- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mecsek20
tag
válasz
Jarod1 #20617 üzenetére
T-Home -ról váltok Digi Kábelre, jelenleg a számhordozás miatt még párhuzamosan megy a kettő. Mindkettőnél ugyanaz a helyzet. Én a routerre tippelek. T-Home routerrel: maps nem megy, Digi routerrel: nem megy, T-home közvetlenül: maps OK, Digi közvetlenül: este megpróbálom, szerintem menni fog
-
Kam1kaze
aktív tag
válasz
Jarod1 #20617 üzenetére
Nálam pár hónapja jelentkezett ilyen először (nem töltött be, vagy csak félig), router "reboot" megoldotta, de azóta még párszor volt ilyen, meg valamikor betölt az oldal, de nagyon lassan. Mikor hogy... Mindig csak router újraindítás oldotta meg.
4 napja utánanéztem uTorrent beállításoknak fórumokon (más okból), és ott rátaláltam ilyen problémára is, hogy a torrentezés is kifektetheti a routert.
Ezért a Sávszélesség -> Kapcsolatok számánál, lejjebb vettem az értékeket (sokkal magasabbak voltak előtte beállítva nekem), és azóta nem csinált ilyet.
Egyenlőre csak 4 nap telt el, de ez már jó jel, hogy azóta nem jelentkezett ilyen probléma. -
Ł@ç!
csendes tag
válasz
Jarod1 #12929 üzenetére
Attól függ, mit értesz alatta...
Nekem a plugin-containert rendszeresen kifagyasztják a flash videók, animációk...
(szerk: Ja, a Flash újrarakáson ne lepődj meg, ha esetleg nem segít, nálam sz@rt se ért. De ha bejön, mondd el légyszi, hogy mit csináltál...)
Am egyelőre Chrome-ot használok, és remélem, hogy a 4.0 majd jobban passzol...Egyébként lehet olyan verziót beszerezni FFból, ami a 3.6.3 motorját használja, de a biztonsági frissítéseket belerakták? Vagy a 4.0 majd esetleg enged választani a plugin-containeres és a régi rendszer között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- BestBuy ruhás topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Plazma TV topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest