Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Na megvan, feltettem újra a 24-est és most megjött a négyzetrács.
Ellenben nem ez az, amire gondoltam. Ami nekem működött régebben, az az volt, hogy megnyitottam a Firefoxot (vagy azt hiszem elég volt egy új ablakot is) és akkor nagy ikonokban ott voltak előttem a leglátogatottabb oldalak, talán olyan 10-12 darab. Nagy ikonok és ha ráklikkeltem akkor fel is jött az oldal rögtön. Mi lehetett ez?
A másik, hogy mi ez az üzenet?
"A cím nem volt érthető
A Firefox nem tudja, hogy kell ezt a címet megnyitni, mert a protokoll (yafd) nincs egyetlen programhoz sem hozzárendelve.
Lehet, hogy egyéb szoftvert kell telepítenie a cím megnyitásához."
Feltelepített egy programot, amit letöröltem és azóta ezt a hibát írja ki. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
-
Geryson
addikt
Möstörök! Töröltem egy számomra nem szimpatikus dolgot a Firefoxból és eltűnt az a nagyszerű feature, hogy a leglátogatottabb honlapokat olyan egyklikkes megoldással elő tudjam hívni úgymond a főablakból. Mi ennek a kiegészítőnek a neve, hogyan tudom újra aktiválni?
-
Geryson
addikt
Mesterek! Olvasom az első hozzászólást, de sajnos nem találtam a megoldást. Egy oldalt véletlenül, touchpaddel brutálisan felnagyítottam. Menüben, sehol nem találom a visszaállítást. Van erre valami megoldás?
-
Geryson
addikt
válasz
Watercolour
üzenetére
Istenem, köszönöm! Hú, de idegesítő volt...

-
Geryson
addikt
Mesterek! Tiszta idióta problémám van. Tegnap véletlenül a touchpad valamilyen funkciójával nagyítottam egy hatalmasat a Firefox képernyőjén, ami baromi idegesítő. Hogyan tudom visszaállítani a 100%-os nézetre megint? Nézem a jobbgombot, menüsort (már ami maradt az újban), de nem találom...

-
Geryson
addikt
Mesterek! Elkövettem egy olyan hibát, hogy az SSD install előtt mindent lementettem a régi vinyóról, de a könyvjelzőket elfelejtettem. Történtesen a régi vinyó indítható, csak nincs kedvem bemászni a gépbe és kihúzni az új vinyókat és csak azt visszakötni, de az adatokhoz USB lévén hozzáférek.
Olvasom, hogy 2 helyen XP-ben profil, de nekem nem kell profil, csak könyvjelző. Lehet akkora mákom, hogy egy adat kimásolásával az újba simán áthelyezem a szükséges adatokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen autót vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Programozás topic
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Assetto Corsa
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911