Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
válasz Winner_hun #5499 üzenetére
Újabban nekem is átviszi. Nem lehet, hogy a tab mix plus műve?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Steelmanus
addikt
válasz Loretto #5471 üzenetére
Vagy hasznalod amit Winner_hun javasolt, vagy egyszeruen keszitesz a Jegyzettombel egy userChrome.css kiterjesztessel egy sima szoveges fajlt amibe a kovetkezot kell irni.
#content > tabbox { -moz-box-direction: reverse; }
Majd elhelyezed a c:\Documents and Settings\Tester\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XXXXXXXXXXX\chrome\ mappaba. -
-
Loretto
veterán
Sziasztok. Apróságnak tűnik, próbáltam a topicon belül keresgélni de nem botlottam ilyenbe.
Amikor pl. az egyik közösségi portálon egy adatlap képére kattintok, akkor a kép megnyílik, de az egész böngésző akkorára megy össze teljes méretről, mint a kép. Gyógyítható?Soirée...
-
Finwe
őstag
válasz neduddki #5493 üzenetére
Azt a sort is eltüntettem de alt+e -vel megnyitja az eszközök menüt, onnantól vissza lehet állítani.
Az általad említett jelenséggel én nem találkoztam, most nézem de nem látok ilyen beállítást. De pl öcsémnek a görgő lenyomásra azt csinálja amit leírtál nálam meg bezárja azt a tab-ot. (ctrl+t úgy működik mint eddig, üres tab-ot nyit, nálam)
Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
neduddki
nagyúr
HI!
vajjon mit sikreult felrakni vagy csak elallitani sikrutl vmit?
szoval ctrl+t-vel nyitok uj tab-ot es az aktualis oldalcimet atviszsi az uj cimsoraba is, szoval ez vmi uj ficsor vagy csak allallitas? /szerencsere nem nyitja meg mint az a nyomorult ie:- )/koszi
udv
neduddki
mod: Finwe: nezet eszkoztarak?
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Finwe
őstag
ööö, sos segítséget szeretnék kérni!
eltüntettem a menü és eszköztárat sorokat, job kill pipa ki módszerrel.hogyan tudom visszaszerezni ezeket a sorokat?
szerk:sikerült megoldanom, alt-al kell nyomkodni a gombokat és bejön a menüsáv
(eddig csak ctrl-el próbáltam)Finwe
[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok ! Egy olyan egyszerű kérdésem lenne : hogyan tudom megoldani FF 3.0.3 ban hogy minden oldalt amit megnyitok 120 % -os nagyításban nyissa meg ? Kell hozzá valami kiterjesztés ? Köszi.
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
mob_zzz
aktív tag
válasz Winner_hun #5473 üzenetére
Hát sajna nem megy. Valakinek más ötlete?
-
Winner_hun
titán
A 3-as Firefox már tudja folytatni a letöltést. Amúgy megbizonyosodhatsz róla, ha elindítod a letöltést, majd leállítod a böngészőt és elindítod újra. Még az elején ki lehet deríteni, hogy mi a helyzet. Amúgy miért nem használsz letöltésvezérlőt? Pl. FlashGet (hogy Firefoxszal is tudd használni, kell hozzá a FlashGot kiterjesztés
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
mzprox
aktív tag
Üdv!
lenne egy kérdésem:
(nem igazán használtam még firefoxot, de amire kéne arra még más böngészőt se)
Szóval egy 3gb-os rar file-t töltenék le a mozillával. A kérdés: ha megszakítom a letöltést tudom onnan folytatni, ahol abbahagytam?Egy játék(runes of magic) klienst töltök le, fogalmam sincs miért így csinálták meg :/ 20-30k-val jön, egyhuzamban nem tudom letölteni.
Köszi -
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
úgy se jó, újra lett rakva a windows a régi konfig átt lett másolva, azóta van ez.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
A Media.proxnet.hu oldalon ha rákattintok a képek feltöltése gomra nem történik semmi, nem jön be az ablak, ezt a hibát mi okozhatja?
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz Sweet Lou 6 #5475 üzenetére
Elvileg könyvjelzők-könyvjelzők kezelése-importálás és mentés-html importálása-IE..
moto g72, Ninebot d28e
-
Winner_hun
titán
válasz Sweet Lou 6 #5475 üzenetére
Fájl / Importálás. A jelszavakat nem tudom.
-
Sweet Lou 6
addikt
Bocsi lehet hogy már volt a topicban szó arról amit én szeretnék de nincs időm visszaolvasni
Arról van szó hogy apám régóta internet explorert használ és most tér át firefoxra de a telepítésnél nem importálta a kedvenceket ie-ből. Az lenne a kérdésem hogy valahogy meglehet-e ezt tenni kézileg vagy van-e ilyen program ami ezt megcsinálja? És az is jól jönne ha a jelszavakat is tudná szinkronizálni
please helpsweetlou6.wordpress.com
-
Winner_hun
titán
válasz Loretto #5471 üzenetére
A lapokat a böngésző aljára aTab Mix Plus kiterjesztéssel teheted. A beállításainál Megjelenés / Lapok eszköztár a Pozíció-t állítsd be alul-ra.
Nem tudom mi ez az automatikus url kiegészítés, évek óta nem használok IE-t.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Pubszon
veterán
Nézze már meg valaki, akinek Vodafone-os internetje van, hogy meg tudja e nézni a crxforumon a felhasználók profilját!?
Köszi.[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Loretto
veterán
Helo!
Ma végre eltökélten feltettem ezt a böngészőt, hátha sokadjára sikerül barátkoznom vele. Eddig két apró dolog zavar csak:
- a füleket nem tudom alulra vinni
- IE-s automatikus url kiegészítés nincs.
Kell valami kiegészítés nekik, vagy csak nem találtam meg a megfelelő beállítást? 3.0.3-as.[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
Met
nagyúr
-
mob_zzz
aktív tag
válasz Winner_hun #5468 üzenetére
Nem tudom, én 80-nal, meg 50-nel próbálkoztam, újra is indítgattam a FF-ot, de nem láttam változást. A képek és a szövegek is ugyanolyan méretűek mint alapból.
-
mob_zzz
aktív tag
válasz Winner_hun #5466 üzenetére
Feltettem a kiterjesztést, átírtam az értéket, de nem változott semmi. Bármennyit is írok be, a nagyítás ugyanaz, az alapbeállítás.
Tomate: a CTRL++ és - csak az aktuális lapot nagyítja/kicsinyíti.
-
Winner_hun
titán
válasz mob_zzz #5464 üzenetére
Tedd fel az Image Zoom kiterjesztést, majd a böngésző újraindítása után az about:config-ban az imagezoom.defaultGlobalZoom-ot állítsd át a kívánt értékre.
-
mob_zzz
aktív tag
Hogyan lehet beállítani egy fix nagyítást (kicsinyítést), úgy, hogy minden indításnál, minden tabon, minden oldal esetén ez a beállítás legyen érvényes?
-
Met
nagyúr
Hogy tudom kiszedni a Mozbackup mentéséből a mentett jelszavakat?
Win reinstall volt, előtte csináltam backup-ot, de a jelszavakat nem tette vissza, kedvenceket és minden mást igen.
3.0.3-as FF és 1.4.8-as Mozback"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Winner_hun
titán
A kiterjesztéseknél nézd meg, hogy az IE Tab fent van-e. Ha igen, akkor a beállításainál az Általános fülön a Megjelenés résznél az állapotsornál legyen pipa. Ha van pipa és nem látszik, akkor az Organize Status Bar kiterjesztéssel valószínűleg elő tudod hozni, oda tudod rakni, ahova szeretnéd (nekem pl az állapotsor bal oldalán van)
-
robagp
tag
Helloka!
A firefox jobb alsó sarkában volt egy firefox jel, és ha ráklikkeltem, akkor explorer jel lett és azt a motort használta. Sikerült vhogy eltüntetnem, hogy tudnám visszatenni?
Válaszokat előre is köszike!
-
Jarod1
veterán
Tudja valaki miért jeleníti meg a kódokat??? hogy lehet belőni hogy ne jelenjen meg hanem csillagokat mutasson!
-
fradi81
veterán
a backupfox csak nálam nem indul el vista64en?
moto g72, Ninebot d28e
-
Winner_hun
titán
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem-e tudja valaki, hogy a Firefox hol tárolja a könyvjelzőket, mert át szeretném vinni másik gépre.
Bj
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
-
fradi81
veterán
Hi
Bizonyos oldalak pl sportingbet, bwin élő fogadás részénél nagyon leterhelik a procersszort, firefox 50%-on megy! meddig lesz ez így mert már unom.moto g72, Ninebot d28e
-
Jarod1
veterán
Üdv: Van az Xp alatt 1 vendég fiók amit a fater használ , ma vettem észre hogy a password mezőben neki nem csillagot ír hanem látni a betűket amit ír, hogy lehet ezt megszüntetni?
-
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
Hello!
Nekem egy olyan bajom van a FF-szal, hogy a freemail-nél ilyet csinál: [link]
A bal oldali sáv alá rakja be a dolgokat és nem lehet azokat elolvasni, mert még le se lehet görgetni. Valamiért nem fér ki szélességben és azért rakja így, mert ha megnöveltem a felbontást 1280*1024-ra akkor már jó. Segítsetek már, ha tudtok!Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Illusion1010
senior tag
Üdv !
Hogyan lehet kikapcsolni a letöltések befejezése utáni víruskeresést ?
Nekem ilyenkor percekre is lefagy a foxKöszönöm a segítséget
-
kisza25
félisten
"Van egy problémám.
A legújabb Firefox van a gépen, napi frissítéssel. Az összes plugin, ami kell telepítve.(IE motor,ie néző,flash....)
Néha beragad a program. Kilépek szabályosan, és nem záródik be a FF. A futó folyamatok között ott figyel,és nem tudom elindítani.
"A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítania a rendszert."
Hibaüzenet jelenik meg. Ez miért van? Mit lehet vele kezdeni?"
nekem is pont ezt csinálja neked már megoldódottAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
mycso
veterán
válasz Winner_hun #5438 üzenetére
Colorfultabs, downthemall, fastdial
De ezt kb 1 hónapja csinálja, hetente, pár naponta...
Előtte fentvoltak ugyan ezek, sőt még több is, és akkor semmi ilyen hiba nem volt...
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
Köszi a válaszokat, majd ha megint csinálja kipróbálom, aztán majd írok, hogy segít-e.
-
PazsitZ
addikt
válasz Winner_hun #5440 üzenetére
Hmm, eddig úgy tudtam, hogy nem gyorsítótárból való frissítés, de most utánanézve, úgy tűnik rosszul tudtam.
[link]
Frissítés F5 Ctrl/Cmd+R
Frissítés (nem a gyorsítótárból) Ctrl/Cmd+F5 Ctrl/Cmd+Shift+R- http://pazsitz.hu -
-
mycso
veterán
válasz PazsitZ #5436 üzenetére
pl.: itt ph-n a reklámokat nem jeleníti meg, ha frissítek akkor bejönnek..
Az sg-nél bármit csinálok úgy marad, illetve még egy torrent oldal, cpu-z oldala, ami nem reagál semmire (illetve biztos van még több100, csak én ezeket használom...)
Végülis most megint felb@szott, úgyhogy újraraktam...
-
mycso
veterán
Hali firefox 3.03-al lenne "kis" problémám.
Az utóbbi időben olyat csinál, hogy 1-2 oldal vizuális elemeit elfelejti megjeleníteni, vagy oldalon lévő képeket nem jelenít meg.
Eddig, mindíg újratelepítettem (vagy 2-3x), viszont mostmár kezdem unni, hogy 2 naponta újrarakom.
Vírust kerestem 3 féle, spywert 2 féle progival, semmi érdemlegeset nem találtak...
Egy példa:
-
bigatika
csendes tag
Köszi!
Ez nagy segítség volt. -
bigatika
csendes tag
Olyan kereső kiegészítést keresek, mellyel egy weblapon belül lehet "mélységi" keresést végezni. (lehet, hogy hülyén fogalmaztam).
-
zso73
veterán
válasz Winner_hun #5429 üzenetére
Köszi a tippet! Ezt vettem észre én is, és jót tett neki az IE nézőke, és IE motor feltevése.
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
zso73
veterán
Van egy problémám.
A legújabb Firefox van a gépen, napi frissítéssel. Az összes plugin, ami kell telepítve.(IE motor,ie néző,flash....)
Néha beragad a program. Kilépek szabályosan, és nem záródik be a FF. A futó folyamatok között ott figyel,és nem tudom elindítani.
"A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítania a rendszert."
Hibaüzenet jelenik meg. Ez miért van? Mit lehet vele kezdeni?Ja, és még 1. A PH oldalra sem tudok belépni néha. Jelszo ok, továbbítunk az oldalra...És újra a belépés jön be. Ez miért van? A Totalgaming oldalon is ezt csinálta..
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
CYBERIA
senior tag
válasz Winner_hun #5424 üzenetére
NOD32 és Ad-Aware nem talált semmit. Máshogy meg nem tudom hogy lehetne kiírtani.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Gyomman
aktív tag
válasz Tele von Zsinór #5425 üzenetére
Nem volt, és ez volt a probléma. Köszönöm a segítséget!
Cogito ergo sum
-
CYBERIA
senior tag
Kérnék egy kis segítséget!
A helyzet kérem a következő:
Firefox (legújabb verzió) elindít, kezdőoldal betölt. Két három oldalt megnézek, és az egész meghal: nem tudom görgetni, nem válaszol, memória használat 200 MB, virtuális memória használat 450 MB. Néha már pusztán a kezdőlap betöltése közben/után is csinálja.
Gondoltam újratelepítem: eltávolítás-maradékok eltávolítása a program files-ból és a documents and settingsből-telepítés.
A probléma megmaradt.
Ha valaki tud valami gyógyító módot segítsen, már tiszta ideg vagyok, hogy egy pár száz kilobyte-os oldal betöltése mellett több száz megákat foglal mind a memóriából, mind a virtuális memóriából. HDD majd megbolondul a sok munkától.APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Gyomman
aktív tag
Annyi lenne a gondom, hogy mérőállást kéne bejelenteni online, viszont a bejelentő oldal linkjére kattintva a Firefox 3 kiírja, hogy:
Nem lehet biztonságosan kapcsolódni, mert az SSL protokoll le van tiltva.
(Hibakód: ssl_error_ssl_disabled)
Erre valami tanács? Tudom, felmehetnék IE-vel is, de az meg valamiért nem akar működni.
Cogito ergo sum
-
Finwe
őstag
válasz Tele von Zsinór #5418 üzenetére
HTML-t hol lehet importálni? Vagy kézzel kell megadni valahol?
Finwe
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
firefox portable 3.0.3: eddig jó volt minden, aztán most nem hajlandó magyar nyelven helyesírás-ellenőrizni. a szótár fenn van, a locale switch magyarra állítva (a menü magyar is), de semmi.
próbáltam a magyar szótár-file-okat átmásolni az angol mellé, de nem változott semmi. ha máshogy nem megy, felülírom az angolt...
mod: megvan, de nem tudom, hogy miért ennyire macerás...
about:config-ban a spellchecker dictionary-t kellett hu-ra átállítani. korábban ment simán is, nem tudom, hogy mikor és mi változott.[ Szerkesztve ]
-
Finwe
őstag
válasz Tele von Zsinór #5389 üzenetére
Csak IE-s beállításokat akar importálni, nem találtam olyat ami másik FF profilt töltene be.
Finwe
-
gardener
senior tag
hardverapro.hu-hoz csinált már valaki 1920x vagy 1600x beállítást firefox Stylish nevü plugin-ben?
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #5414 üzenetére
Nincs mit.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #5413 üzenetére
Koszonom szepen a valaszt, igy mar sikerult. FF 3.0.3-at hasznalok, es ott kovettem el a hibat hogy siman a megnyitott fox ablakara huzogattam mert arra emlekeztem hogy drad&drop modszerrel is lehet, csak mivel felvan telepitve a Nokia PCSuite mindig feldobta az ablakot hogy mit tegyen a fajlal, mentse vagy a Nokia Applicatios Installer telepitsen.
Kep:
Az extensions.checkCompatibility-t elsokent irom be mert pl a toggle_search-0.5-fx.xpi-t mar tobb mint egy eve nem fejlesztik, csak igy mukodik. Ez huzza ossze Google kereso ablakat egesz kicsire hogy nagyobb lehessen a cimsav.
Megegyszer koszonom a valaszt -
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #5412 üzenetére
Hanyas verziójú a FF? Elvileg úgy tudsz telepíteni, hogy a FF kiegészítők ablakára drad&drop módszerrel "ráhúzod" a kiegészítő fájlját (mintha oda másolnád). Ha így se megy, kapcsold ki a kiegészítők kompatibilitásának vizsgálatát, így:
Címsorba írd be: about:config (vagy nyomj Alt+C-t)
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false. Ezután indítsd újra a böngészőt.És ezután próbáld felrakni a Vista-Aerót.
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok, hogyan kell egy temat telepiteni FF ala a sajat gepemrol, mert lementettem egyet, nevezetesen a vista-aero-2.0.0.46-fx.jar-t es nem akar sehogy telepedni.
Nem szeretnem a netrol telepiteni, mert minden kiegeszito is az FF telepito mappajaban van, es rendszeresen frissitem oket, nagyobb verzioszam csrenel a vincsirol teszek fel mindent. -
gabesz82
őstag
válasz Winner_hun #5409 üzenetére
Igen már én is rájöttem közben, de azért köszönöm
PSN: Morfologus82
-
copin
őstag
Mivel a családban rajtam kívül mindenki FF-t használ gondoltam frissítem a progit és a kiterjesztéseket.
Ez még rendben is van, de amikor a kiterjesztéseket néztem megláttam, hogy a download statusbar-t lehet pénzzel támogatni. Na ez kiverte nálam a biztosítékot, egyből repült is le az a hulladék. Miért haragszom rá? Mert szemrebbenés nélkül letölt vírusokat (teszteltem) és közben kiírja, hogy keres a fáljban. Kösz, ezt támogassa a halál.Bocs, csak ez ki kívánkozott belőlem. További kellemes fórumozást.
[ Szerkesztve ]
-
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Mozilla 3.0.1-nél miért van az, hogy egy számmezőbe nem enged sem "."-ot sem ","-t írni?
PSN: Morfologus82
-
addikt
Sziasztok,
FF3-nál több theme-et is kipróbáltam, de egyiknél sem jelenik meg az adott lapon a töltést jelző animáció, csak a default-nál.
Az egyiknek van FF2-es és 3-as verziója is, FF2-nél az ahhoz való verzióval szépen mutatja a töltést, ha a kompatibilitás vizsgálat le van tiltva és FF2-vel használom a 3-ashoz való verziót akkor is mutat egy kis ikont, bár nem ugyanazt mint a jobb felső sarokban, viszont ez alapján szerintem tuti, hogy az FF3 a hibás.
Lehet ezzel valamit kezdeni? -
S W A T
senior tag
5377-es please.
[ Szerkesztve ]
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
Tele von Zsinór
őstag
-
qwertly
addikt
válasz Winner_hun #5397 üzenetére
Végül is megoldottam de nem nagyon elegáns olyan favágómódszer ,egy másik fórumon kaptam a tippet,hogy a RealPlayerel lelehet szedni.Ez a program hírhedetten sz@r így fent van a virtualpc egy xpt arra teletelepítem fel és tényleg lelehet vele tölteni.De jobban örülnék ha nem kellene így türköznöm hanem a vista alól lehetne leszedni.
-
qwertly
addikt
válasz WonderCSabo #5399 üzenetére
Sajnos ennél ez nem megy itt kép miért [link]
-
mhorvat
senior tag
válasz WonderCSabo #5400 üzenetére
Igen, de a lelkes újoncok már keresnek is előtte, nem tudtad?
Viccet félretéve, jelezni fogom, ha találtam működő megoldást a problémára, miszerint nem lehet FF3-ban akármilyen keresőt beállítani a keresőszolgáltatókhoz.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Robotporszívók
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen notebookot vegyek?
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest