- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Newyorker #52027 üzenetére
Magyar nyelvi csomag az 56.0 Firefoxhoz
#52024) csako + (#52025) netpeti98
A kódot viszont megtaláltam benne.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Newyorker #20517 üzenetére
Passz, esetleg Előzmények > Előző munkamenet helyreállítása még jó lehet.
Ez be van pipálva? -
dqdb
nagyúr
válasz
Newyorker #13284 üzenetére
Ha nem telepítetted fel a két addont, akkor sehogyan, de akkor problémát sem okoz
A NoScript a státuszsorba mászik be ikonként, rákattintva megjelenik a menüje. A Flashblock a Flash control eredeti helyére egy ikont rajzol ki.
hiszteria: azt hittem, hogy felhasználónév alatt a felhasználónév-jelszó párost érted. Sütiket törlöd kilépéskor? Mert ha igen, akkor néhány oldalon elfelejtheti az oldal által elmentett felhasználónevet. Másik gyanús beállítás az űrlapok és keresőmezők előzmények törlése.
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Newyorker #3260 üzenetére
Kipróbáltam, és meglepő módon tényleg lehet törölni a jelszókezelőből ilyen módon is. Ez szerintem rossz funkció.
Máshol nincsenek elmentve a jelszavak.Annyit tudok javasolni, hogy ha valaki ismerőseként szerepel az a felhasználói fiókod, akkor kérd meg, nézze meg az e-mailcímét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest