- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Visormail
addikt
válasz
#68216320 #34549 üzenetére
Az adblockot az oldalak egy részén le kell tiltani, vagy testre szabni különben nem működik megfelelően. Időnként olyat is blokkol amit nem kéne, valamelyik hirdetős oldalon a hirdetés képeit, vagy rtlmost-on a videó előtti reklámot amitől a videó sem indul el mert arra vár, stb.
A privoxy sehol nem okoz hibát? Nehezen tudom elképzelni. hogy az tökéletes. Azt viszont hogy lehet ilyen esetekben könnyen gyorsan állítani? -
kispx
addikt
válasz
#68216320 #33993 üzenetére
Nekem anno az egész profil mappa volt a ramdisken. Így gyorsult a betöltődés. A cache léte / nem léte szerintem nem számít a betöltődési sebességben.
A privoxy egy különálló multiplatformos program. Egy proxy. Nincs fél mega. A FF beállításaiban csak meg kell adni a hálózatbeállításoknál, hogy a proxyt a 127.0.0.1 címen 8118 porton keresztül éri el. Utána teszi a dolgát.
Apróbb "hibája" a programnak, hogy a 404-es ... stb. hibaüzenetes oldalakat lecseréli a sajátjára. -
DS39
nagyúr
válasz
#68216320 #25031 üzenetére
hát hogy rákérdezzen olyat nem tudok, viszont olyan megoldás van hogy ezek az idegesítő új ablakos reklámok ne ablakban nyíljanak meg:
about:config -> browser.link.open_newwindow.restriction ezt átírod 0-ra akkor minden új fülön fog nyílni még ha úgy is van megírva hogy ablakban kéne neki.
( persze jobb lenne ha meg lehetne akadályozni hogy egyáltalán megnyíljanak, de olyat még nem találtam)
-
DS39
nagyúr
válasz
#68216320 #25029 üzenetére
nem a 3D-s Flash játékok kiváltására említettem a HTML5-öt, sőt még írtam is hogy maradnak a Flash-nek a webes játékok, ha a videólejátszást és animálást kiváltja idővel más megoldás.
(ezek szerint félreérthető voltam, mindegy, ez már nagyon off ide, meg a 3d-s flash játék fejlesztés nem az én asztalom) -
DS39
nagyúr
válasz
#68216320 #25020 üzenetére
tisztában vagyok vele, én magam is szoktam Flash cuccokat programozni. ezzel ellentétben az általad említettekre még a jóval régebbi playerek is elégségesek. az igazi fejlesztések a videómegosztók miatt szükségesek, amik nem mindig sikerülnek jól, és ugye a HTML5 terjedésével és azzal hogy a Microsoft és az Apple is száműzi a smartphone-ok és a tablet-ek világából ezt a technológiát idő kérdése hogy a Director (és a Shockwave player) sorsára jusson. (aka, maradnak a webes játékok, multimédia cd/dvd-k és a mindenki által gyűlölt /és adblock-kal kitiltott/ bannerek)
összegezve: weblapok készítéséhez sokkal jobb megoldások vannak html5 css3 javascript, stb, mellyel lehet szép animált -flash szerű- lapok készítéséhez. és mindehhez semmilyen player nem szükséges, pusztán egy korszerű böngésző.
myke01: szerintem ilyet nem fogsz tudni megoldani, maximum kézzel, naponta átszinkronizálod az adatokat egyik böngészőből a másikba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged