Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
"Legalábbis a Mozilla / plugins könyvtárban nincs benne..." - ezt nem értem: bemásolod és mégsincs benne?
A címsorba az about:plugins kifejezést ütve látod a listában a flash-plugint?
Ha terminálból próbáltad már a sudo apt-get install adobe-flashplugin módszert is, és mégsem akarja az igazságot, akkor több ötletem nincs, azt javaslom, a problémát migráld az Ubuntu topikba, ott disztribúcióspecifikus tanácsokat tudnak adni a srácok.
Semmiképpen ne add fel, bár most leküzdhetetlennek tűnik az akadály, biztos, hogy sikerülni fog, csak valami nüansz miatt nem akar összeállni a dolog.

-
Brutforsz
senior tag
A kép alapján nem toltad el a telepítést, az animáció lejátszásához a szürke területre kell kattintani. Ez az Swfdec lejátszó, tulajdonképpen a /usr/lib/mozilla/plugins könyvtárba flash-mozilla.so fedőnév alatt belinkelt bővítmény.
Én úgy cseréltem le, hogy ezt a linket eltávolítottam, a helyére pedig betoltam az Adobe hivatalos lejátszóját hordozó libflashplayer.so fájlt – ezt például a cég letöltési oldaláról beszerzett install_flash_player_10_linux.tar.gz archívumban lehet megtalálni.
-
Thulcandra
senior tag
Hasonló szitu nálam is, ma reggel mindenféle kérdés, beleegyezés nélkül frissítette magát, aztán : [screenshot]
-
student
őstag
-
Silverlight2
csendes tag
A Flash Playert ugye le is szeded mielőtt újratelepíted, és nem csak ez előzőre rárakod?
Flash Player Uninstaller
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Futás, futópályák
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ketogén étrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Ingatlanos topic!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911