- Netfone
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyArc
tag
válasz
Kékes525
üzenetére
Véletlen, de amióta a 48-ast használom szuper érzékenyen reagál az egerem a Firefoxban. Lehetséges ez? Más is tapasztalt hasonlót? Vagy csak a Windowsom, egerem vacakol.
Nekem ma ugyanez volt, teljesen megváltozott a 48-cal a scrollozás, mintha holtjátéka lett volna az egérgörgőnek. Én sem tudtam, hogy ezt most a Firefox okozza-e, vagy a reggeli nagy Windows10 upgrade. Aztán nagy nehezen megtaláltam az okát: a 47-ben a Logitech SitePoint addon disabled volt (nem is lehetett enabledre állítani), a 48-ba viszont ezt az addont is beleintegrálták, és az upgrade után ez magától enabled lett. Ahogy újra disabledre állítottam, egyből megjavult minden.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bioshock 2 Special Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911