Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
SOAD19
üzenetére
A "profiles.ini" file-t is bemásoltad a *\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\ mappába?
Ha nem, akkor csak nyisd meg a "profiles.ini"-t (ebben a mappában), és írd át a Path=Profiles/********.default sorban a csillagokat arra a névre, amit előzőleg bemásoltál profilt, és akarsz használni.
Tehát, ha mondjuk abcd1234.default a mappa neve, akkor a Path-ban is ez legyen.Szerintem így működnie kell.
-
kispx
addikt
válasz
SOAD19
üzenetére
A profil mappa places.sqlite fájljában tárolja. Ha a jelenlegi profilmappádban lévővel felülíratod, akkor a jelenlegi könyvjelzőid elvesznek és a régiek fognak a helyükbe kerülni. Ha kézzel akarod összefésülni, akkor az SQLiteManagerrel megtudod nyitni.
-
Én úgy szeretem használni a Firefoxot, sőt a Commandert is, hogy az ablakok, fülek kéznél legyenek. Ezért fel sem tűnt nekem, hogy a "A lapok fülei mindig látszanak" kikapcsolásakor az "Új lap" lehetősége megszűnik.
Egyébként jobb ötletem nekem sincs annál, amire Te is rájöttél, de hátha valaki a nagy tudásúak közül fog ajánlani valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kimásoltam azt a pár kedvencet, amit a napokban elmentettem, és ezután felülírtam a régivel.

A "Csak a szöveg nagyítását" kellett bejelölni.
KAMI911