- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
"Legalábbis a Mozilla / plugins könyvtárban nincs benne..." - ezt nem értem: bemásolod és mégsincs benne?
A címsorba az about:plugins kifejezést ütve látod a listában a flash-plugint?
Ha terminálból próbáltad már a sudo apt-get install adobe-flashplugin módszert is, és mégsem akarja az igazságot, akkor több ötletem nincs, azt javaslom, a problémát migráld az Ubuntu topikba, ott disztribúcióspecifikus tanácsokat tudnak adni a srácok.
Semmiképpen ne add fel, bár most leküzdhetetlennek tűnik az akadály, biztos, hogy sikerülni fog, csak valami nüansz miatt nem akar összeállni a dolog.
-
Brutforsz
senior tag
A kép alapján nem toltad el a telepítést, az animáció lejátszásához a szürke területre kell kattintani. Ez az Swfdec lejátszó, tulajdonképpen a /usr/lib/mozilla/plugins könyvtárba flash-mozilla.so fedőnév alatt belinkelt bővítmény.
Én úgy cseréltem le, hogy ezt a linket eltávolítottam, a helyére pedig betoltam az Adobe hivatalos lejátszóját hordozó libflashplayer.so fájlt – ezt például a cég letöltési oldaláról beszerzett install_flash_player_10_linux.tar.gz archívumban lehet megtalálni.
-
Thulcandra
senior tag
Hasonló szitu nálam is, ma reggel mindenféle kérdés, beleegyezés nélkül frissítette magát, aztán : [screenshot]
-
student
őstag
-
Silverlight2
csendes tag
A Flash Playert ugye le is szeded mielőtt újratelepíted, és nem csak ez előzőre rárakod?
Flash Player Uninstaller
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged