Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vudu3
csendes tag
Még van olyan tippem, hogy használd a videokártya legfrissebb driverét, bár a komoly 3D teljesítménykülönbség miatt én se azt használom.(NVIDIA GeF.)
A másik tipp, hogy a videokártya DVI kimenetét használd, mert az van LCD/TFT-re optimatizálva még akkor is, ha a monitornak esetleg csak VGA bemenete van. Én is a DVI/VGA átalakítón keresztül használom a GeForce DVI kimenetéből és így minden korrekt.(a monitornak csak VGA bemenete van mert a leggagyibb/legolcsóbbat vettem VW195D).
Ha a videokártya drivere érzékeli az LCD/TFT monitort, akkor a képarány átváltásra még gyorsbillentyű kombináció beállítását is engedélyezi.
Ja, és én XPSP3/FF3.0.4-et használok az előző verziókat nem próbáltam a szélesvásznú monitorral.Hasonló problémák miatt anno én még a monitort is vissza akartam vinni oda ahonnan hoztam, de megoldottam és a pengeéles kép/frankó színek miatt megtartom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911