Viszont gondolkodom rajta, hogy kell-e egyáltalán tűzfal, az avast nem jó arra is? Hálózatvédelme is van, az nem elég vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest