- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuioch
aktív tag
Ha Googleba beírok valamit, kiadja a találatokat, ekkor a címsorban is látni hogy Google.hu/azamitbeírtammegpárkrixkrax. Rábökök az oldalra, bejön. Vissza nyíl, erre üres oldal, de a címsorban ugyanaz, a Google.hu/azamitbeírtam......
ugye ekkor F5, és megjelennek a Találatok, de ez egész nap már több mint idegesítő. -
vlevi
nagyúr
Nemtdom. Azota vegigneztem a fortepan ujabb kepeit, volt szazegynehany, akkor vettem eszre, hogy bedugult. Szerencsere 8G van a gepben, a gepet nem tudta magaval rantani,csak a ff pusztult meg. Megegyszer nem nezem vegig a kepeket :-)
Az is lehet, hogy a 26 beta miatt van, mert az elozo hosszaolo 25-ost emlitett, es abban neki jo volt.Közben ideültem a gép elé, és stabilan megy fel a memóriahasználat. Semmi mást nem csinálok, csak nyomkodom a következő gombot (semmi letöltögetés, vagy ilyesmi), és a oldalanként 1-1,5-2 megával nő a memóriafoglaltság. Még próbából letiltom az összes kiegészítőt, meglátjuk.
És felrakok egy portable 25-öst is. -
Visormail
addikt
Az az enterprise ami vállalati, az ultimate-et lehet venni boltban végfelhasználóknak van, ugyanazt tudja a kettő csak a licenszelés módjában térnek el.
Egyébként én egyszer megszámoltam hány szolgáltatás van a starterben és az enterpriseban, elég lesújtó volt hogy sajnos a két véglet között nincs nagyságrendi különbség. Mindkettőben 100feletti van és kb 10-el van kevesebb a starterben, papíron hiába nyújt jóval kevesebb szolgáltatást. Ebből a szempontból katasztrofálisan vannak megcsinálva a kiadások, pl az enterprise is hiába vállalati, ott figyel benne az összes otthoni szemét (pl media center, otthoni csoport). -
Eternitys
aktív tag
Jól van, köszi. Csak reménykedtem hátha van valami járhatóbb út mert már kezd elegem lenni a flash playerből. Sokszor idegesítő dolgokat produkál frissen telepítve is (de ezt most hagyjuk).
Tényleg jó lenne valami olyan általános webfejlesztői megoldás amiben többféle lejátszó közül lehetne választani,esetleg többféle flash player közül, de akkor egyenlőre marad ez.
Azért kiváncsian várom a html5 fejleményeket fejleményeket amiről írtál, mert az elég érdekesnek tűnik.
-
törölt tag
ramdisk - kikapcsoltam a cache-t a config-ban. de esetleg érdemes áttennem ramdisk-re? a /tmp-t fstab-ban már arra mountoltam. vagy mit értesz pontosan ramdisk alatt?
Adblock plust én mellőztem a privoxy-val - a privoxy valami másik plugin? mert ilyen névvel nem találtam, persze lehet figyelmetlen voltam.
-
Geryson
addikt
Na megvan, feltettem újra a 24-est és most megjött a négyzetrács.
Ellenben nem ez az, amire gondoltam. Ami nekem működött régebben, az az volt, hogy megnyitottam a Firefoxot (vagy azt hiszem elég volt egy új ablakot is) és akkor nagy ikonokban ott voltak előttem a leglátogatottabb oldalak, talán olyan 10-12 darab. Nagy ikonok és ha ráklikkeltem akkor fel is jött az oldal rögtön. Mi lehetett ez?
A másik, hogy mi ez az üzenet?
"A cím nem volt érthető
A Firefox nem tudja, hogy kell ezt a címet megnyitni, mert a protokoll (yafd) nincs egyetlen programhoz sem hozzárendelve.
Lehet, hogy egyéb szoftvert kell telepítenie a cím megnyitásához."
Feltelepített egy programot, amit letöröltem és azóta ezt a hibát írja ki. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
ledgeri
nagyúr
-
brugo
aktív tag
-
-
Azon a linken amit betettél, nem! De itt igen!
Firefox ESR 17.0.9 Portable Edition
-
-
DS39
nagyúr
ja értem. kár pedig lehetett volna erre egy kombó is.
ctrl-t -> új lap nyitása
ctrl-w -> lap bezárása
ctrl-shift-t -> lapbezárás visszavonása
ctrl-r -> lap frissítése
ctrl-n -> új ablakszerk: a T is kétszer van használva. ilyen szempontból nem sok értelme volt kiemelni az I-t, mikor a J szabad.
-
-
Palika71
őstag
Nem a letöltési helyet szeretném megváltoztatni, hanem pl. egy .doc csatolmányt az emailben megnyitni úgy, hogy ne kelljen letölteni lelőtte. (írja a fájl alatt, hogy megnézés vagy letöltés, és ha a letöltést választom, akkor kérdezzen rá, hogy fájlal mit szeretnék, nyissa-e meg egy a gépen levő alkalmazással, vagy töltse le)
-
törölt tag
Nem tudom, hogy youtube cachel-e a lemezre, viszont nagyon sokat használom
Nagy fileokat nem töltök le, néha a vga driver nagy.
Viszont ma töröltem a cahce-t, és 2 óra múlva már nagyobb volt a méret, pedig elvileg felülírja a saját beállítás és csak néhány youtube videót néztem meg. -
Panthera
őstag
-
creed33
aktív tag
Szia!
Google Privacy:
Úgy módosítja népszerű oldalak (pl Google, Facebook, YouTube, Yahoo!, Bing) tartalomban megjelenített linkjeit (pl találat, cikkmegosztás), hogy a klikkelés ne hagyjon nyomot.Ezen leírás miatt töltöttem le.Biztonsági szempontból van szerinted tényleges jelentősége?
Akkor ha a beállításokban a replace link opciót bepipálom ahogy nálad is van nem is kell kezdeni semmit ezekkel a megjelenő piros x vagy zöld pipa logókkal?
-
Kékes525
félisten
Igen, tudom a profit reset használ, csináltam is, de épp ezt szeretném elkerülni.
Miért van az hogy ezt elég sűrűn kell végrehajtanom, mert a sok kiegészítés telepítés eltávolítás után valamilyen funkció nem működik.
(költői kérdés) Pl. most a könyvjelző eszköztár állandóan megjelenik indításkor hiába pipálom ki. A prefs.js törlése is segít ezen.
Ezen még van mit javítania a Mozillának.
-
Steelmanus
addikt
Abban Kékes525 kolleganak igaza van hogy a perfs.js fajlbol a telepitett kiegeszitok beallitasai vagyis amiket bele ir a prefs.js fajlba az nem torlodik akkor amikor eltavolitasra kerul egy kiegeszito.
A profil reset pedig torli az osszes kiegeszitot de Ő csak azoknak a maradvanyait szeretne torolni amiket pl probakeppen feltett de mar leinstallta.
A Preferences Monitor 3.3 pedig direkt ezeket a maradvanyokat keresi meg es torli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple MacBook
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magisk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest