Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vudu3
csendes tag
Még van olyan tippem, hogy használd a videokártya legfrissebb driverét, bár a komoly 3D teljesítménykülönbség miatt én se azt használom.(NVIDIA GeF.)
A másik tipp, hogy a videokártya DVI kimenetét használd, mert az van LCD/TFT-re optimatizálva még akkor is, ha a monitornak esetleg csak VGA bemenete van. Én is a DVI/VGA átalakítón keresztül használom a GeForce DVI kimenetéből és így minden korrekt.(a monitornak csak VGA bemenete van mert a leggagyibb/legolcsóbbat vettem VW195D).
Ha a videokártya drivere érzékeli az LCD/TFT monitort, akkor a képarány átváltásra még gyorsbillentyű kombináció beállítását is engedélyezi.
Ja, és én XPSP3/FF3.0.4-et használok az előző verziókat nem próbáltam a szélesvásznú monitorral.Hasonló problémák miatt anno én még a monitort is vissza akartam vinni oda ahonnan hoztam, de megoldottam és a pengeéles kép/frankó színek miatt megtartom.
-
Vudu3
csendes tag
Használd a monitort a max.támogatott felbontáson (nálam csak 1440x900). Alacsonyabb felbontásoknál előfordul hogy ugyan támogatott, de nem váltható normál 4:3 képarányba.
Ahol igen ott él a monitor OSD-menüben az "Aspect control" almenü ahol át lehet váltani 4:3/16:10-be. (Asus VW 195 LCD/TFT)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911