- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vudu3
csendes tag
Még van olyan tippem, hogy használd a videokártya legfrissebb driverét, bár a komoly 3D teljesítménykülönbség miatt én se azt használom.(NVIDIA GeF.)
A másik tipp, hogy a videokártya DVI kimenetét használd, mert az van LCD/TFT-re optimatizálva még akkor is, ha a monitornak esetleg csak VGA bemenete van. Én is a DVI/VGA átalakítón keresztül használom a GeForce DVI kimenetéből és így minden korrekt.(a monitornak csak VGA bemenete van mert a leggagyibb/legolcsóbbat vettem VW195D).
Ha a videokártya drivere érzékeli az LCD/TFT monitort, akkor a képarány átváltásra még gyorsbillentyű kombináció beállítását is engedélyezi.
Ja, és én XPSP3/FF3.0.4-et használok az előző verziókat nem próbáltam a szélesvásznú monitorral.Hasonló problémák miatt anno én még a monitort is vissza akartam vinni oda ahonnan hoztam, de megoldottam és a pengeéles kép/frankó színek miatt megtartom.
-
Vudu3
csendes tag
Használd a monitort a max.támogatott felbontáson (nálam csak 1440x900). Alacsonyabb felbontásoknál előfordul hogy ugyan támogatott, de nem váltható normál 4:3 képarányba.
Ahol igen ott él a monitor OSD-menüben az "Aspect control" almenü ahol át lehet váltani 4:3/16:10-be. (Asus VW 195 LCD/TFT)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged