Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
scope2007
üzenetére
Én a sztakidict-et használom. Ez ugye csak külön szavakat fordít, de arra tökéletes.
Tehát ha teljes szövegfordítást akarsz akkor ez nem jó neked. -
PazsitZ
addikt
válasz
safran
üzenetére
A felbontás miatt (1024x600) én inkább a menüt "tüntettem el", az alsó sávban van a töltést jelző bar is, plusz nálam jópár extension ikon szóval annak maradnia kell.
-
PazsitZ
addikt
Ez tűnik egész biztatónak, de ki kell próbálni, pontosan milyen beállításai vannak.
Egyébként script cahce-eléssel nem hiszem, hogy sokat lehet spórolni, mert bizonyos szinten alapból cache-el a böngésző.A képek, flash tartalmakkal lehet igazán nyerni, ha minnél többet és hosszabb távon cache-ből szeded szvsz.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
[link] Elvileg valamelyik profilmappában van egy parent.lock fájl és amiatt nem indul el. Azt kellene törölnöd.
-
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
Ma frissítettem a gmail manager-t.
Nem akar belépni.
Downgrade-eltem, de így sem. Másnál sem megy vagy nálam szállt el valami?
-
PazsitZ
addikt
Nekem nem ad hibát sem az IE6, sem IE7, hanem szépen lementi (IE6 üres bodyval, IE7 a megjelenített üzenettel) a hibaüzenet oldalt.

Egyébként lehet én vagyok a hülye, de a böngészőben lévő oldal lokális lementése miért tartozna a HTTP protokollhoz
?Ha a 404-es hiba lekezelése pedig be van állítva egy szerveren, akkor pláne egy ugyanolyan weblapot kapsz, mint bármely másik lenne csak ennek a tartalma hibaüzenet. [link]
Ha nincs ilyen beállítva a böngésződ, hoz be egy általános hibaüzenetet. [link]
De miért kellene ezt feltétlenül "lementhetetlenné" tenni? -
PazsitZ
addikt
about:config-ban browser.urlbar.matchBehavior állítsd 3 értékre
0 Search anywhere within available text, irrespective of word boundaries.
1 Use word boundaries first when searching, then try matching anywhere in the text. (Default)
2 Use only word boundaries when searching for typed text in the Location Bar autocomplete.
3 Match only the beginning of page URLs and titles. -
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
Hogy-hogy nem látszik köztük?
De ha már egy jobb klikkel rámész és pár opciót mondasz könnyebb lenne rájönni. -
PazsitZ
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
#1hsz
Új operációs rendszer telepítésénél, vagy újratelepítésnél minden beállítás megmenthető, csak az alábbi dolgokat kell elmenteni:Vista alatt:
X:\Users\felhasználói név\AppData\Roaming\Mozilla
-
PazsitZ
addikt
válasz
Zoli1222
üzenetére
1.hsz:
"Új operációs rendszer telepítésénél, vagy újratelepítésnél minden beállítás megmenthető, csak az alábbi dolgokat kell elmenteni:Linux alatt:
~/.mozilla/firefox
XP alatt:
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Local Settings\Application Data\Mozilla
Vista alatt:
X:\Users\felhasználói név\AppData\Roaming\Mozilla"
Könyvjelzőkhöz tudom ajánlani amúgy még a XMarks-ot
-
PazsitZ
addikt
Melyik az a kiterjesztés amellyel lehet teljes oldali screenshotot csinálni, tehát a monitornál nagyobbat. (böngésző beli tartalomról)
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az ff fájltársításnál arra listára gondoltam, hogy nem szerepel benne

-
PazsitZ
addikt
Hogyan lehet kilőni, hogy az mp3-at ne játsza le automatikusan a quicktime plugin?
Az FF filetársítás listában nincs is benne, az alap quicktime beállítások hozzárendelésében nincs társítva.
Mégis mikor mp3 filera kattintok elkezdi lejátszani kérdezés helyett.
-
PazsitZ
addikt
Nekem a forecastfox száll el már a második gépen.
Teljesen üresek a mezők, nem ad semmi infót időjárás: - , 0C, 0 m/s szél.
(viszont ha nincs kapcsolat akkor nem ad semmilyen kiirást, tehát nem természetű a probléma) -
PazsitZ
addikt
válasz
zvaragabor
üzenetére
Nem kell ehhez firebug.
A videón jobb klikk tulajdonságok. Ott láthatóvá válik (mondjuk eddig is látszott encode-olva), hogy hely: http://streamer.carnation.hu/mtvod/telesport/20090125/motorsport_090125.wmv
Ezt beilleszted új ablakba, enter, majd oldal mentése és lenn is van. -
PazsitZ
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Tudtommal:
2 féle felajánlás van. Az egyik amit már beírtál oda (csak oda) azt a firefox cache-eli magának.
A második az alap google szolgáltatás általi felajánlás.Mindkettőt, ha az első létezik, vonallal elválasztva jeleníti meg.
A második, ahol kezdődik, abban a sorban kiír bal részben egy "javaslatok" feliratot. az az utáni a google szolgáltatás felajánlásai.Tehát cache törléssel csak az elsőt szüntetheted meg.
A másodikat max. valahol az about:config-ban lehet szerintem kikapcsolni.
Asszem ezzel: browser.search.suggest.enabled -
PazsitZ
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szerintem azt, hogy egy RSSből hány db cikk címet jelenítsen meg neked.
Az alul lévő 85 alapján akkor 17db rss cimkéd van... -
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hmm, eddig úgy tudtam, hogy nem gyorsítótárból való frissítés, de most utánanézve, úgy tűnik rosszul tudtam.
[link]
Frissítés F5 Ctrl/Cmd+R
Frissítés (nem a gyorsítótárból) Ctrl/Cmd+F5 Ctrl/Cmd+Shift+R -
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Önmagában meg lehet oldani a dolgot: [link]
Persze ez csak alkalmi megoldásnak jó
-
-
PazsitZ
addikt
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Tényleg ez true értéken van, de most már nem állítom át, mivel tegnap este sikerült valahogy helyreállítanom.
A múltkor kicsinyítettem rajta, így megpróbáltam az ellenkezőjét. Eléggé felnagyítottam majd vissza és azóta helyreállt. -
PazsitZ
addikt
A múltkor szórakoztam a ph oldalán a betűk kicsinyítésével nagyításával. Azóta viszont amikor egy forum oldalt megnyitok, betölti, majd rálépek arra a fülre átméretezi egy picit.
Tehát alapból kisebb méretre tölti be (de csak minimálisan), aktívvá téve pedig széthúz rajta picit. Elég zavaró dolog. Nem tudja valaki hol lehetne ezt megszüntetni?

Bár van egy korábbi mentésem a profilomról, nem szeretnék mindent felülírni, tehát az is elég infó lenne, hogy emly profilfilet kell visszaállítanom.
-
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
Előbb-utóbb minden fog működni, alaphelyzetben is.
De addig is a megoldás:
1 hsz-ből:
Kompatibilitás ellenőrzésének letiltása:
Címsorba írd be: about:config (vagy nyomj Alt+C-t)
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést)mod: avagy igen, mindenből a legfrissebbet.
-
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem, ha jól emlékszem még egyszer sem fagyott le.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Érdekes, alapból tényleg működik.
De mikor egy swf filestream az aktív fül akkor nem.
A megoldás így már egyszerű F11 egy sima oldalon, utána váltok az swf fülre...
-
PazsitZ
addikt
Az F11-el való menü és címsor elrejtést hogy lehet működésbe hozni?
FF3 ban nekem nem megy
-
PazsitZ
addikt
válasz
SystemRoot
üzenetére
Adblock plus esetén be lehet az opcióknál kapcsolni, hogy minden flash tartalom felett egy pici cimke jelenjen meg, amivel blokkolható.
Sima adblock-al pedig az alsó soron jobb klikk Overlay flash, ami elfed minden flasht, majd simán rákattintva blokkolhatod a flasht -
PazsitZ
addikt
Helló!
A problémám az lenne, hogy korábban (2es FF-el működött) most viszont nem mennek bizonyos flash videók pl.:[link] (youtube pl. megy)
Azt tudom, hogy nem blokkolja semmi, se tűzfal, se adblock. De nem tudom hogy lehetne megoldani a dolgot.
A bővítményeknél: Shockwave Flash 9.0 r124 verzió van. -
PazsitZ
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Na most nem ciki. Mindenki azt használ, ami neki bejön.
Én személy szerint viszont a kiegészítőkkel felvértezve ezerszer jobbnak tartom a firefoxot.
Na most nekem a myvip-en a kettessel se volt bajom és a 3assal sincs.
Szerintem valami flash problémád lehetett. -
PazsitZ
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Egész sok kiegészítő működik vele és gondolom ez a szám rohamosan nőni fog.
Náalm (512MB ram miatt) eddig be-beakadt. (nem tudtam fület váltani ilyesmi) Ez megoldódott.
Továbbá eddigi tapasztalataim szerint bár többet eszik alapjáraton, sok lap után se nő olyan drasztikusan és bezárás után elég jól vissza is vesz a memóriahasználatból, ami a kettőnél még nem igazán működött.
Egyszóval valóban gyorsabb.
Tetszik , hogy van bővitménykezelő rész is.
Bár nem réóta használom, eddig elégedett vagyok vele. -
PazsitZ
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy a firefox-ra/-ba épülő flash-t hogy lehet leszedni?
Felraktam egyet, de másikat szeretnék.
Ubuntu 8.04, FF 3.0b5
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest