-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
efi99
őstag
Üdv!
Én is most váltottam még csak a 3-asra. Egy-két idegesítő újdonságra kérnék ötletet.
1. Az állapotsor mérete piszkálható valahogy? A benne lévő g,q stb betűk alja nem látszik, igaz a betűméret 113%-ra van piszkálva a Win-ben, de a 2-essel így sem volt gond.
2. Könyvjelzőmentéskor nem tudja minden kérdés nélkül bevágni a helyére? Pontosabban valami nem rendezett könyvjelzők közé bevágja, de én a könyvjelző menübe akarom és oda default.
3. Könyvjelzők kezelésénél, ha a listából megnyitok 1-et bal gombbal nem megnyitja, hanem alul kiírja a részleteket. Ha középső gombbal nyitom (be van állítva, hogy ez új fülön nyissa), az oké, csak elkapja rá képet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Subaru topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Proxmox VE
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911