Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
mrszitya
üzenetére
Már megoldottam!
Bövitmenyek között volt olyan hogy "Extension manager" vagy valami hasonló azt letiltottam és nem csinálta tovább...aztan engedélyeztem akkor megint!Aztan kitöröltem és mostmár minden okee!De amúgy az már régen ott volt mert ki volt irva hogy utosó frissites 2011...stb Szóval nem mostanába került az oda!A “browser.search.defaultengine” pedig az "Ask" volt ami szintén idegesített és azt javította "google"-ra.
a többi eredeti állapotban volt a “Keyword.url”-t pedig nem is találta... Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!

-
Szabikaa20
őstag
HELP HELP HELP!!!
Sziasztok!Volna egy nagyon nagy problémám!!!Szinte bármit ha megnyitok átirányít erre a webcímre: ww6.js.multibar.me és a ww9.js.multibar.me És nagyon idegesítő!De csak Firefoxnál csinálja!Ide PH!-ra is csak chrome-ról tudtam most feljönni mert belépés után rögtön átirányít!A vírusirtó nem jelez és sehogyse tudom blokkolni!azt se tudom mitól van csak tegnap este bekapcsoltam a gépet és ezt kezdte csinálni!Más nem jár fel erre a gépre csak én szóval senki nem telepített semmit!Windows 7 Ultimate SP1-em van!Valaki segítsen vagy irja meg meik topikba tudnának segíteni!KÖSZÖNÖM!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bövitmenyek között volt olyan hogy "Extension manager" vagy valami hasonló azt letiltottam és nem csinálta tovább...aztan engedélyeztem akkor megint!Aztan kitöröltem és mostmár minden okee!De amúgy az már régen ott volt mert ki volt irva hogy utosó frissites 2011...stb Szóval nem mostanába került az oda!A “browser.search.defaultengine” pedig az "Ask" volt ami szintén idegesített és azt javította "google"-ra.

Köszi!
KAMI911