Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
válasz
Steelmanus #33032 üzenetére
Köszönöm a tippet, kipróbáltam. Valamennyivel tényleg gyorsabban indul így, de nem olyan látványosan, mintha letiltom. Elhiszem, hogy HDD-n tényleg sokat számít, nekem SSD-n van. Viszont egy csomó mindent nem blokkol vele. Nekem megér ennyit, hogy teljesen reklámmentesen böngésszek.
-
sch_a
addikt
válasz
Marmonkanna #33030 üzenetére
Valóban... Nekem is sokkal gyorsabban indul, ha letiltom. De ennyit megér.
-
sch_a
addikt
Ok, ez így elég meggyőző volt.
Köszi mindhármatoknak, szedem is a Mozbackupot.
-
sch_a
addikt
Hello!
Lenne egy gyors kérdésem... A Sync használható arra is, hogy ha újrahúzom a rendszert, utána mindenem meglegyen az újratelepítés után is? Mert egyszer már próbálkoztam ezzel, de nem jött össze, és nem akarom most meglepetéseket. Tehát csak beállítom a syncet, elmentem a helyreállítókulcsot, újra húzom a rendszert, belépek syncbe, megadom a helyreállítókulcsot és kész? -
sch_a
addikt
Hello!
Tegnap feltettem kipróbálni a Win8-at, utána természetes ment fel egyből a Firefox is. Eddig nem volt ilyen problémám, de most nálam is elmosódottak a betűk, könnyezik a szemem ha olvasom.. Annyi lenne a kérdésem, hogy milyen hátrányokkal jár ha kikapcsolom a hardveres gyorsítást? -
sch_a
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy van egy flash playeres netes adó, amit ha kiteszem teljes képernyőre, elkezd szaggatni. Nem találtam jobb topicot a kérdéshez.. Lehet valamit kezdeni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest