-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimi_bacsi
tag
válasz WonderCSabo #11123 üzenetére
A 3.0-t honnan tudom letölteni?
-
mimi_bacsi
tag
válasz WonderCSabo #11123 üzenetére
Most olvastam a hozzászólásodat: Ebből a szempontból sajnos, nekem MAC OSX-em van, amin nem fut a Mozbackup! Más megoldás? (Tegyek fel egy régebbi verziót és azt upgradeljem?)
-
mimi_bacsi
tag
válasz WonderCSabo #11121 üzenetére
Nem indul el, amikor megadom az import parancsot pedig próbáltam .csv és .xml formátummal is...
-
mimi_bacsi
tag
Most telepítettem az új FF-ot! Password exporterrel lementettem régebben a jelszavaimat, a mostani verzióban sehogy sem tudom visszaimportálni. Valakinek javaslata van-e arra, hogy több száz jelszavamat ne kelljen egyesével visszamentegetnem!
-
mimi_bacsi
tag
Tudom, volt már, de most nem találom: PC-s Firefox volt, benne sok jelszóval, most van MAC OSX-es Firefox, semmi jelszóval...Hogy lehetne áttenni a jelszavakat...? (Csak a jelszavak elegek lennének)
-
mimi_bacsi
tag
válasz WonderCSabo #6407 üzenetére
Sajnos nem megy (nem engedi feltelepíteni akkor sem, ha a kompatibilitási vizsgálatot kiiktatom)
Javaslat...?
-
mimi_bacsi
tag
Melyik az a Firefox kiegészítő, amelyik az oldalakat 3D-ben forgatja, váltáskor?
-
mimi_bacsi
tag
válasz Winner_hun #6328 üzenetére
Melyik könyvtárban vannak? Mi az út?
-
mimi_bacsi
tag
Van-e ötletetek arra, hogy a PC-s Firefoxból hogy lehet a jelszavakat áttenni a MAC OX-es Firefoxba? Nem találtam rá eddig megoldást és kb 300 db jelszavam van, amit át kellene tennem....
-
mimi_bacsi
tag
válasz Winner_hun #6247 üzenetére
Igazad lehet, ekkor tapasztalom, ha a voda adja a netet...! (Chrome-val miért nem lehet tapsztalni...?)
-
mimi_bacsi
tag
válasz WonderCSabo #6245 üzenetére
Mindkettő van!
-
mimi_bacsi
tag
Az lenne a kérdésem, hogy ha EGYSZER van a PH fórumán olvasható középrész, MÁSSZOR nincs! A Chrome-ban MINDIG van! találkoztatok-e ilyen problémával?
-
mimi_bacsi
tag
válasz Steelmanus #6075 üzenetére
Köszönöm, ismertem, de letöltöttem és használom is szerintem ezután...
-
mimi_bacsi
tag
Nekem az mrtech rádió kiterjesztése fent van, de pl. a Kossuth rádiót nem tudom beállítani...Tudtok ebben segíteni..?
-
mimi_bacsi
tag
válasz mimi_bacsi #6029 üzenetére
Nekem még mindig NEM MEGY a PH fórum, a két szélén az anyagok látszanak, a fórum belseje egyátalán...Valakinek ötlete...?
Most is a Chrome megy...Azzal fórumozok...!
[ Szerkesztve ]
-
mimi_bacsi
tag
Segítsetek!
Mi az oka, hogy a legfrissebb verzióban a PH fórumait NEM jeleníti meg? A letöltéseket SEM látom, csak egy üres lapot! A fórum leveleit sem látom, csak a főoldalt, majd a két szélén a kereteket és az írásokat, a hozzászólások nem jelennek meg!!!
-
mimi_bacsi
tag
A letöltések ablak TELJESEN üres, amióta a 3.0.1-et használok! (volt benne minden, és nem tudom a letöltéseket elindítani)
-
mimi_bacsi
tag
A 3.0.1 verzió van fent a gépemen (tegnap óta és azóta csinálja) és ha beírok egy címet a címsorba, és egy entert ütök, nem megy a beírt címre! Van ötletetek?
Ha a könyvjelzőből hívom be, odanavigál!
-
mimi_bacsi
tag
Tudtok-e segíteni?
A könyvjelzők között, ha keresek egy már elmentett oldalt, azt megtalálom a keresés paranccsal, de honnan tudhatnám meg (ha nem kereséssel keresem), hogy melyik mappába tettem? (mert a könyvjelző sávban nem találom a linket) -
mimi_bacsi
tag
Kérlek Benneteket segítsetek!
Van egy oldal, ahol több jelszót használok, több partnerem, barátom belépő kódjával! Régebbi verziók sorban használták a felhasználói neveket, az új - 3-as verzió - használata óta nincsenek sorrendben, sorban a nevek. Viszont így nehezebb megtalálni, mert a felhasználók kód alapján vannak a rendszerben! Tudtok-e segíteni, hogyan oldjam meg a sorbarakást? (a jelszókezelőben sorba rakattam, de a program nem hozza úgy őket)
-
mimi_bacsi
tag
válasz mimi_bacsi #3749 üzenetére
Bocs, ez TB probléma!
-
mimi_bacsi
tag
Hogy tudom megtenni azt, hogy azonos levelekből a melléklete(ke)t egy bizonyos mappába másoljam? Úgy, hogy 20-30 azonos tárgyú mappa van és egyszerre szeretném ezt megtenni? vagy lehet-e ezt automatizálni?
-
mimi_bacsi
tag
Ma frissítettem a kiegészítéseket és már jönnek azok, amelyek már működnek a 3-as verzióval!
-
mimi_bacsi
tag
válasz mimi_bacsi #3331 üzenetére
MozBackup-1.4.7 megoldotta...!
-
mimi_bacsi
tag
Kérlek segítsetek, ha egy notira feltettem a Firefoxot, és egy asztali gépről szeretném a jelszavakat áthozni (több száz van, ami kézzel kicsit macerás lenne), melyik kisegítő progi tud segíteni...?
-
mimi_bacsi
tag
Kérlek Benneteket, segítsetek, a böngészó nem menti el a jelszavaimat (régebben elmentette), pedig az eszközök/beállítások/biztonság/webhelyek jelszavainak elmentése ki van pipálva. És csak olyan lehetőség van ott, hogy jelszavak kitörlése, felvitel nincs, tudtok valami megoldást?
-
mimi_bacsi
tag
Segítségeteket kérem: Eddig Office Outlookkal leveleztem. A Thunderbirdre tértem át, de akkor, amikor felkínálta, hogy az összes levelemet áthozom-e, akkor még nem mondtam rá igent. Ma már a Thunderbird az alapértelmezett levelezőprogramom, viszont a régebbi leveleim még az Outlookban vannak. Hogy lehetne áthozni csak a leveleket? (és ott külön fiókok vannak, annak a szerkezetét megtartja, vagy egybe ömlesztve beteszi valahova?)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Adobe Photoshop
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest