-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz WonderCSabo #6383 üzenetére
Úgy hogy tenném be a könyvjelző mappa - almappa struktúrába az elmentendő oldalt egérrel, fogd és vidd módszerrel, és ha valahol kicsit kicsúszik az egér már el is tűnik az egész megnyitott struktúra, kezdhetem előröl.
-
bme
tag
Megvan. Vak voltam
-
bme
tag
Sziasztok!
Vistáról szeretném átvinni a beállításaimat Linuxra, de Linuxon nem találom a Mozilla mappáját. Olvastam az első hozzászólást, de még így sem találtam meg. Valaki tudna segíteni?
bme
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
azt hogy tudom kiküszöbölni,hogy mikor bezárom ne mentse el az ablakokat és ne azok jöjjenek vissza mikor indítom?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Napster01
tag
válasz ngabor2 #6391 üzenetére
Értem, bocs
Szerintem úgy oldották meg, ha a firefox nem kap netet, akkor kapcsolat nélküli munkával indul. Talán a tűzfal blokkolja a 80-as portot és így azt észleli a mozilla, hogy nincs kapcsolat, de lehet más egyéb probléma is, a lényeg, hogy indításkor nem fedez fel működő hálózati kapcsolatot._.(-.-)._
-
Chili7
őstag
válasz Winner_hun #6376 üzenetére
Köszi! De a te kérdésedre visszatérve nem tudom, hogy ff-nél van-e ilyen automatikus kiemelés, de amit én használok általában Avant Browsernél viszont van ilyen.
-
cascada
senior tag
válasz Winner_hun #6385 üzenetére
Köszi a választ, de sajnos nem segit semmit az elválasztó. Mégcsak meg se jelenik
A 2-es ForeFoxban megjelent, de itt nem.
Természetesen nem Google-ök vannak az eszköztáramon
Valami kód kellene a chrome-ba, hogy 70pixelnyi magasságnál több kedvenc ne jelenhessen meg. Hátha beteszi akkor a nyilat. (Alapból ugye ha egy sornyinál több van benn akkor beteszi a nyilat és a többi akkor jelenik meg ha rákattintok a nyilra. Erre lenen szükségem csak 3 sornál )
Probáltam keresni ilyen kódot de még nem találtam -
vagamo
őstag
Segítenétek megérteni, hogy ez pontosan mire jó nekem?
delicious bookMinden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Winner_hun
titán
válasz cascada #6382 üzenetére
Lehet elválasztókat betenni, azokat meg kategóriánként. Nekem is több google-s van és mégsem keverem össze őket
Bár annyi google kedvencnél mint ami a képen van azért már gondolkodóba esnék én is
Esetleg csinláj saját favicon-t és tedd be azt, én jópár kedvenc oldallal megcsináltam ahol nincs favicon.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
vagamo
őstag
válasz Winner_hun #6377 üzenetére
Köszi!
Akkor marad ez a megoldás! Bár eddig ezt sem vettem észre KösziMinden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
cascada
senior tag
válasz Winner_hun #6381 üzenetére
Kösz
Ez amugy azér tnem jó, mert sok ikon elég hasonló. És összetévesztem
Ezért lenne jó valami olyan parancs a chrome fileba ami létrehoz egy nyilat a többi kedvenc-nek ami nem fér ki. -
cascada
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segiteni, hogy FF 3.1 B2-ben hogy tudom megcsinalni ugy a könyvjelzö eszköztárat, hogy 3 soros legyen (ez még sikerült), és amik nem férnek ki kedvencek a 3 sorba, azokat jobb oldalon egy dupla nyíl ([kép) rákattintásával jelenitse meg, mint a régi FF2.
Mert az uj sajnos ilyen lapozósávot csinált. [lapozósáv kép]Remélem tudtok segiteni
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
hogyan lehet rábeszélni a ff-t, hogy indítás után ne kapcsolat nélküli módban menjen? a beállítások között nem találtam semmi erre utalót. pillanatnyilag nem az aelőtt a gép előtt vagyok, ahol meg kellene oldani, de ennél az about:config-ban egy ilyet találtam:
network.online true
a másiknál ide még nem néztem be. ez arra való, vagy egész másra?
-
Winner_hun
titán
Az Operáéhoz hasonló módon van egy gyorshívó: Speed Dial
Valahol olvastam hogy van, ami megnyitja a beállított oldalakat (tán a böngésző indulásakor) de nem emlékszek a nevére.
A legegyszerűbb megoldás tán a kövekező:
A kívánt oldalakat felveszed a könyvjelzők közé, beteszed egy mappába, amikor megnyitnád őket akkor a könyvjelzőknél mappánként a lista legalján van egy Mindegyik megnyitása külön lapon opció, ez alkalmas lehet a feladatra.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Chili7
őstag
válasz Winner_hun #6373 üzenetére
És ilyenem hogy lesz nekem? köszi
-
vagamo
őstag
válasz Winner_hun #6373 üzenetére
Winner?
Van olyan kiegészítő, ami egy könyvjelző csomagot nyit meg egyszerre?Arra gondolok, hogy nekem reggel adott, hogy melyik oldalakat kell megnyitnom külön lapra és van mikor egyenként végig kell bökdösnöm ezeket a könyvjelzőbe. Valami olyasmi kéne, hogy csak 1 hivatkozásra keljen kattintanom és az előre beállított oldalak nyíljanak meg. Hasonlóképpen a leállításnál mikor rákérdez, hogy mentse az oldalakat? De egy olyan hivatkozás kéne amire, ha rábökök mindig azok az oldalak töltődjenek be!
Remélem érted, hogy mire gondolok nehézkes a magyarázatom!Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
totyax
aktív tag
Üdv emberek, ezt használom nagyon régóta, de a 3-as verzióval van egy nagy gondom. Van a gyorssáv ahol könyvjelzőket ill. azok mappáit lehet elhelyezni. Tehát ha mondjuk egy éppen aktív fület el akarok tenni egy könyvjelző mappába akkor szépen odahúzom. Na ez ment is gond nélkül a 2x verzióval. 3-assal viszont ha csak egy kicsit is kikerülök a "síkból" rögtön ledobja az egész megnyitott könyvtárszerkezetet. Egy idő után ez kissé dühítő. Van tipp hogy min kéne állítani hogy újra használható legyen az FF vagy térjek vissza a 2-es verzióra?
-
Chili7
őstag
válasz Winner_hun #6370 üzenetére
Hogy hol? Nem értem...
-
Chili7
őstag
hali!
Melyik az a kiterjesztés, amelyikkel a kereső mezőbe írt szöveget kijelöli az adott oldalon?
köszi
-
€uro
őstag
válasz Napster01 #6364 üzenetére
Köszönöm a választ.
Ctrl+L vagy egérrel kiválasztani a beviteli mezőt, már oly mindegy. Aki ezt így programozta, vajon erre miért nem figyelt?
Tudtok másik ilyen kiegészítőt ajánlani helyette?
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
Avalon
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom Ubiquityvel. A map parancs nem hozza be a térképet, ha entert nyomok, akkor viszont új tabon rendesen a google maps ablakban bejelöli a címet, csak a ubiquity ablakában nem.
FF3, elvileg ubiquity is frissül rendesen. Gyári beállítások visszaállítása megvolt, semmi.
Ami a legbosszantóbb, hogy nem találtam semmi fórumot, közösségi oldalt, vagy bármilyen bug report oldalt, így nem tudok hivatalos csatornán segítséget kérni.Ha van bárkinek bármi ötlete, akkor az ne tartsa magában. Előre is köszönök minden segítséget.
Üdv,
Avalon -
€uro
őstag
Üdv!
A Fast Dial kiegészítőt használom a böngészőhöz. Úgy van beállítva, hogy ha egy új Tab-ot nyitok, akkor ott megjelennek a Fast Dial linkek/képek.
Az a problémám, hogy ilyenkor a "fókusz" az nem a link helyére kerül. Tehát ahhoz, hogy én új linket gépeljek be a böngészőbe, ilyenkor mindig rá kell kattintanom annak helyére.
Régebben tudom, hogy ez megfelelően működött. A napokban azonban többször is átmentettem az egész Firefox-ot - beállításaival együtt - új operációs rendszerre. Illetve nemrég frissítette is magát a Fast Dial.
Tudtok ebben segíteni? Lehet, hogy a kiegészítő újabb verziója már nem úgy működik, mint régebben. Vagy keressek másik hasonló programot?
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
WonderCSabo
félisten
válasz -KoKeSz- #6361 üzenetére
Firefox Throttle. Letöltéséhez regisztráció, majd belépés szükségeltetik.
-
-
@rglaaf
veterán
hi
ma ujra tettem os-t feltettem vissza a FF-ot ,de de amikor megprobálok kattintani az addonokra vagy ben a böngészöben akarok kereseni ez irja ki, nem tudom mi lehet a gond
A addons.mozilla.org érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.
A tanúsítvány nem érvényes eddig: 2008.09.19. 19:09.
(Hibakód: sec_error_expired_certificate)PSN:BiZzare_0 ️
-
S e t h
nagyúr
válasz WonderCSabo #6349 üzenetére
Beállításokat elmentettem, leszedtem a programot, újra telepítettem és ugyanaz a hibajelenség.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
sNORh
addikt
válasz WonderCSabo #6353 üzenetére
töröltemmár, 7napos win, 7napos mozi
nemtok rájönni milehet a gubanc..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
mitől lehet hogy pár napja minden oldalon pl: ph-n 2percre nem vagyok fenn, és kilép.. ugyanígy a többi bejelentkezős oldalon is..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
veterán
Üdv! Felengedtem a FF3-az a 2 helyett, de mintha nem lenne teljesen kompatibilis. A munkahelyi leveleket néha itthon is megnézem Outlook Web Access-szel, de mióta a FF3 van fent az olvasási sáv lekeskenyedett. Lásd a képen! Mit lehet ezzel csinálni? Kösz a segítséget!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
WonderCSabo
félisten
válasz bentsze88888 #6344 üzenetére
Próbáld safe módban, hátha egy kieg. okozza a hibát. Ha úgy sem megy, akkor teljes reinstall, előtte elmenteni a beállításokat (1.hsz.).
S e t h: Dettó.
papa1: Tűzfal, router nem zavar be?
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Az utóbbi időben szinte minden oldalon a következő hibaüzenetet kapom:
A kiszolgálóval való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.
A gond csak az ,hogy más böngészővel ez a probléma nem jelentkezik.
Mi okozza ezt és hogyan lehetne megszüntetni?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
papa1
tag
Hello mindenkinek.
A problémám a következő:Egy napja van fennt a vista és a firefox nem hajlandó letölteni semmit.Csináltam egy teljes törlést,ez megoldotta egy időre,de már megint előjött.
A válaszokért thx."már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban...."
-
bentsze88888
tag
Segítséget szeretnék kérni!
Firefoxot használok és mikor zip vagy rar fájlokat töltök,úgy kb 20%nál megáll a töltés. Pause,újra eéindítom,ekkor kiírja ,hogy a forráasfájl nem olvasható. Mi lehet a gond? -
fradi81
veterán
válasz WonderCSabo #6342 üzenetére
Kösz a tippet.
Meg lett a hiba oka, az Adblock Plusban ki kellett kapcsolni ezt a külső szűrőt: Filter von Dr.Evil (Deutschland). Lehet frissítették valamivel ami a bank belépés gombját is reklámnak nézi.moto g72, Ninebot d28e
-
S W A T
senior tag
-
fradi81
veterán
hali
ha ezen az oldalon rákattintok a belépés gombra, csak bekereteződik a gomb, de nem történik semmi, nem állítottam semmit minden a régi. Help. Minden jó csak ez nem működik firefoxban, IE-ben ok.
moto g72, Ninebot d28e
-
veterán
válasz Winner_hun #6337 üzenetére
Ok! Kösz.
De gondoltam, hogy azért megkérdezem, mielőtt engedek a feljövő telepítőablaknak.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
veterán
Ha engedek a FF3 csábítáasának, akkor az ugye semmivel sem lesz rosszabb, mint a jelenleg fent lévő 2.xx? THX!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
cellpeti
nagyúr
XP alatt:
X:\Documents and Settings\felhasználói név\Local Settings\Application Data\MozillaHát át akartam hozni másik XP-re,de nem csinált semmit,pedig ezt másoltam ki.
-
S W A T
senior tag
Hali.
Van olyan kiterjesztés a FF-hez ami mutatja hogy egy nézett weblap mekkora Mint az operába.
[ Szerkesztve ]
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
Kombat
őstag
Hi!
A problémám az, hogy a FF nem jegyzi meg a beállításaimat!
pl. feljövök ide a PH-ra, a főoldalon rákattintok egy topikra és azt állandóan "időben növekvő", első hsz-tól jeleníti meg.
Hiába állítom át a listázási beállításokat "időben csökkenő, utolsó hsz-ra" a következő indításnál megint elfelejti.
Sütik törlését és személyes adatok törlését is próbáltam, de nem segített egyik sem.Mit lehet tenni?
-
Winner_hun
titán
válasz mimi_bacsi #6329 üzenetére
Operációs rendszertől függően az első hozzászólásban le van írva.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
mimi_bacsi
tag
válasz Winner_hun #6328 üzenetére
Melyik könyvtárban vannak? Mi az út?
-
Winner_hun
titán
válasz mimi_bacsi #6327 üzenetére
signons2.txt és a key3.db file-okban vannak a mentett jelszavak, azokat másold át.
-
mimi_bacsi
tag
Van-e ötletetek arra, hogy a PC-s Firefoxból hogy lehet a jelszavakat áttenni a MAC OX-es Firefoxba? Nem találtam rá eddig megoldást és kb 300 db jelszavam van, amit át kellene tennem....
-
capafog23
őstag
Downthemall nevű addon-al egy oldalról több videót töltenék és 403-as hibát mond és egyszerre csak 1-et akar tölteni, de ha beteszem firefox sima letöltőjébe, akkor szedi.
-
cellpeti
nagyúr
válasz Winner_hun #6323 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget,ezentúl majd figyelek rá!
-
Winner_hun
titán
válasz cellpeti #6320 üzenetére
Miért nem tudok OFF-olni? Néha tudok,néha nem!
Pl? Mi lesz? Szöveg elején ott az OFF, szöveg végén meg a per OFF és kész?
Ha igen (márpedig igen) akkor az azért van mert 2 enter van egymás után a bekezdésben, erre az a megoldás ha azt a részt Bekezdés-be teszed.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Sutty66
tag
válasz cellpeti #6320 üzenetére
Visszatértem! Sikerált újbol felrakni megy is elsőre úgy mint mikor elősször raktam fel. Most azért irok mégis IE6 alatt mert miután beléptem az oldalra akárhová mennék (pl ez a válasz is) állandóan beakar léptetni a rendszer. Igaz már beléptem 3x de ez nem elég . Az hogy szerinted kaka az IE lehet, csakhát itt meg ez müködik. Egyébként egy ősöreg Avanttal használom az IE-t amiben van jónéhány dolog amit megszoktam és hiányolok a FF-ből de végül is ez is szokható. Mindenesetre köszike a segítségeteket mert meglett a megoldás (a kérdés az marad, hogy mitől ment tönkre)! Ja mégegy kérdés. Van olyan kiegészítő akármi hogy ha piros X-et nyomok felül akkor csak tegye le ikonméretben a sarokba? Ezt azóta keresem mióta használom. Üdv :Laci
-
cellpeti
nagyúr
válasz Sutty66 #6319 üzenetére
Én sztem az IE egy szar!! Aztán persze,kinek a papp,kinek a paplan!
A róka az igazi böngésző! Sokáig használtam IE-t is FF előtt,de ég és föld. Annyi írható az IE számlájára,hogy talán szebb,de nem praktikusabb.Ha jól tudom ezt a füles dolgot is az Opera,meg az FF nyomatta,oszt most meg már az IE is. Nincs saját ötlet!
Miért nem tudok OFF-olni? Néha tudok,néha nem!
[ Szerkesztve ]
-
Sutty66
tag
válasz Winner_hun #6318 üzenetére
Köszi most már azzal küzdök hogy az aplication data könyvtárból sehogy nem tudom törölni a Mozilla könyvtár néhány elemét. Még rendszergazdaként sem ( nem rendszergazdai jogosúltság) az attributumot sem engedi átirni. Tök olyan mintha benyeltem volna valamit , csakát az explorerrel ez 11 hónapig nem sikerült a firefox meg épp 1 honapig bírta (Ha az). Asszem maradok a jó öreg explorerenél.
-
cellpeti
nagyúr
válasz Sutty66 #6315 üzenetére
Szia.
Tuti letörölted? Mindenhonnan? Lesd meg ezt,hátha vmit kihagytál. ==> Teljes uninstall XP alatt, majd rakd fel újra!
[ Szerkesztve ]
-
Sutty66
tag
Hali!
Hogy tudnám rávenni ezt a rókát hogy a kezdőoldal az legyen amit én akarok, és a mentés helye pedig az általam kijelölt helyre történjen, valamint a Welcome to firefox ablak kihagyására? Az -eszközök- beállítások-főlap alatti beállításokra nagy ívben tojik. Ja XP alatt. Volt már restart, uninstall, újratelepítés stb. Ha valaki segítene nem kellene 6xxx posztot átnyálazni. Előre is kösz. -
Bronzon
csendes tag
válasz Tele von Zsinór #6310 üzenetére
Azért köszi.
-
F_Zolee
veterán
válasz Tele von Zsinór #6311 üzenetére
És ezt hol lehet tiltani, mert nem találtam konkrét beállítást rá a progin belül? Vagy a törlés egyben tiltás?
-
F_Zolee
veterán
válasz Winner_hun #6307 üzenetére
Na megvan a tettes. Ezt írkálja tele. Már most 54 mega. Documents and Settings\xy\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\tpeyn2ll.default\urlclassifier3.sqlite
-
Bronzon
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget. Gyakran látogatott oldalon ha egy linkre kattintok ezt a hiba üzenetet kapom az új megnyíló oldalon, noha az előző nap megnyitotta rendesen )és nem csak ezzel az egy linkkel van így):
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /.... és itt mindig más internet hivatkozások vannak megadva
Tudtok benne segíteni, hogy ez mi lehet?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Tele von Zsinór #6305 üzenetére
A legjobban akkor jár ha az egész mappát kimásolja, elérési utak a topik első hozzászólásában.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van olyan file,amibe benne van a FF konfigja,beállítása?Amit csak simán átmásolok és felüliratom a régit?
Jó lenne!Tigris, tigris, csóvafény...
-
F_Zolee
veterán
Winner_hun: Feltettem a filemon-t. Már 1 jó ideje futtattam de valamiért éppen nem akarja csinálni ezt a FF. Már lemondtam róla és bezártam a programot, hát nem utána nemsokkal kezdte el kajtatni a dolgait... -.- Most is fut már vagy negyed órája de semmi. El van itt ásva valami.
-
Tele von Zsinór
őstag
Nézd meg a Personas for Firefox kiterjesztést.
-
Winner_hun
titán
válasz Gabbana #6300 üzenetére
A beállításoknál a tartalomnál a javascript ugye engedélyezve van? Ha nincs, akkor legyen. Esetleg ami mellette van beállítás, azokat nézd át.
Ha ezek sem segítenek akkor próbából tiltsd le a kiterjesztéseket, indítsd újra a böngészőt és nézd meg úgy is. Ha úgy sem meg akkor passz.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest