-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhorvat
senior tag
válasz WonderCSabo #5400 üzenetére
Igen, de a lelkes újoncok már keresnek is előtte, nem tudtad?
Viccet félretéve, jelezni fogom, ha találtam működő megoldást a problémára, miszerint nem lehet FF3-ban akármilyen keresőt beállítani a keresőszolgáltatókhoz.
Üdv.
-
mhorvat
senior tag
válasz WonderCSabo #5382 üzenetére
Ismét megköszönöm segítséged, de az általad küldött linket már végigolvastam, kipróbáltam, nem működik, többek között azért, mert egy 2006-os cikk, mely FF 2-höz készült. De valóban ez a Google első találata az általad leírt keresési kifejezésre.
Mindegy is, nem szeretnék piszkálódni, csupán azt akartam mondani, hogy nem úgy tettem fel a kérdést, hogy előtte nem néztem kicsit utána. És mivel nem találtam meg a megoldást, azt hittem teljesen triviális, akárcsak az IE 7-be, ezért nincs szükség plusz eszközre. De találtam egy cikket, ahol a FF-ot pontosan az iménti probléma miatt ócsárolják, miszerint nem lehet tetszőleges keresőt beállítani.Majdnem minden jobban tetszik eddig a Firefox-ban, mint IE 7-ben, de úgy vélem ez egy elég nagy hiányossága még a programnak. Persze lehet, hogy csak nekem, vagy kevés embernek, de én speciel igen gyakran használtam (használnám itt is), hogy az Árgéptől kezdve a kedvenc Torrentoldalad keresőjéig mindent beállíthattál oda pofon egyszerűen.
Őszintén remélem, hogy figyelmetlen voltam és van működő megoldás a problémára, vagy lesz a közeljövőben.
Uff.
[ Szerkesztve ]
-
mhorvat
senior tag
válasz WonderCSabo #5376 üzenetére
Köszi a választ, félek nem olvastál végig: "Remélem érthető mire gondolok, a Keresőszolgáltatások kezelése és ott a további keresőszolgáltatóknál sajnos csak előre definiáltakat találtam."
-
mhorvat
senior tag
Sziasztok!
Firefox userek számára biztos alap kérdés, de lenne egy olyan kérdésem, hogy a böngészőben, az URL sáv melletti gyorskeresőnek hogy lehet "custom" oldalak keresőjét beadni? Értem úgy, hogy IE7-be egyszerűen megoldották azzal, hogy be kellett írni az oldal keresőjébe, hogy TEST és a kidobott URL-t bemásolni. Így bármilyen oldalon lehetett keresni a gyorskeresőből, aminek URL-jében kiírta a TEST szót is.
Remélem érthető mire gondolok, a Keresőszolgáltatások kezelése és ott a további keresőszolgáltatóknál sajnos csak előre definiáltakat találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest