-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"next-next-finish"
Találkoztam már olyan mocsokkal is, ahol be kellett csekkolni, hogy a izébizgerentyű toolbar nélkül kérem.
Ja, és melyik vírusírtó volt az, amelyik úgy települt, hogy telepítés közben fel akarta rakni az ask toolbart? Asszem nem az avg, mert az avg-nek van saját toolbarja (hogyrohardnameg az is).
Pont azért rakok fel vírusirtó, és egyéb programokat, hogy senki ne gánnyja tele a firefoxot tollbarral, és majd pont a víruskergető teszi bele az elsőt. -
EmptyParadox
senior tag
Ezzel a userstyle-lal vissza lehet hozni a régebbi működést. Valamint Classic Theme Restorer is vissza tudja állítani, ha minden igaz.
-
Nemdick
csendes tag
A testreszabásnál van egy ilyen lehetőség:
Alapértelmezett értékek visszaállítása
Nem emlékszem már pontosan, hogy mi a hatása, de hasonló problémánál ezzel oldottam meg. Előtte a könyvjelzőket és a jelszavakat célszerű menteni.
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/password-exporter/
+ testreszabás:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/classicthemerestorer/
-
ledgeri
nagyúr
Köszi, ezek a plugin kezelőfelületén beszerezhető listák, vagy külső forrásúak? ha utóbbi, akkor honnan érhetem el őket?
(#46855) yanna Köszi neked is..
(#46861) spammer Akkor tőled meg azt kérdem, hogyan kell bevezetni a linkelt listát Ublockba? Nomeg, hogy akkor maradhat-e adblock, vagy akadnak/elég egy?
-
spammer
veterán
Overkill, a sok lista között nagy az átfedés. Szerintem érdemesebb egy rendes hosts listát [link] használni és ezt kiegészíteni a uBlock kozmetikai filterjeivel (pl. social gombok meg egyéb szar widgetek tiltása). A hosts fájl előnye továbbá, hogy böngészőfüggetlen (sőt, programfüggetlen). De vannak egyéb módszerek is (pl.: dnsmasq, privoxy, polipo).
-
netpeti98
addikt
Nekem múltkor fordult elő először, hogy olyan 1 GB körülire ment fel a használat, és használhatatlan lett a böngésző, de akkor elég sokáig volt megnyitva és nem éppen erőforrás takarékos weblapok voltak használatban.
Viszont ami már valós probléma nálam, hogy az UI elég döcögős lett nálam weblapoktól függetlenül az utóbbi 1-2 verzió óta.
Lehet, hogy a hétvégén rápróbálok a Beta vagy Developer Edition csatornára.
-
vlevi
nagyúr
"Még Android alá is
"
Úgybizony!
Én is így használom.
Természetesen a kiegek nem mennek át droidra, de a többi igen.Megjegyzem, Chrome alatt sokkal gyorsabb, szinte azonnali a szinkronizáció, ha pl. a tabletemen nyitva hagyok egy oldalt, és azt az oldalt meg akarom nézni "nagyban", az asztali gépen, akkor a chromban rögtön látom a megnyitott lapok között. Firefox kivárhatatlanul lassan szinkronizálja az előzményeket.
-
movax
őstag
És nézd meg itt a Disabling Heartbeat alcím alatt:
-
ceia
őstag
Nálam is XP Pro SP3 ahogy feltelepült, sosem frissített, 4,5 éve szépen működik. "Athlon XP" szerintem ez a baj, nem az XP. Nekem E3300 van és semmi baj a YT videókkal, full hd-ben sem. Persze az nálam is van, hogy egyszer csak elkezdi nem elindítani a megnyitott videókat, csak oldalfrissítés után - de az kinek nincs?
Firefox ESR 24.8.1 (hw acceleration on), Flash 11.2.202.235 (ja, és gondolom AMD gpu van neki, nekem NV)
-
-
Zirowe
nagyúr
Igen, ez volt a baj.
Most megy minden rendben.
Köszönöm WonderCSabo és neked a segítséget.
Viszont, ha már itt vagyok, lenne egy másik problémám is.
Kb egy héttel ezelőtt a firefox sync vmi hibaüzenetet írt ki, hogy nem sikerült a szokásos szinkronizálás, nem nagyon figyeltem oda, ez volt a laptopomon, amint rendesen használok.
Viszont most átszinkronizálnám az adatokat az új gépre, de amikor a laptopon rányomok a szinkronizálásra nem történik semmi. -
WonderCSabo
félisten
-
HarryPotter
őstag
Ha jól értem, a felhőben a jelszavak kódolt formában kerülnek fel, a gépem pedig mindig lokálisan titkosít illetve visszafejt:
"Your Security Is Our Priority
LastPass is an evolved Host Proof hosted solution, which avoids the stated weakness of vulnerability to XSS as long as you're using the add-on. LastPass strongly believes in using local encryption, and locally created one way salted hashes to provide you with the best of both worlds for your sensitive information: Complete security, while still providing online accessibility and syncing capabilities. We've accomplished this by using 256-bit AES implemented in C++ and JavaScript (for the website) and exclusively encrypting and decrypting on your local PC. No one at LastPass can ever access your sensitive data. We've taken every step we can think of to ensure your security and privacy."
részletesebben: [link] -
-
-
pete_21
addikt
-
fatal`
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged