Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingi
tag
válasz
PTsabee
üzenetére
szerintem ilyen nem lehet, ha a többi oldalnál nincs hiba ... és nincs letiltva, de akkor az oldal sem jönne be, nem??? Erről az jutott eszembe, amikor a paraszt bácsi megáll a zsiráf ketrece előtt, és azondja: ilyen állat pedig nincs
bocs a viccért, nem tudom a választ, de kíváncsian olvasom -
PTsabee
csendes tag
Üdv!
A problémám a következő a firefoxxal: Pont ide a PH-ra egyszerűen nem tudok bejelentkezni. Beírom a felhasználónevet, jelszót, kiírja, hogy sikeres belépés és után kidob. A IE-nél nem jelentkezik ez a probléma, simán be tudok lépni és más oldalaknál sem. Nem tudom találkozott-e már valaki ilyen problémával, de szerintem ez valami földönkívüli dolog lehet
Tud valaki valami megoldást? -
akaido
addikt
válasz
toth_janika
üzenetére
Használhatják.

-
snoopy
aktív tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
thx -
Kicsirics77
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
ennél szerintem kicsit komolyabban bele kell méllyedni mert a registry-be is ír és a sima reinstall lehet kevés
-
keszegduda
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Az viszont lehetséges hogy a java miatt lehet a probléma, mert fel kellett telepítenem az online képrendelés miatt és az előtt nem volt ilyen gond (pedig a java oldaláról lett letöltve a legfrisebb). Ilyenkor mi a teendő? Szedjem le és újra fel a régebbit vagy egy sima reinstall megteszi?
-
Steelmanus
addikt
válasz
keszegduda
üzenetére
Szerintem is a winnel lehet a baj, mert epp most nezegettem 45Mb jpg fajlokat az
FF 3.03-al es az Imagezoom-al zoomoltam es kicsinyitettem es jo volt, ugy hogy nincs Java telepitve, es a FF-ben a cache is ki van kapcsolva, magyarol nullara van allitva. -
Kicsirics77
veterán
válasz
keszegduda
üzenetére
szedd le és nézd meg a 2.0.0.17-es verziót ha az is fagyogat és elszál akkor a winnel van baj vagy pedig a flash vagy java támogatással
így ezt tudnám javasolni elősször is de ha valakinek van más ötlete azt is vedd fontolóra -
keszegduda
őstag
Hy!
Új rendszert telepítettem fel a gépre és persze a legújabb firefoxot is és csomószor elszáll böngészés közben, csak CTRL+ALT+DEL feladat befejezése segít. Frissíteni nem tudom mert a legfrissebb van fent. Win XP SP3. A hiba főleg képek megnyitásánál jön elő, de nem ritka sima böngészés közben sem.

-
toth_janika
őstag
Hello!
Láma kérdés:
Cégek használhatják a firefoxot díjmentesen, vagy csak magánszemélyek? -
snoopy
aktív tag
mikor avantot használtam régebben abban volt olyan hogy a címsorból ki lehetett törölni linkeket amiket akartam és nem dobta fel a felesleges címeket egy betű lenyomására.
itt ff-ben van ilyenre lehetőség? mert csak az összes eltüntetését sikerült eddig elérnem. -
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
nahmég1 kérdés ami időközben felötlött bennem, status bar, azt hiszem így hívják, ami alul van
na, onnan hogy lehet dolgokat fel rakni? Mert amit találtam, az arra jó, hogy eltüntessek, előhozzak ikonokat, viszont sehogy se tudom eszközbárba berakni, pedig jó lenne, pl a DScurrency-t felül látni, mert sok helyet foglal alul 
-
BullZeye
veterán
Létezik Firefoxhoz grafikus theme editor? Keresni kerestem, csak nem találtam...vagy nagyon el van dugva...vagy fölösleges keresni

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Winner_hun
üzenetére
Amikor Ctrl+C-vel kimásoltam akkor én is láttam, csak azért vicces az az "ő" betű ott

Erről eszembe jutott, hogy a főnököm, aki egész nap a gép előtt ül és netezik, egyszer beírta a b.sávba hogy használtautó.hu ...
Természetesen nem jött be
-
Winner_hun
félisten
válasz
Apollyon
üzenetére
Jó ideje. De a böngésző átalakítja, mivel az http://hu.wikipedia.org/wiki/Kezd%C5%91lap-nak van megadva

-
Apollyon
Korrektor
Mióta lehet ékezetes karaktereket használni nem csak firefoxban, hanem úgy egyáltalán globálisan a neten?
[link]Érdekes, a direct link el lett dugva imageshack-en
-
BullZeye
veterán
Az miért van FireFoxba, hogy ha elindítom, akkor csak azt az egy Taskot frissíti, ami épp megnyitáskor használatban van, viszont a többi 5 marad ugyanaz mint bezáráskor :\ és nincs FireFoxba olyan hogy SHIFT+F5 és minden lap frissítése? vagy ennek mi ehet a megfelelője? ez a sima F5 azaz a Frissítés(egy ablak frissítése) :
if (event.shiftKey) BrowserReloadSkipCache(); else BrowserReload() -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
engedélyezve vannak, amíg le nem járnak
spyware csak olyan van, ami eddig is volt -
ThuG4LifE
senior tag
1-2 napja rájött a firefox-ra, hogy nem lép be automatikusan egy oldalra se, ahova regelve vagyok, eddig ment rendesen, semmi új kiegészítő nem lett telepítve ... valakinek van valami ötlete, hogy mitől lehet ez?

-
lorcsi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
thx

réginél volt erre egy külön menüpont, ebbe is tehettek volna
-
lorcsi
veterán
ff 3-ban hol lehet az összes előzményt kitörölni ?
-
SOAD19
addikt
Hello!
Ide is berakom, mert a freemail-es topic elég kihalt. Tegnap óta nem tudok levelet küldeni, kiírja h "Levél küldése nem sikerült". Nálatok is csinálja, vagy csak nálam
Mi lehet a kínja?!Köszi!
-
Thusor
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen mindent legyalultam...de most jobban megfigyeltem a firefox működését, és szerintem a Norton Antivirus 2008 kavar be, mert ha kikapcsolom a vírusirtót, akkor már nem áll le letöltés közben a firefox.
-
Thusor
őstag
Sziasztok,
Most tettem fel a Firefox 3.1 Beta 1-et, mert a 3.0.3 letöltés közben mindig hibával leállt és újra kellett indítani, érdekes mód mindig a 2. file letöltése közben állt le, az elsőt leszedi. De most meg a 3.1-ben is tapasztaltam ezt a hibát, tudnátok nekem segíteni, hogy mi lehet nálam a hiba?
-
Tanya-
tag
Üdv,
Azt hogyan tudom kikapcsolni, hogy a címsorba való íráskor ne adja fel a könyvjelzőzött oldalakat. Oldbar addon-t már feltettem, előzményt töröltem. Van erre lehetőség?
-
-
BullZeye
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
szép kis leírás ;) fasterfoxot már fel is raktam
remélem télleg gyorsul ^^ sebességből sosem elég....van egy ilyen pluginom hogy 'Set BYM on' ami azt a célt szolgálja, hogy ha valamilyen oldal mondjuk fehér írás, és világos kék háttér szépen átrakja fekete háttér, fehér írás, zöld linkek...kellemes a szemnek, viszont nem tudom eszközbárba rakni, mert csak alul jelenik meg jobb oldalt :\ erre ötlet, hogy tudnám felülre is kirakni ? 
-
Newyorker
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nagyon köszönöm
-
Winner_hun
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
Én lapokon belül az egér gombjaival váltok. Nézd meg ezeket, hátha jó lesz valamelyik (nem használom egyiket sem, így ebben nem tudok segíteni)
Nekem sok hasznos van, persze kinek mi a hasznos. Le is írtam, itt vannak:Firefox - hasznos kiterjesztések I.
Firefox - hasznos kiterjesztések II.
Firefox - hasznos kiterjesztések III.
Firefox - hasznos kiterjesztések IV.1-2 van, amit már nem használok, de nem szedtem ki az írások közül.
-
BullZeye
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
áh köszi, be van állítva rendesen, bakker, nem gondoltam volna hogy ennyire jó ^^ az indulás télleg elég lassú, legalábbis laptopon, jó pár másodpercbe beletellik
de utánn jóval jobb
és nem a tabok között kéne váltani, hanem, egy lapon belül, előre-hátra
és egérrel, ahogy írtam, erre mit ajánlasz?Tele Von Zsinór, túl egyszerü volt a megoldás xD és igen erre gondoltam !

van még valami jó, hasznos plugin amit érdemes használni?
-
gézu
őstag
válasz
chungee
üzenetére
To resolve this issue, you can temporarily label a drive as "C" and then install the Flash Player plug-in.
The temporary "C" drive can be a removable drive, such as a USB Flash drive or other storage device, or you can rename an existing drive to use "C" as its label. After you install Flash Player 10, you can change the label back to its previous designation.
Általában akkor jön elő ez a probléma a flash playerrel, ha a rendszer nem a "C"partíción van
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
A könyvjelzőket hogyan tudom lementeni, mert egy win reinstallt akarok csinálni.
köszönöm
-
chungee
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Több mint 4gb van a partición, ezért nem értem én se

-
chungee
addikt
HELP!!!
Feltelepíteném a legújabb Flash Player, mert anélkül nem engedi futtatni a Youtube-ot. De telepítés közben ezt írja ki
FF verzióm: 3.0.0.13 -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
bookmarkokhoz tudsz keywordöt adni, pl. a prohardvernek add meg, hogy "ph", és már annak beírására is odamegy. másik trükk: ilyenkor ha az url-be raksz egy %s-t (például "http://www.google.hu/search?hl=hu&q=%s&meta=&btnG=Google+keres%C3%A9s"), akkor a keyword utáni dolgokat behelyettesíti oda. nálam a fenti url-hez a "g" keyword tartozik, ergo a "g valami"-t beírva keres guglin arra, hogy valami
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem 3.0.3 van, és k.va lassan indul.
-
7
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
A kiterjesztest magat nem ismerem, igy nem tudom, mennyire megbizhato. Mindenesetre azt irja, hogy szines ikonokkal figyelmeztet a kulonbozo okokbol veszelyes oldalakra a kb. 20millio oldalt tartalmazo adatbazisa alapajan.
Zold = szabad az ut, nincs mitol felni.
Sarga = erdemes vigyazni
Piros = veletlenul se menj tovabb -
Steelmanus
addikt
Egy kis segitseget kernek, mert kicsit nem beszelni englis. Szoval nezegttem a frissiteseket, es az ajanlasokat igy meglattam a Wot kiterjesztest csak nem ertem hogy mire jo. Ugy vettem ki egyfajta spam, advare, vedelmet nyujt, es nagyon sok veszelyesnek itelt weboldalt tarol a bazisaban, letoltve a kiterjesztes cc 1.2 Mb.
Mi a velemenyetek rola, jol ertelmeztem kicsi englissel?
Wot -
Winner_hun
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
Image Zoommal tudsz képet nagyítani, ráviszed a képre az egeret, jobb gombot megnyomod, nyomva tartod és görgőzöl.
Taskbar a lapok helye lenne? Ha igen, akkor Tab Mix Plus:
Eszközök / Beállítások / Lapok / Tab Mix Plus Beállítások / Megjelenés / Lapok eszköztár / Sorok maximális száma.
A Megjelenés / Lap-nál meg megadhatod hogy egy lap milyen széles legyen. -
BullZeye
veterán
kimaradt még egy olyan kérdés is, hogy Avant Browserbe van egyfajta lebegő eszköztár ha képek fölé vittem a cursort, és lehetett rájuk zoomolni.
nah meg, hogyha eléri a Taskbar a maximumot, mivel lehet több soros taskbar? amit néztem az tiszta színes (kép alapján) másikat meg nem tom letölteni...hibás :S
(nem azért kérdezem ezeket mert nem ismerem a keresőt, egyszerüen nem tudom mire keressek...és ha valaki használ csak egy nevet is elég mondani )
-
BullZeye
veterán
üdv!
most térek át Avant Browserről FireFox-ra, és eléggé jól sikerül az átállás, már CTRL+N az új task nyitás, van pár jó plugin.....de van 1, a clickback, ami azt a célt szolgálja, hogy ha megnyomom a BAL majd a JOBB egérgombot akkor -> ugrás az következő lapra, ha a JOBB majd a BAL akkor ugrás az előző lapra, viszont gyakran meghülyül, és ha simán bal gombot nyomok vissza lép, és nem tudom miért :S ötlet?
másik pedig, hogy van FireFoxba(, akár pluginnal is) van e lehetőség arra, hogy rövidített webcímeket használjak? Sajnos hozzászoktam, hogy nem használok kedvenceket, hanem beírom böngészőbe, hogy gg és bejön a google.hu | ize, és ize.hu | ph, és prohardver.hu | volan, és menetrendek.hu megfelelő oldala....és még vagy 15 másik ilyen amit gyakran használok...lehet még lesz pár kérdésem, de egyellőre tetszik ez

-
Steelmanus
addikt
Egy kis lelki feludules a Firefox hasznaloknak.
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ok, kösz, az előzőt próbáltam, de az nem segített. Ez így már működik

-
DDAVID
csendes tag
üdv!
Sajnos nem megy a firefoxból a gmailem(más böngészőből sem, de gondoltam itt tudtok segteni), a cookiekat és a cachet már töröltem, más gépről megy csak erről nem, a vista tűzfalat kikapcsoltam, az explorerben a biztonsági beállitásokat alacsonyra vettem, de még mindig nem jó. Mi lehet a gond, illetve a megoldás?
köszi,
D -
Hi!
Nekem még a 2.0 van fent, érdemes frissítenem a 3-ra?
thx!
-
Troy.
addikt
Hello!
Mi a franctól van az, hogy az utóbbi napokban egyre többször leáll a Firefox-om.
"A(z) firefox.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük"
Nagyon idegesítő. -
zotymuk
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem,most futattam le az ad-aware-t és még mindig csinálja.nem lehet,h valami flash plyer v java probléma?bár mindkettőből telepítve van a legújabb verzió.
-
zotymuk
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
pl:gamekapocs,nemzetisport oldala.A hdpre torrentoldal meg szinte használhatatlan.Pár napja telepítettem újra a windowst az új firefoxal és azóta csinálja. visszaraktam a korábbi firefoxot és azzal is ezt csinálja.ja és az explorerrel működnek rendesen az oldalak.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
De ha nem jó, akkor Könyvjelzők / Könyvjelzők kezelése / Importálás és mentés / Mentés
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem-e tudja valaki, hogy a Firefox hol tárolja a könyvjelzőket, mert át szeretném vinni másik gépre.
Bj
-
dbius
veterán
Reklámok helyett az [AD] feliratot tipikusan tűzfalak okozzák, azaz a tűzfalak beépített reklámszűrője.
Ha egyáltalán nem jelenik meg a reklám, azt szintén valamilyen reklám blokkoló okozhatja, akár böngészőn belül, akár más külső program (pl. szintén a tűzfal)
Megnéztem a linkelt képeket, szerintem tűzfal okozza, vagy olyan komplex vírusvédelmi rendszer, ami tartalmaz webszűrést, reklámszűrést is! Nézz körül az általad használt tűzfal, vírusírtó, kémprogram írtók beállításaiban. (nyilván csak azon programokon belül, amelyek a háttérben futnak folyamatosan, azaz rezidensként)
-
PrinczA
őstag
Adott 3 gép, 3 gépen egy-egy Firefox 3.0.3.
Hogyan lehet ezeket egyesíteni (könyvjelző, jelszavak, addons, ...) egy Firefoxrá.
Netán az eggyesítés után összehozni egy pendrivra Mozilla Firefox, Portable Edition ? -
zotymuk
csendes tag
Üdv
olyan problémám van ,hogy némelyik oldalon iszonytosan szaggat a firefox.ha görgetem a lapot mintha diavetítés lenne,már kezdem unni.rajtam kifogott.nem tudom mi lehet a probléma.ha valaki tud valami megoldást azt szívesen venném.
köszi
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem is az üres oldal van ott kijelölve, mégis másolja a címet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

na, onnan hogy lehet dolgokat fel rakni? Mert amit találtam, az arra jó, hogy eltüntessek, előhozzak ikonokat, viszont sehogy se tudom eszközbárba berakni, pedig jó lenne, pl a DScurrency-t felül látni, mert sok helyet foglal alul

A 3-as jóval gyorsabb, mint a kettes. A kettesnek lehetnek sebességbeli problémái
KAMI911