- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
hol tudom beállítani, hogy ha bezárom a firefoxot a következő indításnál az előzőleg bezárt ablakok nyíljanak meg?
-
AXisBOLD
addikt
na most meg olyan gondom van, hogy megy a youtube-on egy szám, mellette meg flash alapú játék böngészőből. ha a játékról leveszem a hangot, akkor pár másodperccel később a tube is elhallgat....
-
AXisBOLD
addikt
browser.search.defaultenginename<-ez google volt.
browser.search.selectedEngine<-ez az a messenger szar, ezt megváltoztattam.
browser.search.defaultthis.engineName<-meg ez is messenger-es volt, és ezt is megváltoztattam véletlenül, de gondolom nem lesz gond.
most már a guglival keres rá.
köszönöm a segítséget.
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
az a gondom van, hogy ha valamit kijelölök és jobb klikkel rá akarok keresni, akkor nem a google-el teszi azt hanem valami messenger keresővel, ami elég rossz.
ezt hol tudom megváltoztatni?
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
olyan gondom van hogy firefox 3.xxx-nél könyvjelzőkbe korábban betudtam tenni az oldalakat, de most hiába teszek be bármit vagy törlök valamit, ha bezárom és újraindítom mindig ugyan azok vannak benne, kb 3-4 napja csinálja.
ez mitől lehet? megoldás?
köszi.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Froclee #6067 üzenetére
köszi
na most már belép(ezek szerint különbséget tesz kis és nagy betűk között).
képek terén elég érdekesen az összes oldal védett volt, de most lementi szépen.
FDM-et még nem néztem meg, de hogy miért van értelme: torrentezni is lehet vele, ha le akarsz szedni egy X Gigás filet (nem torrent) és nem mehet a gép 25 napig egyfolytában akkor ezen keresztül bármikor leállíthatod a letöltést, mert ha legközelebb elindítod onnan folytatja ahonnan abbahagytad.
üdv.
-
AXisBOLD
addikt
és hol található a "kedvencek" a firefoxban?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok most szedtem le a firefox legújabbját és nem tudok képeket leszedni(url -ként menti) illetve prohardverre belépni(most máshol vagyok), ill. free download managger nem indul automatikusan ha le akarok szedni valamit(az FDM-et a róka elött tettem fel).
ezeket hogy orvosolhatnám?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest