Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibos
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Most jó nálam, néhány weboldallal vannak gondjai. Ilyeneket nem hozza be vagy ha igen akkor proci-terheltség 100%-ra felkúszik. Sehol egy értelmes magyarázat rá

-
Calibos
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én a 2-re rátelepítettem a 3-ast. Előtte törölnöm kellett volna?
-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Össz vissz 3 kiterjesztésem van ami mind totál stabil.
Biztonsági módba meg se próbálom, mert akkor inkább már Operát használok.. -
sztyui2
őstag
Hi all! Azt szeretném kérdezni, hogy Firefox 2.0 egy bizonyos frissítés után mindig amikor el akarom indítani, kiírja, hogy trying to load non-local URL. Ezt leokézom és csak ezután indul a firefox. Feltettem a 3.0-t, ott nem jelentkezik, viszont sokkal lassabb(sztem nem bírja a gépem). Viszont a 3.0-ra nem elérhető a kedvenc témám. Próbáltam Nightly Tester Tools-al, de akkor meg ronda, és nem használható. Leszedtem a 3.0-t, felraktam a 2.0-t, ment 1 napig normálisan, aztán megint frissített, és megint jött a rohadt szövegdoboz.Mit lehet ez ellen tenni? 2.0-t szeretnék használni.
mod:mostmár jön 3.0-ban is a szövegdoboz.
-
Met
nagyúr
Mostanában összeomlik a FF 3 ha megnéznék egy mailt a yahoo-ban, meg néha más oldalon is.
Szépen bezárja magát és hibajelentést küld.
Másnál nem jelentkezik ilyen hiba? -
Bali27
addikt
Hát én böngészőt ennyi memóriát használni, és ennyit összeomlani se láttam még mint az uj FF3 at... Inkább a FF4 re koncentráltak volna.. Sztem ezt csak az uj Opera miatt erőltették..
-
Winner_hun
félisten
válasz
_stick_
üzenetére
Ctrl+F5
Clear Cache Button -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Bezártam 10 oldalt, aztán most a használat 0-3% között van, szerintem valamelyik oldal betöltésével cseszekedhetett, mert mikor megnyitok egy oldalt, akkor szökik fel 50% körülre pár pillanatig a használat, ergó szerintem valamit még be akart tölteni a háttérben...
-
_stick_
őstag
Egy kérdés: FF 3-ban hogyan lehet kitörölni a címmező melletti nyílból lehívható előzményeket?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tapasztaltatok megnövekedett procihasználatot az új FF-al? Elődje nem zargatta a procit, ez viszont most 10-20% körül terheli állandóan, időnként meg felmegy 50%-ra, és memória használat is eléri az 500 megát!!!
Nincs sok lap, most csak 15, valamint csak adblock, meg néhány alapvető kiegészízés van fent.2.0.0.14 Még 25 lap esetén sem ment 280mega ram fölé.
-
petyuci
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi, a hétvégén megpróbálom, jelzem hogy sikerült.

-
PazsitZ
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Érdekes, alapból tényleg működik.
De mikor egy swf filestream az aktív fül akkor nem.
A megoldás így már egyszerű F11 egy sima oldalon, utána váltok az swf fülre...
-
PazsitZ
addikt
Az F11-el való menü és címsor elrejtést hogy lehet működésbe hozni?
FF3 ban nekem nem megy
-
AMD Power
titán
Király ez a Mozilla 3.

-
Hali,
Nem találtam hsz-t a problémámmal kapcsolatban.
Az FF3 beragad a memóriába, miután bezártam, és sajnos ez esetben már nem úgy indul, mint kellene (pl. hiányzik az oldalsáv), amikor újra használni akarom. Ezt a 2-es nem csinálja, most visszaraktam a legfrissebbet, a 2.0.0.15-öst.
Egyébként én már a béta5-től használtam a 3-ast, és az RC3 óta él ez a hiba.Ha tudnátok valami megoldást erre, megköszönném, mert azért e hibától eltekintve jobb a 3-as, és azt használnám szívesebben.
-
joy77
csendes tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Az oldbar 1.2 kiegészítővel kapsz jobb címsorkezelést.

-
Psytróger
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Használom, a 6-7 mellék e-mail címem menedzselésére...

-
Johnny Cage
addikt
Sziasztok, FF3-ban hogyan lehet beállítani azt, hogy a címsorban a lenyíló ablak (tehát a lefelé mutató nyílra kattintok) csak az általam leggyakrabban látogatott helyeket listázza ki és ne adjon közelítő találatokat meg semmi mást?
-
Winner_hun
félisten
válasz
petyuci
üzenetére
Hogy uninstalláltad? Verziótól függően a topik első hozzászólásában ott vannak a teljes újratelepítéses dolgok, az szerint csináld meg.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Psytróger
üzenetére
Használj Mozilla Thunderbirdet

-
petyuci
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy guru, ezért egy kis segítséget kérnék. Eddig firefoxot használtam, nem volt vele gond. Tegnap történt valami a gépen, azóta nem hoz be semmi lapot.
Sajna nem voltam az esetnél, mert sógorom gépelt, állítólag feldobott valamit a gép, és kakukk.
Az IE-vel megy a net. Gondoltam frissítem a Firefoxot 3-ra. Semmi. Akkor uninstal, újratelepítés, semmi.
Ha kiválasztom a súgóból a frissítések keresését, akkor bedobja az alábbit
AUS: A frissítés XML-fájlja nem jól formázott. (200)
Hibakonzol:
Hiba: [Exception... "Component returned failure code: 0x80040111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE) [nsIChannel.contentType]" nsresult: "0x80040111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE)" location: "JS frame :: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/FeedProcessor.js :: FP_onStartRequest :: line 1440" data: no]
Forrásfájl: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/FeedProcessor.js
Sor: 1440
channel.contentType = "application/vnd.mozilla.maybe.feed";Mond ez valakinek valamit?
Mit tudok tenni?
Segítségeteket előre is köszönöm.Üdv.
NP -
Psytróger
tag
-
Psytróger
tag
válasz
üzenetére
A "programok hozzáférhetősége és alapértelmezései" menüpontra gondolsz? Mert azzal próbálkoztam korábban, de változás nem történt... Mondjuk annyira nem vészes a dolog, van egy hotmail ikonom a gyorsindító menüben, a start gomb mellett, aztán arra kattintok, és nem az msn-ben a gombra, így ff-el nyílik meg. Csak az a gond, hogy így be kell írni a jelszót, be kell jelentkezni, az msn-es cucc meg egyből a bejövő üzikhez tesz - csak explorerrel, az a gond.
-
Psytróger
tag
Szerintetek meg lehet oldani, hogy a live messenger, ha az új üzenetekre kattintok, ne ie-vel, hanem firefox-szal hozza be a mail-fiókot?
-
Calibos
addikt
Ma még nem volt 100% cpu terheltség, jó lenne kideríteni mi okozza, lehet nem is firefox hiba

-
törölt tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem, 2.0.0.14
de nem tudtam, hogy meg lesznek ujabb 2-es verziok a 3-as megjelenese utan -
törölt tag
fura dolog tortent ma

felugrott egy kisablak, hogy van 2.0.0.15-os verzio
-
Winner_hun
félisten
válasz
bnandor
üzenetére
Spybot - Search & Destroy-t is futtasd le. Amúgy valami spyware lesz, volt már róla itt szó.
-
joy77
csendes tag
Nekem bejött az ff 3-as verziója. Hosszas használat esetén sem tapasztaltam nagy prociterhelést és memóriakezelés is ok.
Egy apróság van, ami zavar benne. A legördülő címsorban a beírt címek folyamatosan változtatják a helyüket a megnyitások számának függvényében. Hogyan tudnám ezt kikapcsolni, hogy maradjonak szépen sorba, mint az ff 2-esben. Könnyebb úgy megtalálni valamit, legalábbis nekem, ha tudom, hogy kb. hol van a listában.

-
bnandor
csendes tag
hi!
nem működnek a keresők a firefox-ban.
azonban, ha újrarakom, akkor pár keresés megy.
ki érti ezt????
mi ez???találtatok már rá megoldást? Adaware és Nod is dolgozott a problémán, de "not found" eredménnyel.
kösz!
-
Calibos
addikt
Cpu terheltség felszökik 100%-ra --- erre valami megoldást/ magyarázatot nem tud valaki?
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Kronosz24
üzenetére
Videót a méretéből jó eséllyel fel lehet ismerni. Egyébként TC és nézz bele F3-al, az első pár byte elég szokott lenni a filetípus megállapításához. Ha sokat akarsz ilyet csinálni, akkor tedd fel a Live HTTP Headers kiterjesztést és ismerkedj azzal, nagyon szépen lehet látni benne a video helyét.
-
PazsitZ
addikt
válasz
SystemRoot
üzenetére
Adblock plus esetén be lehet az opcióknál kapcsolni, hogy minden flash tartalom felett egy pici cimke jelenjen meg, amivel blokkolható.
Sima adblock-al pedig az alsó soron jobb klikk Overlay flash, ami elfed minden flasht, majd simán rákattintva blokkolhatod a flasht -
SystemRoot
őstag
Adblockal flash-es undorítóságokat nem tudok letiltani, jobb klikkel nem kínálkozik fel olyan funkció. Mit kéne csinálnom?
-
Kronosz24
csendes tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Nem látom a fájl kiterjesztését sem,csak ennyit egy cache fájlból: 0E6C4646d01 Ebből azt sem tudom megállapítani,hogy videó-e,vagy mi lehet.Szóval használhatatlan.Erre keresném a megoldást.
Én tegnap raktam fel a 3.0-ás verziót,eddig semmi gondom vele.Csak a kedvenc témám nem megy vele.
Magyar szótárt sem találok hozzá.Remélem erre is lesz megoldás idővel. -
Eddig 2.0.0.14 -et használtam, csináltam egy win re installt, és már a 3.0 ff-et raktam fel a mozbackup -al volt lementve mindenem, az 1.4.7-et használtam, most már az 1.4.8-at tettem fel és hiába importálom vissza a beállításaimat, könyvjelzőimet, nem történik semmit...
Nem tudja valaki , mitől lehet ez ?

-
Kronosz24
csendes tag
Olyan bővítménye,vagy programja nincs valakinek,ami a cacheból kiszedi a fájlokat használható állapotban?Előre is köszi.
-
Radeon_5
aktív tag
Halihahó! Lenne egy problémám a 3-as rókával, nem tom volt-e már.
Random csinál olyat, hogy 100%-os procihasználattal elszáll. Nem hoz be semmi oldalt többé, refresh után végtelenségig pörögnek a pöttyök.. és ezen csak FF3 restartja segít; de max 5 perc múlva újra sz.r. Plugineket már leszedtem, safe mode+default beállítás megvolt.
ZoneAlarm+Nod32 van. Ja és megnéztem, a MOZCRT19.dll száll el.Valaki pliz help köszi
-
Jadro
veterán
-
ragazzo
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Olyan kiegészítőt keresek, amivel úgy tűnik mintha Németországból neteznék. Gondolom valami proxys bizgentyű kellene, de nem tudom melyik. Volna valami ötlet? Keresőben ne találtam meg a választ.
-
törölt tag
Sziasztok! Nem feltétlenül Firefoxos a kérdés, csak nem találtam hirtelen más topicot, úgyhogy előre is bocsi...
Pár napja nem mennek a keresők a firefoxban (és az operában, IE-ben sem). Én valami vírusra gyanakszom és mielőtt valaki megjegyezné, hogy miért nézem meg a googleben, javaslom újra olvassa el a hozzászólást...

Szóval mi lehet az ok?
Üdv!
Ata -
Bali27
addikt
Sziasztok!Megtört a jég..
Megjelent Mozzilla alá az első 64 bites Plugincsomag.. És erröl a linkröl le is lehet szedni.. Meg 64 bites firefoxot is.. Azaz 32 bites plugint lehet 64bites böngészö alatt futtatni
[link] -
Kronosz24
csendes tag
Nagyon tetszik a 3.0-ás Firefox,csak magyar szótárt sem találok hozzá.
És a kedvenc témám sem működik rajta. -
Kronosz24
csendes tag
Szép napot.Nincs kedvem az egész topicot végig olvasni.Csak azt szeretném kérdezni,hogy hol tárolja a netről letöltött fájlokat a Mozilla Firefox?Pl. ha megnézek egy Flash videót,azt ki szeretném szedni a gyórsítótárból magamnak.Eddig csak Internet Explorerrel tudtam ezt megoldani.Ha volt már róla szó,akkor elnézést.Csak annyit mondjon valaki,hogy volt,és akkor tudom,hogy nem hiába olvasom át az egész topicot.Előre is köszi a segítséget.
-
Goose-T
veterán
Akinek nem elég gyors a Firefox 3, itt találhat SSE-re és SSE2-re optimalizált verziókat (PGO, profile guided optimization). Én most az SSE2 verziót használom, tényleg királyabb a simánál. A kompatibilitás miatt nem kell aggódni, minden kiterjesztés ugyanúgy működik vele, habár a böngésző neve Minefield, nem Firefox. A telepítése egyszerű: ki kell csomagolni a letöltött állományt, majd felül kell írni vele a Mozilla Firefox könyvtár tartalmát, ami alapértelmezésben a Program Files-ban van.
-
rdi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm. Ez kellett nekem

-
Winner_hun
félisten
TabMixPlus-szal meg lehet csinálni.
A kiegészítő beállításainál Események / Lap szolgáltatások / Az F8 gomb lenyomásával a lapok körkapcsolása x másodpercenként -
Winner_hun
félisten
fasterfox és linkification is működik:
Címsorba írd be: about:config (vagy nyomj Alt+C-t)
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést) -
canniball
nagyúr
-
LLKobe
veterán
Tud vki olyan kiterjesztést firefoxhoz, hogy a címsorban, vagy amellett látsszon a letöltés állapota? Ha jól tudom ilyen van az oprában is. Köszi!
-
_stick_
őstag
Üdv!
Leszedtem két kiegészítőt levélértesítésre, az egyik a gmail, a másik a webmail notifier.
A kérdésem, hogy be e lehet állítani, ha új levelem jött és rákkattintok a kis ikonra ne jelentkezzen be egyből a fiókomba, hanem csak a főoldal jöjjön be, nekem kelljen belépnem?
Több fiók esetére is érdekelne a megoldás. -
Integra
titán
miért nem tudok egyetlen ikont se lehúzni a könyvjelző eszköztárba?????
mikor lehúzom akkor állandóan tiltó ikon lesz az egeren.
semmit sem tudok lehúzni shortcut-nak oda
-
rdi
veterán
Üdv,
hogyan tudnám megoldani, hogy 20 ablakot a FF egymás után felváltva jelenítsen meg?
A Showcase- t már feltelepítettem, de ha jól értem, az nem frissül automatikusan. Nekem meg az kellene, hogy mondjuk 15 mp -ként jelenjenek meg az egymást követő ablakok (vagy frissüljön a showcase .
Tud valaki valamilyen megoldást? -
Ryu77
aktív tag
Érdekes mert nekem 3 lappal 112 MB amit megeszik, sztem ez nem sok amikor 1 giga ram kerül 4k-ba. Nekem van benne 2x2GB és nem jelent gondot.
Viszont van vele más problémám.
Amióta felraktam ezt a csoda 3-as verziót azóta nem működik a kezdőlapnál az utoljára használt ablakokkal nyíljon meg opció. Nem, nem láma vagyok, beállítottam és már ezer éve ff-ot használok. Sajna a fasterfox sem megy meg a linkification.
-
Ramius
őstag
Nekem a FF 3.0 újításaiból eddig az jött le, hogy az esetek 70%-ban befagynak a lapfülek ha be akarom zárni. Erre tud valaki megoldást?
-
LLKobe
veterán
Tud már vki IE7 témát Firefox 3-hoz

-
Calibos
addikt
Firefox 3.0
Mostanában ha csak firefox 3.0 fut akkor felkúszik a Cpu terheltség 100%-ra. Be is lassul rendesen a rendszer. Mitől lehet? Megoldás?Sempron AM2 1150, nem egy erős cpu de ennyit bírnia kell Integrált vgam van, az lenne a hibás?
-
Lejszi
senior tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
de ez szinten portable?
-
Core2duo6600
veterán
hibas a telepítőd valszeg
a hivatalos oldalról szedd le, http://www.mozilla.com/en-US/(#4201) Pimpa29
Eddig nekem egyszer csinálta meg, a kép megállt a hang volt.
bezártam ujra behivtam az oldalt akkor jó volt.
Nem értem... -
Pimpa29
csendes tag
Üdv.
Adott egy FF3, amit a megjelenés óta elégedetten használtam. Néhány napja az olyan oldalak, ahol beágyazott youtube vagy egyéb hasonló okosságok futnak, felviszik a processzorterhelést 100%-ra, a videók ezeken az oldalakon nem indulnak el. Az FF nem fagy le, be tudom zárni. Youtube maga megy, csak azok az oldalak problémásak, ahol beágyazott cucc van.
Külföldi fórumokon látom, hogy sokan küzdenek ezzel a problémával, de esetleg itt valami ötlet? Előre is kösz!
ps.: vírusírtó, tűzfal fut, semmi egyéb abnormális működés nincs
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az FF3 beragad a memóriába, miután bezártam, és sajnos ez esetben már nem úgy indul, mint kellene (pl. hiányzik az oldalsáv), amikor újra használni akarom. Ezt a 2-es nem csinálja, most visszaraktam a legfrissebbet, a 2.0.0.15-öst.

KAMI911