Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
-
CYBERIA
őstag
válasz
Winner_hun #22491 üzenetére
-
CYBERIA
őstag
válasz
Winner_hun #22491 üzenetére
Nem, neked is csak addig tart a frame, ameddig terület van. Úgy gondoltam, hogy maga a keret nagyobb legyen mint az ablak, tehát görgetni lehessen. Sőt az sem baj ha nem lehet, csak ha a frameről snapshotot akarok csinálni, akkor ne csak ilyen kis méretben lehessen.
-
CYBERIA
őstag
Arra tud valaki megoldást, hogy egy ablak méretéhez igazodó oldalt ([link]) az ablak méreténél nagyobb keretben tudjak használni?
-
CYBERIA
őstag
válasz
Winner_hun #5424 üzenetére
NOD32 és Ad-Aware nem talált semmit. Máshogy meg nem tudom hogy lehetne kiírtani.
-
CYBERIA
őstag
Kérnék egy kis segítséget!
A helyzet kérem a következő:
Firefox (legújabb verzió) elindít, kezdőoldal betölt. Két három oldalt megnézek, és az egész meghal: nem tudom görgetni, nem válaszol, memória használat 200 MB, virtuális memória használat 450 MB. Néha már pusztán a kezdőlap betöltése közben/után is csinálja.
Gondoltam újratelepítem: eltávolítás-maradékok eltávolítása a program files-ból és a documents and settingsből-telepítés.
A probléma megmaradt.
Ha valaki tud valami gyógyító módot segítsen, már tiszta ideg vagyok, hogy egy pár száz kilobyte-os oldal betöltése mellett több száz megákat foglal mind a memóriából, mind a virtuális memóriából. HDD majd megbolondul a sok munkától. -
CYBERIA
őstag
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy hol kell keresni a problémát, ha a html entityket nem mindig konvertálja? pl. Erõsített kimenetek száma 6 db
Miért nem ő betű? -
CYBERIA
őstag
Valaki tud ajánlani olyan kiegészítőt firefoxhoz, mint az operában a jegyzetek menüben van?
Ami ott van, az nagyon el van találva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest