Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
meg persze 64bitesre is megcsinálhatnák..

-
Krystal_s
addikt
írtam h CSAK a Firefox-al csinál ilyeneket. Tehát ha a gép lenne gyenge ,akkor más böngészővel is ilyen magas lenne a cpu terhelés...
2. azt is említettem h az ismerősöm is tapasztalta mindezt, és neki erősebb gépe van.
kiterjesztésről is írtam, töröltem őket és a helyzet akkor is ez volt.
na mind1 én csak megkérdeztem hátha tapasztalt mostanában valaki hasonló dolgot...
jó éjt! -
totyax
aktív tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Nem tudom neked miért vicc az hogy új szoftvereket korszerű hardverekre írnak. Én többek között azért váltottam Athlon 2500 valamiről mert tetű volt netezésre tűzfallal víruskeresővel együtt. Ennek jópár éve
Erősebb géppel nem lett gond a netezés (sem). Pár hét alatt sok minden történhetett, pl frissült a víruskeresőd/valamelyik kiterjesztés stb.
Mindenesetre te magad leírod hogy az új flash player óta vannak gondjaid, tegyél fel egy korábbit, vagy inkább ha van újabb akkor azt. [link] -
totyax
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pont azért kérdeztem hogy hány mag, mert kétmagossal 80-90% terhelés elég szép teljesítmény. Számít a két mag pedig, hiszen a terhelés eloszlik, pl. ha a víruskereső dolgozik alatta.
-
Krystal_s
addikt
az jóó
remélem jobban el lesznek a flash videókkal, mert nem tudom mi lehet de kb egy hónapja ha pl youtube stb videót nézek ,akkor a cpu használat majdnem 100% és korábban nem volt ilyen.IE7 és Mozillával nincs ilyen gond...Firefox kiterjesztést sem tettem fel újat. Flashblock és Noscript van fent ,de kipróbáltam h leszedem őket és akkor sem lett jobb. Jah flashblock is pár hete fura lett. Korábban simán működött,most néha van olyan flash ,amit akkor sem látok ha rámegyek h engedje lejátszani, mintha nem lenne ott semmi. ha tiltom vagy törlöm a flashblockot ,akkor működik az adott pl zenelejátszó.Na de ezt még kibírnám...de ez a cpu használat nem tudom mitől lehet...nagyon zavaró kb mintha egy p3-as géppel neteznék ,néha még akadnak is ezek a videók.
(10es flashplayer+ 3.0.7 FF) de korábban ezekkel is jó volt.
ha jól emlékszem volt vmi frissítés a 10es-en belül pár hete ?? lehet h azóta lenne a gond ? ismerősöm is szólt h nála is ez van...ő Operát is használ és szólt h pl a myspace oldalak is több erőforrást esznek mint korábban (köztudott h myspace eddig sem volt annyira gyors,de gondom sem volt ,most meg használhatatlan...)
ha valakinek van hasonló tapasztalata légyszi írjon...de ne azt h használjak más böngészőt+ ne nézzek ezt meg azt stb,mert korábban minden ok volt ! köszi
-
WonderCSabo
félisten
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
-
mimi_bacsi
tag
Tudom, volt már, de most nem találom: PC-s Firefox volt, benne sok jelszóval, most van MAC OSX-es Firefox, semmi jelszóval...Hogy lehetne áttenni a jelszavakat...? (Csak a jelszavak elegek lennének)
-
pzstm
titán
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Itt meg nincs benne.áááá

-
cellpeti
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm!
Lenne egy olyan gondom,hogy videót néztem a neten(nem Youtube),és a VLC van fent. Beépült a FF-be,de én ezt nem akarom,mit tudok vele csinálni,át tudom ezt állítani a FFbe?
-
Csapi007
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hy
Kb 10 kiterjesztésem van, töröltem azokat amit mondtál de nincs javulás. -
rolixyz
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy miért van az, hogy a letöltések végén a vírusellenőrzésnél az esetek felénél általában megfagy az egész, de annyira, hogy még a folyamatokból sem tudom kilőni, csak reboot oldja meg a dolgokat... Mitől lehet ez? Már kerestem, hogy hol lehetne ezt az ellenőrzést kikapcsolni, de nem találtam ilyet a beállításokban. A vírusírtó egyébként Norton Internet Security 2009, de ebben sem találtam erre vonatkozó beállítást. Sőt letiltottam a kiterjesztésekből is a nortont..
Nem lehet valahogy kinyomni ezt az egész ellenőrzéses dolgot? -
Winner_hun
félisten
-
cellpeti
nagyúr
Le lehet valahol tiltani az FF-be a flash-t?

-
RedWing
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Értem. Köszönöm! Meló után megnézem, hátha átállítódott valami.

-
RedWing
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Cookie-k törlése már megvolt. Az lehetséges, hogy magától egyszercsak megváltoznak a beállítások? Eddig nem volt semmi probléma..

-
RedWing
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este egy olyan problémával szembesültem, amihez eddig még nem volt szerencsém.
Adott egy HP noti, rajta XP Home SP2 (jogtiszta!), Mozilla Firefox legfrissebb verziója.
A probléma:
Bármilyen oldalon is vagyok bejelentkezni nem tudok. Legyen az e-mail, wiw, PH! Fórum...
Rákattintok a bejelentkezésre/belépésre és nem történik semmi.
Minden más program/alkalmazás tökéletesen fut.
Egyedül az AVG Internet Security-nél (v.8.0 jogtiszta) vettem észre annyit, hogy a víruskeresésnél kiírja, hogy: "Boot sector has changed on drive C"Esetleg valami ötlet?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
Csapi007
veterán
Hello
Hogy lehetne az FF indulásán gyorsítani? Van mikor fél percet is gondolkodik mire megnyitja. -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az ff fájltársításnál arra listára gondoltam, hogy nem szerepel benne

-
PazsitZ
addikt
Hogyan lehet kilőni, hogy az mp3-at ne játsza le automatikusan a quicktime plugin?
Az FF filetársítás listában nincs is benne, az alap quicktime beállítások hozzárendelésében nincs társítva.
Mégis mikor mp3 filera kattintok elkezdi lejátszani kérdezés helyett.
-
!wannabe
tag
Üdv!
Sikerült elvarázsolnom FF-ből a minimize, maximize, close trióst a jobb sarokból. Ráadásul Avanat Window navigator-t is maga mögé utasitja és nem tudom, sehogy beállítani?
Valaki?
-
Imy
veterán
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Köszi szépen!
Amúgy a FireBugot kerestem, de közben meglett. -
Imy
veterán
Firefoxhoz melyik az a kiegészítő, amivel meg lehet nézni egy oldal forráskódját?
-
Imy
veterán
Mitől lehet az, hogy egy kis netezés után a firefox 150-200Mb RAM-ot használ?
1 lap van megnyitva, és még a procihasználat is néha az egekbe szökik, de általában 20-30%, de ha megugrik akkor 100%.
Megnyitáskor 60Mb memóriahasználattal nyit, majd nagyon gyorsan 1 oldal betöltése után 100Mb környéki lesz....Egy estére magára hagytam a gépet, és nem tudom mit művelt, de csak firefox ment, és elég rendesen használta a procit...

-
scorpyo
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen. Milyen kiegészítőt kell letölteni a firefoxhoz hogy az előzmények törlése esetén a könyvjelzők bejegyzései se legyenek láthatók az előzmények kötött ?????
-
donnano
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
ha olyan oldalon járok ahol kellene ez a progi kiírja"Hiányzó bővítmények telepítése"erre én klikk erre ő" Adobe Flash Player"erre én Tovább erre ő"Adobe Flash Player Nem áll rendelkezésre kézi telepítés" és ittsem történik semmi ezen kívül:The following applications need to be closed before the Adobe Flash Player Plugin can be installed
Hát röviden ennyi
Ja no inglis csak az jön le,hogy valami rohadtul be van zárva.De mi 
-
donnano
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a firefox újabb verzióját és valamiért nem engedi az Adobe Flash Playert feltelepíteni.Ha valakinek lenne valami ötlete azt megköszönném.
-
BullZeye
veterán
Arra született már megoldás hogy amikor egy Flash aktív akkor is lehessen hotkey-jel tabot váltani, vagy bezárni őket? (magyarán lap-műveletek működjenek).
Ritkán használom egeret, bezárni pedig csak CTRL+F4 el szoktam, viszont ha youtuben nézek egy videót akkor nem tudom bezárni, csak ha felül bezárom, vagy ha oldalra kattintok a fehér részre (oldal háttér).
Az mitől van, hogy ha valamit gépről nyitok meg, legyen egy flash akár, elkezd akadni, és be-be fagy a FireFox, IE, Avantba jó, viszont nagyon belassul FF mikor nem netről nézek valamit....hihetetlen, hogy egy Flash játék a netről jól megy, akadás mentesen (ez természetes) viszont lementettem, és gépről töltöm be, akkor 10 másodpercig akadás mentes, aztán mintha elfogyna a gép, megáll a flash, lapozni a lapok között nem lehet, mert befagy FF is .
bocs a sok beírásért,de fontos lenne, és még senki se reagált rá ^^
-
Nabu
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Nabu
aktív tag
Üdv Fórumozók!!!
Segítségre lenne szükségem! Valakinek esetleg nem porosodik a merevlemezén egy firefox 3.0 béta verzió a portable fajtából ami a portableappsról volt letölthető exe.paf kiterjesztése van...
Nagyon nagy segítség lenne!!!
Köszönöm ha utánanéztek!
Üdv: Nabu -
metaldog
senior tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Hali igen ott is próbáltam de nem zárja be a firefoxot továbbra a folyamatokban marad csak az újraindítás hozza rendbe de most beállítottam xp sp2 kompatibilitás módba kíváncsi leszek mi lesz az eredménye.
-
metaldog
senior tag
Hello az lenne a problémám hogy a firefox kb 7 elindításra ezt a hibaüzenetet küldi http://kepfeltoltes.hu/view/090226/firefix_error_www.kepfeltoltes.hu_.jpg és még az alkalmazáskezelőben sem lehet bezárni hanem csak újraindítással jön helyre a dolog egyébként vistám van a firefox pedig a legfrisseb gondolom mert frissíti magát 3. valahanyas verzió. Mi lehet a gond?
-
akaido
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Nem tudom miért, asszem ez a default, de nem biztos.
[Tab Mix Plus 0.3.7.3]
kiegészítővel még jobban beállítható, hogy mi történjen pl. a bezárandó lapokkal. -
darál0w
Jómunkásember
hali.
nekem eddig ugy működött FF,ha több lapom volt megnyitva és bezártam kiírta,h mentés és kilépes vagy kilépés vagy mégse.ezt most nem teszi meg.hogyan tudnám visszahozni?vagy az is yo lenne,ha nem kérdezgetne,hanem alapbol ha több lapot zárok be elmenti és indításnál azokat hozza elő. -
BullZeye
veterán
Arra született már megoldás hogy amikor egy Flash aktív akkor is lehessen hotkey-jel tabot váltani, vagy bezárni őket? (magyarán lap-műveletek működjenek).
Ritkán használom egeret, bezárni pedig csak CTRL+F4 el szoktam, viszont ha youtuben nézek egy videót akkor nem tudom bezárni, csak ha felül bezárom, vagy ha oldalra kattintok a fehér részre (oldal háttér).
Az mitől van, hogy ha valamit gépről nyitok meg, legyen egy flash akár, elkezd akadni, és be-be fagy a FireFox, IE, Avantba jó, viszont nagyon belassul FF mikor nem netről nézek valamit....hihetetlen, hogy egy Flash játék a netről jól megy, akadás mentesen (ez természetes) viszont lementettem, és gépről töltöm be, akkor 10 másodpercig akadás mentes, aztán mintha elfogyna a gép, megáll a flash, lapozni a lapok között nem lehet, mert befagy FF is ...
gépem a felhasználó adatok között
-
szandisas
őstag
Remélem itt kapok választ a kérdésemre, nem teljesen Mozilla probléma.
Az első probléma: Egy weboldalt (ami az aláírásomban szerepel) néhány ember akivel beszéltem nem éri el. Se Mozilla alatt, se más böngésző alatt. A rendes tartalom helyett, csak fehér lap jelenik meg, esetleg 3 betű a bal felső sarokban.A másik probléma: Tegnap óta izgalmas dolgokat produkál az oldal: Van akinek megy, van akinek nem (nekem se) megy. Az arány olyan 20/80 - (statisztika alapján).
Akinek nem megy, a hiba: A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.ujfehertose.hu helyen. -
dragonfx
veterán
nem tom mi lehet agond ezzel a 3.06os mozillával, de számomra eddig soha nem látott xar.lefagy lassna jönnek be az oldalak minden.

-
Pubszon
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ismét csinálta mikor rákattintottam egy linkre.
Itt van az egész részlet, benne a linkel:Add-ons: {d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d}:1.0.1,{D4DD63FA-01E4-46a7-B6B1-EDAB7D6AD389}:0.9.6.4,{3112ca9c-de6d-4884-a869-9855de68056c}:3.1.20081127W,{CAFEEFAC-0016-0000-0003-ABCDEFFEDCBA}:6.0.03,{CAFEEFAC-0016-0000-0007-ABCDEFFEDCBA}:6.0.07,{CAFEEFAC-0016-0000-0005-ABCDEFFEDCBA}:6.0.05,LogMeInClient@logmein.com:1.0.0.395,{1280606b-2510-4fe0-97ef-9b5a22eafe30}:0.6.4,{dc572301-7619-498c-a57d-39143191b318}:0.3.7pre.080830,{972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd}:3.0.6,{9f08cb5a-76b1-4bcf-aff9-90e1a5d60b1e}:3.59
BuildID: 2009011913
CrashTime: 1235429040
InstallTime: 1234024434
ProductName: Firefox
SecondsSinceLastCrash: 275025
StartupTime: 1235428928
Theme: Noia2f
URL: http://majomparade.com/?q=torrent/browse
Vendor: Mozilla
Version: 3.0.6
A jelentés műszaki adatokat is tartalmaz az alkalmazás összeomláskori állapotáról.Én a logmein-re gyanakszom.

Le is szedtem, meglátom hogy csinálja e még. -
Locsi
senior tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne,hogy egy meglátogatott oldal jelszava a cache-ből visszanyerhető? Persze nem lett a jelszó mentve a jelszó listába.
Üdv, Locsi
-
BullZeye
veterán
Arra született már megoldás hogy amikor egy Flash aktív akkor is lehessen hotkey-jel tabot váltani, vagy bezárni őket? (magyarán lap-műveletek működjenek)
Ritkán használom egeret, bezárni pedig csak CTRL+F4 el szoktam, viszont ha youtuben nézek egy videót akkor nem tudom bezárni, csak ha felül bezárom, vagy ha oldalra kattintok a fehér részre (oldal háttér)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sandormaster
üzenetére

Biztos hogy valami féreg volt. -
Sandormaster
aktív tag
Új Windows, új Firefox
Most már minden ok, azért thx a helpeket Winner
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hijackthis egy rakás rendszerfile-t talált amiket még csak törölni se tudok, még csökkentett módban sem
Mind1 már meguntam, format c:\s.... -
Winner_hun
félisten
válasz
Sandormaster
üzenetére
hijackthis
spyware search and destroy -
Sandormaster
aktív tag
Áááá közbe azzal egészíteném még ki, hogy az oldalakat megnyitja, de ha be akarok lépni bárhova akkor meghal az egész és csak tölt tölt tölt de soha nem lép be, vmi a jelszókezelő vagy nemtommilyenrendszerrelvanvmi

-
Sandormaster
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csökkentett módban lement a nod, az ashampoo antispyware ott nem indult el, de lement a normál módban 2x is a spyware doctort nem tudom még mindig telepíteni
Az Ashampoo talált 1-2 dolgot, de semmi különöst nem dobott ki, azért amit talált azt shift+del-t kapott. De ez se segített, sztem vmi a sütikkel van nem tudom lehet-e azoknak köze hozzá, de azok az oldalak amik ilyeneket tárolnak azokat be se hozza...nem mintha nem törltem volna ki azokat is
Szal megfogott kicsit a dolog.
szerk: egyébként ez mehetne egy jobb Columbo filmbe is, vajon ki a gyilkos?!
-
Zola007
veterán
A következő szokatlan dologra keresnék magyarázatot és megoldást:
Az utóbbi időben bizonyos oldalak funkcióit (pl. yahoo-ban levelek törlése, prohardver és index fórumokra, iwiwre, freemailre, stb. történő belépés) tehát főleg azonosítást igénylő műveleteket csak akkor tudok végrehajtani, ha firefoxban beállítom a kolis proxy-t.
Mint említettem kolis net, illetve xp. Firefoxből 2.0.0.x és most a 3,05 és 3.06-al is próbáltam, de mindegyiknél ez a gond.
DE CSAK A Firefox-al!!!Ez korábban nem jelentkezett, illetve explorerben, opera-ban gyönyörűen be tudok lépni ezekre az oldalakra ha van proxy, ha nincs.
Cookikat töröltem, gyorsítótár, ram, gép újraindítás után, személyes infók del, nem tudom még mit lehetne csinálni?
Remélem van valakinek ötlete. Köszi előre is -
Steelmanus
addikt
En ugy tudom hogy a Picasa teszi fel a GoogleUpdater-t nalan ha van gep javitani akkor mindig kerik, en Xnview ajanlok de ragaszkodnak hozza, namost a Picasa magahoz rendel minden kep ill mas fajlokat, amiket alapbol a Fox is kezel, tehet probabol elkellene venni a Picassatol a fajlkiterjeszteseket es ugy megprobalni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sandormaster
üzenetére
Csökkentett módban futtasd az írtókat. Google updater az más dolog, az nem kéne hogy bekavarjon. Amúgy valószínűleg a Chrome miatt jön az a gugliupdater

-
Sandormaster
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megvolt az is, de semmi, azóta már a Chrome-ban se jött be a PH! egy ideig
A Spyware doctor-t meg nem tudom telepíteni, nem történik semmi az exe indítására, meg előjött egy új hibaüzenet: vmi googleupdate-es....szal úgy nézem egy hiba van itt, aminek a neve: Windows
Na mind1 Jó 8 all ezt nagy projekt lesz renoválni.... -
Winner_hun
félisten
válasz
Sandormaster
üzenetére
Első hozzászólásban ott vannak az oprendszerenkénti elérési utak, azt gyaluld le, utána jónak kéne lennie.
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem frissítettem semmit, már reseteltem a modemet is, meg most megy a nod, meg spyware doki, hátha vmi szívatja a firefoxom, de nem, akárhányszor újrarakom ugyanúgy nem megy, a PH! spec még tölteni se kezd, kiírja hogy "kész" a bal alsóba és egy nagy fehér semmi van a képernyőn

szerk: van a Firefoxnak vmi rejtett fájlja, vagy konfigja vhol amit még uninstall után is megtarthat és emiatt szívathatja az új foxot amit felrakok?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ja és nem mennek vele a 32 bites pluginok...bár nem is tudtam, hogy van 64 bites, plugin 

már napok óta próbáltam beállítani.Lehet kicsit rá kéne gyúrnom az angolra 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...és IE7 alól is.
A Spyware doctor-t meg nem tudom telepíteni, nem történik semmi az exe indítására, meg előjött egy új hibaüzenet: vmi googleupdate-es....szal úgy nézem egy hiba van itt, aminek a neve: Windows
KAMI911