Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
mrszitya
üzenetére
Már megoldottam!
Bövitmenyek között volt olyan hogy "Extension manager" vagy valami hasonló azt letiltottam és nem csinálta tovább...aztan engedélyeztem akkor megint!Aztan kitöröltem és mostmár minden okee!De amúgy az már régen ott volt mert ki volt irva hogy utosó frissites 2011...stb Szóval nem mostanába került az oda!A “browser.search.defaultengine” pedig az "Ask" volt ami szintén idegesített és azt javította "google"-ra.
a többi eredeti állapotban volt a “Keyword.url”-t pedig nem is találta... Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- FIFA 16 Playstation 4
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bövitmenyek között volt olyan hogy "Extension manager" vagy valami hasonló azt letiltottam és nem csinálta tovább...aztan engedélyeztem akkor megint!Aztan kitöröltem és mostmár minden okee!De amúgy az már régen ott volt mert ki volt irva hogy utosó frissites 2011...stb Szóval nem mostanába került az oda!A “browser.search.defaultengine” pedig az "Ask" volt ami szintén idegesített és azt javította "google"-ra.

KAMI911