- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Nálam egyáltalán nem pörgeti a vinyót. Csak lassú, de a funkcionalitásért cserébe ezt kibírom.
Edween: A Chromatabs Plus pont erre való. Véletlenszerűre vagy az oldal faviconjához kötődően színezi az összetartozó lapok füleit.
-
WonderCSabo
félisten
Sztem ne... Előtte mentsd le a beállításokat (1. hsz.), uninstalláld a másik nyelvűt. Installáld a magyart, és tedd rá a beállításokat. Én így csinálnám, a biztonság kedvéért.
darál0w: ja bocs. FF3.1Beta2-d van Vista-aero témával? Mert nekem így nem megy, és a témát már régóta nem frissítették, most néztem meg.
-
Troy.
addikt
Mire vagy kíváncsi? Egyébként nem nyúltam semmihez. sütik megtartása: amíg le nem járnak
Amúgy akkor veszti el a beállításokat, hogyha bezárom a böngészőt. Mikor újra nyitom, kezdhetem az egészet előröl. Úgy rémlik, hogy talán egy áramszünet óta, vagy talán egy gép újraindulás óta csinálja ezt.üdv
-
Winner_hun
félisten
TabMixPlus-szal meg lehet csinálni.
A kiegészítő beállításainál Események / Lap szolgáltatások / Az F8 gomb lenyomásával a lapok körkapcsolása x másodpercenként -
Brutforsz
senior tag
Simán megoldható a migráció, az eredeti fájlrendszer típusa nem lényeges.
Annyi a teendő, hogy a linuxos profilmappa tartalmának törlését követően bemásolod a windows-os profil fájljait. A Firefox első indítását követően egy gyors kompatibilitási ellenőrzés következik (néhány speciálisabb kiterjesztés - például a PicLens - nem működik Linux alatt), ezt követően használhatod a megszokott profilodat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- OLED TV topic
- Windows 11
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged