Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Erre vki?
AZ RC3 a bugok kijavításán kívül miben jobb?
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hali!
Tárgytalan, probléma megoldva.
Le kel tölteni külön a flashplayert és úgy futtatni, az FF bővítménykezelője valószínüleg nem kezeli jól az átmeneti könyvtárat x64 alatt.Fire.
-
Hali!
XP PRO x64 op. rendszer alatt nem lehet telepítení az adobe flash player-t FF alá.
Látszólag telepíti, majd újraindítja magát, de semmi, megint kiírja hogy kellene telepíteni a flasht.FF3 rc1 jelenleg ami fent van, 32 bites xp alatt nem volt gond.
Valami ötlet?
Fire.
-
Winner_hun
félisten
-
14adam
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
hoho ezaz megjavult
. nagyon köszönöm

-
14adam
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
mindjárt megnézem

-
14adam
addikt
hy. Az mitöl van ,hogy felrakom a firefoxot a gépre és adig jó mig benem zárom.ha bezárom akkor nem nyitja meg mert dll hibát ir ki mindig.több fajtával is megpróbáltam.Meg próbálkoztam az operával is de annál nemirja ki, hogy dll hiba,az nemcsinál semmit amikor megakarom nyitni
.egyedül az internet expoler jó ami alapból benne van az xp-be,vagy amikor frissiteni akarom az IE-t akkor nemengedi

-
Pubszon
veterán
#3678 vki?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez is portable? mert az a lényeg, hogy magára a gépre, vagyis a vinyóra semmit ne tegyen fel, csak a pd-re.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem működik a Linkification FF3 RC2 alatt is, ezt csináld meg:
címsorba írd be: about:config
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést) -
WonderCSabo
félisten
Helo! Bizonyára ismeritek a Vista-Aero témát. Ismer vki ebből a ténából normálisan műkődő verziót FF3RC2 alá? Én nem találtam, attól félek nincs is. Az FF3 nagyon tetszik, de az alaptémája sztem elég rossz lett, főleg a vissza gomb...
-
ngabor2
nagyúr
van a firefoxnak pendrive-ról futtatható verziója win alá? nem igazán akarnék a gépre telepíteni, de az ie-vel sokkal lassabb a meló, meg a ff-ot már megszoktam itthon.
-
wdtwrd
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
6 kiterjesztés (adblock, flashblock, downthemall, idokep, textlink, useragentswitcher), engem csak az zavar, hogy ezalatt a merevlemez folymatosan dolgozik (a filemon szerint pedig állandóan a profile mappából a places.sqlite és cookies.sqlite-ot birizgálja) de csak a gép bekapcslása utáni első indításnál, utána már 1-2 mp alatt megvan...
ui: az az 1,8GB már nem semmi

-
wdtwrd
tag
Sziasztok, ismerőstől kaptam: ezt, tapasztalt valaki hasonlót? Annyit tudok, hogy pár nap nonstop használat után érte el ezt...

A konkrét kérdésem annyi lenne, hogy nálam v3.0b5 van, és elindítás után vagy 20-30 mp-ig izzasztja a merevlemezt (filemon-al néztem és a profiles könyvtárba ír-olvas). 15 lap az átlag ami egyszerre nyitva van. Ez normális?
Kösz. -
Pubszon
veterán
Hali.
Kellene nekem FF-hoz olyan kiegészítő ami a Webes uTorrentnek mutatja az össz sebességét.
Azt mondják létezik ilyen.
-
Laraxior
titán
Újratettem a winem,firefoxot használok,eddig nem is volt vele gond,de mostanában nemigen akarja betölteni dolgokat,mintha valami popup nem engedné,csak ugrál hogy rámenne az oldalra,de mégsem,kerestem már a beállítások között,mindent de nem találtam. nodom és spybotom van,de a rendszeren ugyanazok a programok voltak mint régen,amikor nem volt ilyen... Ez mitől lehet? Valami biztonsági mizéria a firefoxnál? Nem kellett volna frissítenem a firefoxot?

-
Zolee_70
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
THX
-
Zolee_70
senior tag
A lap alján megjelenő szövegdobozt hogyan lehet kikapcsolni?
-
csepelball
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azért köszönöm
asszem ebből lesz egy Pc to Trash nevű hand program, ami először darabokra töri a gépet, aztán a darabjait elégeti és szétszórja a földön :

Amúgy a firefox 3 rc2 stabil nálam és tök jól megy!!! Szóval DOWNLOAD DAY 2008!!!! -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor megvárom, mást nem igazán tudok tenni.
Köcce a segítséget!

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi a tippet,
ki is próbáltam és telepszik is a legújabb, de mikor elindítom, akkor csak ez a felület jön be és nem lehet semmit állítani: -
Winner_hun
félisten
válasz
csepelball
üzenetére
Amikor a melyik oldalt kérdeztem akkor még eszembe volt, ez firefox topik, csak ez volt bennem

-
csepelball
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Winnerhun: ha elolvasod akkor nem csak a firefoxon lassú hanem operán is..
-
válasz
DeltaPower
üzenetére
De a többi meg egyáltalán nem telepszik, mert csak a beta 3-ig kompatibilisek (ezt most láttam csak).
Mer ugye csak azt írják oda, hogy Fixed for Firefox 1.5 - 3.x , azt hogy melyik hármashoz már csak akkor látod, ha rámész a Se All Versions-ra. 
-
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Ezt se tudtam, köszike!

Egyébként valami nem jó nálam ezzel a keyconfiggal. Csak egy 2006.08.28-as verzió telepedett, mert a többire azt írja, hogy nem kompatibilis a 3-as firefoxal, annak ellenére, hogy az oldal szerint viszont az. Na mindegy, feltelepedett és mikor elindítom csak egy üres kocka jön ki, nem lehet semmit konfigolni. Ez mitől lehet?

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi szépen!!

-
Winner_hun
félisten
válasz
csepelball
üzenetére
Próbálj meg egy teljes reinstallt.
-
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a firefoxban hol tudnám átállítani a billentyűkombinációkat? Persze ha egyáltalán át lehet, mert é sehol se találtam. Konkrétan a Ctrl+T (új lap) érdekelne, mert kitörik az ember keze tőle.

-
csepelball
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Minden oldal akad amin sok a kép vagy van rajta flash, esetleg dhtml dolgok.
-
Winner_hun
félisten
válasz
csepelball
üzenetére
Melyik ez az oldal?
-
csepelball
tag
Sziasztok. Küzdök egy apró és idegesítő problémával és jobb témát nem találtam hozzá.
adott win xp sp2.Volt eddig firefox 2 legújabb, és ie 7.. a dhtml a flash és a sok képpel teli oldal hihetetlenül akad a firefox alatt. Ugyanúgy firefox 3 rc2 alatt is nagyon akad. Feltettem az AVANT böngészőt, ami ugye ie alapú, mert magát az ie-t nagyon utálom. Na a lényeg hogy ott nem akadnak a dolgok. Próbáltam firefoxot csökkentett módban, más témákkal, flash lejátszóval a gépen és nélküle,de nincs megoldás. Egy csiga lassú a dolog, mintha 1megás videókártya se lenne a gépbe.
mi lehet a megoldás??ui: mint mondtam avanton nem akad,csak firefoxban, opera alatt.
köszönöm előre is!
-
iziboy
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
köszi

-
iziboy
tag
A 3.0-hoz honnan lehet letölteni témákat?

-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Épp a 3.0-ás RC2-t nyúzom, nagyon tetszik, viszont egy dolog nagyon zavar, amikor lenyitom a weboldallistát, a kedvencek végig benne vannak, nagyon idegesít!
Ki lehet valahogy lőni onnan?Bocsi kétszer ment el!

-
Harti
senior tag
Sziasztok!
Épp a 3.0-ás RC2-t nyúzom, nagyon tetszik, viszont egy dolog nagyon zavar, amikor lenyitom a weboldallistát, a kedvencek végig benne vannak, nagyon idegesít!
Ki lehet valahogy lőni onnan? -
localhost
Közösségépítő
Csak annyit tettem, hogy felléptem a Firefox addons oldalra beírtam a keresőjébe: "tab bottom" kidobott egy halommal --- ekkor szűkítettem: "tab relocate bottom" --- még mindig sok találat, elkezdtem belenézegetni, talán harmadik - negyedik volt ez...
LEHET, hogy van jobb is... a módszert megmutattam. -
Sdi
addikt
Hali
Valaki megtudná mondani, hogy az FF3-ban hogyan tudnám lecsalni alulra a füleket / már persze ha egyáltalán lehetséges / ?
-
siriq
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Teljesen ujra raktam az egeszet, meg az ie-tabot sem raktam fel. Az index.hu-t nem nyitottam meg eddig
. Most jo. -
siriq
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hali
Van egy ie-tab font. Ennyi.
-
siriq
őstag
Hali
Mar meguntam hogy ezt csinalja a 2.0 meg a 3.0-s ff is a gepemen. Ha uj session nyitok akkor okes addig a dolog amig meg nem nyitok par tabot. Ezeket utan 20-30% vagy tobb proci idot eszik. IE, opera nem csinalja ezt. Regen valamikor jol mukodott meg de mar nagyon unom a dolgot. Valakinek erre megoldas?
-
max-pain
senior tag
Firefox 3.0 RC2:
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/3.0rc2
-
sonar
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hú bakkes ezt nem is tudtam! Mindig van mit tanulni! Cool

-
Lenry
félisten
-
canniball
nagyúr
-
-
Lenry
félisten
-
Pubszon
veterán
A js3250.dll problémára ami nálam is jelentkezett, a megoldás hogy a beépített letöltőablakot tiltani kell, mert a hibát az váltja ki.
Remélem vkinek segíthettem.
-
Psytróger
tag
A "firefox 3 rekordokat dönt" topikba már feltettem a kérdést, de sajnos ott nem sokat járnak, így arra kérlek Titeket, nézzétek el nekem a duplázást

Szóval: nincs valami tippetek, hogy lehetne a ff3-ban a könyvjelzők eszköztárban csökkenteni a bejegyzések sorközeit? Sajnos azon a kedvenceim, amik ff-2ben simán elfértek 1 "oldalon", itt már több helyet foglalnak, és így föl-le kell görgetni a kis menüt.
Előre is kössz a segítséget! -
canniball
nagyúr
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
A Firefoxom alján megjelent egy rész ahol kiír valamit(label id="ff......).
Ezt hogy tudom eltüntetni?
[KÉP]Köszi előre is!
-
törölt tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
koszi

-
törölt tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ezzel egyesevel lehet lementeni, ha jol latom, ugyanaz, mint ami ie-ben benne van lapbol..
amit linkeltem oldalt, van ahol 74 oldalon keresztul vannak kepek, ott van last next gomb, es kene kovetnie a hivatkozasokat es az osszes nagymeretu kepet le kene toltenie...
egyebkent az irasaidat olvastam

-
Sanyix
őstag
Hogyan lehet firefox 2-ben (linuxos) beállítani előre a megnyitandó fájlokhoz használt programot? Azt ahol módosítani, és törölni lehet azt megtaláltam, de nagyon okosan kihagyták az új létrehozását (szívesen lekevernék egy pofont annak a fejlesztőnek aki így csinálta
). -
törölt tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
juj, ezt en sem tudtam
kosziiii
3613-ra vki?
-
törölt tag
sziasztok: errol az oldalrol kellenenek nekem a kepek, de egyesevel maceras lenne...
a downthemall telepitve van, azzal le lehet szedni a kepeket, ugy, hogy kovesse a linkeket? -
sonar
addikt
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Spyware - Firefox alatt?
Én mióta FF-t használok azóta egyetlen spyware kereső se talál semmit. Pedig félévente kiváncsiságból felrakok egyet, hogy megnézzem hátha akad vmi, de nem.
Pedig azt sem lehet mondani, hogy alig böngészek. Járok én minden fele...
Amit célszerű beállítani, hogy a sütiket csak a FF bezárásáig tarsa meg. A lényeges oldalakat meg be kell rakni kivételekbe és akkor nem léptet ki ha be vagy loginolva.
No meg ha olyan gyanus oldalakra keveredek akkor mielőtt tovább bármire is kattintanék az adblock pluginnal szépet letiltom az iframe-ket (ez tartalmazza a reklámok 90%-át), meg a gyanusnak itélt javascripteket (tipikusan ha tartalmazza a pop up kifejezést a js neve)
Vmint link megnézésére mindig a jobb klikk - hivatkozás megnyitása új laponra kattintok, lehet macerás, de nálam ez már reflex
sorry a kis szösszenetért, de remélem tartalmaz hasznos infókat is
-
Froclee
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
jaja erre is rájöttem

-
Froclee
őstag
Szevasztok! Netezek és véletlen rákattoltam valamire és összementek a betűk firefoxba
.. Segítésg 
mod: Nézet -> szöveg mérete -> normál
köszönöm harylmu
-
Bundás22
őstag
vista 64 bit alá fel lehet rakni a firefox-ot?
ha igen melyiket?
és a kedvenceket át lehet menteni? ill lehet a 2-őt együtt futtattni(amíg manuálisan átrakom a kedvenceket) -
Winner_hun
félisten
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Spyware-k ellen:
Ad-Aware, de inkább Spybot - Search & Destroy - ez elég keményen megtalál és elintéz mindent.
Vírusírtásra: NOD32 vagy Panda. Utóbbival az a gond, hogy nem lehet normálisan uninstallálni és a rendszerindítást meghosszabbítja. -
Nkboy
senior tag
válasz
Intruder A 6
üzenetére
: Ha csak firefox alatt lenne a hiba, akkor azt mondom böngésző gond. De IE alatt is vannak gondok. Ebből gondolom,hogy valami vírus vagy spyware kever be. Esetleg töröld a cooki-kat, temporary internet files könyvtár tartalmát.Spyware írtók: ad aware, spywareterminator
-
Nkboy
senior tag
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Szvsz spyware vagy vírus.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. nagyon köszönöm

.egyedül az internet expoler jó ami alapból benne van az xp-be,vagy amikor frissiteni akarom az IE-t akkor nemengedi

Mer ugye csak azt írják oda, hogy Fixed for Firefox 1.5 - 3.x , azt hogy melyik hármashoz már csak akkor látod, ha rámész a Se All Versions-ra. 

KAMI911