- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Lejszi #12146 üzenetére
Szia.
Nem hasznalsz esetleg NoSript-et? Az betud kavarni a java szkriptek futasanak es ahogy lathattad a teszt oldalon szkriptekkel lehet szabalyozni.
Most nezem hogy a Java fel sincs telepitve, szedd le a a legfrissebbet, es telepitsd. -
Ryu77
aktív tag
Érdekes mert nekem 3 lappal 112 MB amit megeszik, sztem ez nem sok amikor 1 giga ram kerül 4k-ba. Nekem van benne 2x2GB és nem jelent gondot.
Viszont van vele más problémám.
Amióta felraktam ezt a csoda 3-as verziót azóta nem működik a kezdőlapnál az utoljára használt ablakokkal nyíljon meg opció. Nem, nem láma vagyok, beállítottam és már ezer éve ff-ot használok. Sajna a fasterfox sem megy meg a linkification. -
Core2duo6600
veterán
hibas a telepítőd valszeg
a hivatalos oldalról szedd le, http://www.mozilla.com/en-US/(#4201) Pimpa29
Eddig nekem egyszer csinálta meg, a kép megállt a hang volt.
bezártam ujra behivtam az oldalt akkor jó volt.
Nem értem... -
Winner_hun
félisten
Mennyi lap van nyitva? Mennyi kiterjesztésed van?
Amúgy a memóriakezelés úgy (is?) lett javítva, hogy a bezárt lapok után felszabadítja a memóriát, (FF2-ben ez nem így volt, sőt, ott ment fel a memória fülek nélkül is és az be is lassult igen keményen, még ha csak egy oldalt néztél, akkor is)
Mi az a slimbrowser?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged