Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz stifi82 #66620 üzenetére

Szia! Én megnézném az automatikusan induló alkalmazásokat első lépésben! Ami nem a közvetlen azonnali használathoz kell mint egér billentyű, VGA driver azt letakarítanám! Az összes service és ilyen-olyan programok kiegészítőit ami nyilván akkor is működik ha ezek nem kerülnek bele indokolatlanul a memóriába indításkor. Mivel a lapozófájl oda-vissza pakolgatja ezeket ez alapból a processzort is dolgoztatja. Teljesen mindegy egy bizonyos méret felett mennyivel bővíted a RAM-ot nem lehet ezt a folyamatot kizárni ilyen a rendszer. Nálam 16GB-ből sok oldal megnyitással 37%-ig ment fel a RAM telítettség a CPU(i510400) 3%! a GPU(1050TI) pedig 5% 2db videó lejátszás alatt. A másik ami ezt okozza egy bányász vagy malware program ami akkor aktiválódik amikor elindítod a böngészőt ez amolyan "árnyékban maradok" elven működik. Vagyis elkezdi tekerni a CPU-t a háttérben Te pedig azt hiszed a böngésző a hibás! Ezekből párat semmilyen víruskereső nem talál meg mert eleve beépülnek 3 lépcsőben a rendszeralkalmazások közé és mint "rendszeralkalmazás" futnak a feladatkezelőben! Én eddig egy ilyennel találkoztam ez a Zoomx.exe és hasonló nevű társai. Ez semmit nem csinál "láthatóan" azon kívül hogy 90-100%-ig kihasználja számításokra a CPU-t. Természetesen ilyenkor a ventilátor elkezd üvölteni! Ez a figyelmeztetés......... :K

Új hozzászólás Aktív témák