- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
én értem, de gyárilag nem lehet ezt megoldani. az hogy ad pár új funkciót hozzá, max nem használod.
ha te sem tudod mivel tuningoltad át ilyenre, akkor passz. de az biztos hogy az is vmit hozzáadott a böngészőhöz és az eltávolítása után nem törölte, mert about:config kulccsal ez nem megoldható sajnos. -
WonderCSabo
félisten
Nem, van külön is Quicktime installer.
Elvileg a Save session megy Beta 3-al, ha ezt írják.
-
-
Winner_hun
félisten
Sokkal gyorsabb a beta, érdemes. Aztán hogy a kiegészítők menne-e vele az részletkérdés.
Ha meg nem tetszik akkor használhatod a 3.0.5-öt, mivel a beta a program files-ban külön mappába települ. Csak uninstallnál kell vigyázni mert viszi az összes beállítást... legalábbis a 2.x verziónál én beleléptem a csapdába, de szerencsére vissza tudtam hozni az adatok nagy részét.
A beta-t én jelenleg egy dolog miatt nem használom, nem állítja vissza az utolsó munkamenetet, sehogy sem tudtam működésre bírni -
Brutforsz
senior tag
A kommentek között belinkelt nem hivatalos változat működik a 3.0.4-es változattal: én is azzal használom.
Még egy gondolat a témában: ez a kiterjesztés nálam általában letiltott állapotban figyel a listában, ha valami rendkívülit szeretnék a fájlműveletek körül keverni-kavarni, akkor engedélyezem, amikor készen vagyok, megint letiltom – a változtatások így is működnek, miközben maga a kiterjesztés nem fogyaszt erőforrást.A gyaníthatóan támadó webhelyekre történő figyelmeztetés letiltásáról:
Nem szoktam az internet olyan ligeteiben bóklászni, ahol ilyenek virágoznak, ha véletlenül mégis efféle környékre tévednék, akkor sem látok sok esélyt rá, hogy egy káros szkript lefuthatna a rendszeremen.
A figyelmeztetés leadásához szükséges ellenőrzés elvégzéséhez a Firefox egy folyamatosan frissítendő listát tölt le a Google által veszélyesnek (hamisítottnak és/vagy támadónak) ítélt oldalakról (ez a profilmappában található urlclassifier3.sqlite fájl tartalma), és az url beütésekor megnézi, hogy ebben szerepel-e a kérdéses webhely, ha igen, akkor a böngésző elküldi az urlt a Google-nek, amely az aktuális legfrissebb listája alapján mégegyszer ellenőrzi az érintett oldalt, ezután adja le az esetleges riasztást.
Ezzel a módszerrel egy folyamatosan hízó, a különbözeti frissítések miatt töredező adatbázisban kell keresgélnie a böngészőnek minden egyes url megnyitásakor, valamint 30 percenként kapcsolódik a Google szervereihez listafrissítésért, ezt én – a fenti feltételek teljesülése mellett – erőforrás-pazarlásnak, adatvédelmi szempontból pedig megbízhatatlannak tartom, ezért eltekintek e szolgáltatás használatától. -
Brutforsz
senior tag
Az olyan fájlműveletekkel kapcsolatos műveletekhez, melyek nem oldhatók meg a beépített típuskezelő eszközeivel, a MIME Edit nevű kiterjesztést használom. A linkelt oldalon lévő hozzászólások egyike tartalmazza a 3-as Firefoxszal kompatibilis (nem hivatalos) változat elérhetőségét.
Próbáld meg azt, hogy e kiterjesztés segítségével adod hozzá a tartalomtípusok sorához az mp3 kiterjesztésű fájlokat a kívánt akciót beállítva.
-
WonderCSabo
félisten
-
Sil
senior tag
Ezek gyakorlatilag ugyanazokkal a preferenciákkal operálnak, tehát kettő is felesleges közülük. Egyébként a user.js felülírja a prefs.js beállításait (a kiterjesztések pedig a prefs.js-t módosítják).
(Kicsit hosszabb verzió: amit az about:config-ban látsz, az gyakorlatilag a prefs.js tartalma. Ha valamit módosítasz az about:config-ban, ebbe a fájlba fogja menteni. A user.js viszont felhasználói fájl, annak a tartalmát a böngésző megnyitásakor tölti be, ha jól emlékszem. Tehát ha valamit átállítasz az about:config-ban, akár kézzel, akár kiterjesztéssel, ez a módosítás csak a következő újraindításig fog élni, ha a user.js-ben más van megadva, mert az felülírja. És utána már ez a user.js-sel módosított verzió fog elmentődni a prefs.js-be.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Overwatch 2
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged