- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Értem. Köszi a választ. Akkor Operához képest abszolút nincs lemaradva a Firefox. Ő már Windowson is külön futtattja a plugineket, és akkor ha minden jól megy, jövő héttől már talán a tabokat is...

-
törölt tag
WonderCSabo
Meglepetésemre külön van a FF és a Minifield-be letiltott kieg-ek a FF-be jók, akkor most már nem épül rá a MF ?
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
a béta
mittomén milyen verzió lekaptam valahonnét és feltettem.a minifield-re kérdeztem hogy frissül e.
.
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, már mutattad, csak arra voltam kíváncsi, hogy mikor építik bele. Gondolom nightly buildbe nem fogják, legalábbis nem a napokban. Viszont a végleges beta-ban gondolom biztos benne lesz.
A külön folyamatokban futó fülek meg tényleg jó ötlet. Nem gyakran, de azért néha crashel a Firefox.
Egyébként az Operában már benne van a külön folyamatos megoldás? Chromeban benne van, azt tudom. -
WonderCSabo
félisten
válasz
pete_21
üzenetére
Már mutattam, a téma már kész van, sőt a drawing in title bar is (fülek a fejlécben)
Az app tabok nemsokára kész lesznek. (a szöveg nélkül fül, ez olyan lesz mint a win7 pinelt alkalmazásai a tálcához)
Legkorábban jövő hét vége fele jön, érzésem szerint.
Ma egy nagy ugrás lesz, mert az Electrolisyst belerakják. (a böngésző felülete, és a fülek külön folyamatban futnak majd, a fül lefagy, nem viszi magával a böngit)
silver star: Mi aranyos? Milyen verziód van? Mire kéne frissülnie?
-
törölt tag
Egészen aranyos.
Most akkor nekem magától fog frissülni ?
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Közben elolvastam a hsz-eket, és megtaláltam. Azért köszi.

MOD: Ha esetleg tudsz valami belső infot, akkor esetleg nem tudod, hogy a hivatalos Beta 1 mikorra lesz kész? Illetve az általam belinkelt témát mikor építik be az FF-be?
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
-
BullZeye
veterán
Most nézem, hogy van már 64 bites Firefox 4, ez ennek mennyi értelme van? Gyorsabb, jobb lesz tőle FF megfelelő gépen, vagy csak parasztvakítás, mert amúgysem eszik 1 gigánál többet nagy általánosságban FF?
-
aero.
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
browser.sessionstore.resume_session_once-t kellett true-ra állítani.
Köszi a segítséget!

-
BullZeye
veterán
-
aero.
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Figyelmeztetés több lap bezárása előtt. Be van pipálva, figyelmeztet is, de nincs ott a Mentés és kilépés gomb.
Illetve régebben meg volt, de melyik az az addon amelyikkel favicon méretűre lehet csukni a tabokat?
WonderCSabo: 3-ason van

-
aero.
veterán
Tesóm bezáráskor bepipálta, hogy ne kérdezzen rá a lapok mentésére ( holott tudta, hogy mindig ezt használom és nem is értem miért csinálta
). Ezt a beállításokban nem lehet visszaállítani, szóval megkérdezném, hogy tudja e valaki mi tartozik ehhez a configban? -
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jártamban-keltemben találtam itt.
De tekintetes bíró úr kérem én csak véletlenül tévedtem be ebbe az utcába! -
localhost
Közösségépítő
NEW! Firefox 4.b2pre hun [link]
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Oks.
Tele von Zsinór: Hát jah, köszi.

-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
El lehet vele játszani egy darabig, de ez a legjobb, amit ismerek erre a célra.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem az App tabok nincsenek benne, csak nálam fent van a FaviconizeTab kieg
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
-
BullZeye
veterán
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
nem igazán értem, hogy ezzel hogy tudod meg, hogy a tabok pl milyen property alatt futnak ...
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem kell property-gyűjtemény, ott a DOM Inspector https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/6622/
-
Ł@ç!
csendes tag
válasz
Santiagain
üzenetére
Nem vagyok benne teljesen biztos, de sztem valamilyen Intel Mobile videókártyám van, és nem is találtam ilyen Ati Tray Tools-dolgot...
Mivel más még nem találkozott iyennel, én ezt egyelőre feladom, hátha az új verzióban majd megint működni fog.
Vagy áttérek Chrome-ra... -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hmm, az viszont kár, ha erre alapból nem lesz funkció. Most nálam egy jó kis FF logó figyel, jól néz ki. Szerintem pofásabb, meg kisebb is, mint egy Firefox felirat.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
#appmenu-button-container
{
position: fixed !important;
}
#main-window[sizemode=maximized] #appmenu-button-container
{
padding-top: 0px !important;
padding-left: 0px !important;
}
#appmenu-button
{
-moz-border-radius-topright: 0 !important;
-moz-border-radius-topleft: 0 !important;
height: 24px !important;
padding: 3px 9px 3px 9px !important;
-moz-box-shadow: 0 0 0 1px rgba(255, 255, 255, 0.6), 0 0 0 rgba(60, 132, 196, 0.0), 0 0 0 1px rgba(255, 255, 255, 0.2) inset, 0 0 5px rgba(255, 255, 255, 0.5) inset !important;
}
#navigator-toolbox[tabsontop="true"] #TabsToolbar
{
padding-left: 80px !important;
padding-right: 107px !important;
padding-top: 5px !important;
}
#main-window[sizemode=maximized] #navigator-toolbox[tabsontop="true"] #TabsToolbar
{
}
#appmenu-button .button-text { display:none !important; }
#appmenu-button dropmarker:before { content: "Firefox " !important; }Én a fenti képen látható hibát szeretném, de fogalmam sincs, mi popup neve. Vhol tuti kéne lennie egy FF CSS attribútum, property adatábisnak, én nem találom.
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
copy pasteld be azt a userchrome.css-t légyszíves, hátha merítek belőle ihletet, mert sok mindent szeretnék megváltoztatni, de nem tudom milyen néven futnak a dolgok T_T
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Értem. Köszi az infot. Gondolom a végleges Beta 1-be belerakják.
És egyébként a bal felső sarokban lévő Firefox feliratot is lehet majd cserélni, pl. logóra? Mert a Strata40-ben jónéhány közül lehet választani.
-
pete_21
addikt
Nem rossz az új verzió, de nem úgy volt, hogy az ugrás/újratöltés/leállítás kombinálva lesz, és a címsor mellett lesz közvetlenül? Illetve a Kezdőlap gomb a tabok mellett balra. Legalábbis nálam a Strata40 ezeket csinálja, és elég pofásan néz ki.

-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
jah, nem tudtam, hogy ennek D2D a hivatalos neve ^^
Aero ugye be van W7ben kapcsolva, ha egy sötét háttér van, akkor alig alig olvashatók az inaktív tabok, mert nagyon egybefolyik. Lehet ezeket picit világosítani? Mármint, hogy ne legyen ennyire átlátszó a tab, hanem mondjuk az 50%os átlátszóság helyett legyen csak 30% (hasamra ütöttem csak)
Meg sok font amit használ, köztük a Minefield felirat is meglehetősen rosszul olvasható, ezeket lehet másra cserélni valahogy?
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
D2D pontosan mit is takar? Vagy hogy tudok nézni ilyen teszteket?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
Nem, a GM nem megy, se a Stylish, bár az utóbbi kiváltható a userChrome/Content.css használatával.
A Stylish és az ABP kilövi a D2D módot is, szóval le kell tiltani őket. Az ABPből van már D2Dvel együttműködő verzió.
Kipróbáltam a Chromeon az IE Testdrive demókat, lassabbak voltak mint Fx 4 GPU gyorsítás nélkül. Jó lesz ez.
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
btw Greasemonkey csak nálam nem működik?
vagy ha igen rettentő bugosan? -
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
Nálam sem ugrál már, a Te kódodat farigcsáltam. Ime:
{
}
{
}
#appmenu-button
{
height: 26px !important;
padding: 3px 9px 3px 9px !important;
}
{
padding-left: 90px !important;
padding-top: 5px !important;
}
#main-window[sizemode=maximized] #navigator-toolbox[tabsontop="true"] #TabsToolbar
{
padding-top: 5px !important; -
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nálam olyan, ahogy linkeltem, nem ugrál, nem mozog, firefox induláskor tök fehér egy pillanatra a felső rész, majd megjelenik.
Ami jobban zavar, az az, hogy miként lehet eltüntetni a jobb oldalról a "Display your Bookmarks" ikont, elég idegesítő, és fölösleges.
Főleg, hogy én csak egy mappát fogok kirakni, és ennyi.szerk.: na sztem én hagyom még ezt a 4.0-t várok egy bétára, mert egyenlőre egy csomó kiegészítő nem támogatja, vagy ha igen, bugosan. De valóban veszettűl gyors, főleg google maps, nagyon jó lesz ez...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Clean reinstall megoldotta, vmelyik kiegem szart be, majd ha kijön a végleges beta, felrakosgatom őket egyenként...
Szerk.: Nálam az app button lejebb ugrik az ablak maximalizálása után. Nálatok?

-
Matthewus
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Valóban, nagyon begyorsultak, de a D2D még mindig bugos. A hármas verzióhoz képest a tabok szélességén sajnos nem változtattak, kb. 50 pixellel szélesebb van nekik, mint bármelyik böngészőnek. Szerencsére az about:config-ban át lehet állítani kisebbre.
-
Steelmanus
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
Na egy kicsit en is elkalandoztam vagyis elkeveredtem ebben a letoltosdiben, mert amit WonderCsabo linkelt az mar *.exe amit pedig eppen most szedtem le az firefox-4.0b2pre.en-US.win32.zip 12340 KB 2010.06.29. 3:14:00.
Viszont jo hir hogy jelenleg le jon par perc alatt, nalam 180Kb/s-el jott le le is csereltem mar.
Nalam a D:\Programok\firefox mappabol indul es a Cache es a profil is ide van iranyitva igy csupan masolgatok. -
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
Atapi
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
vannak kiegészítőim, azokat még nem próbáltam letiltogatni, de majd meglesem ugy mit csinál. a fura az egészben az, hogy fagyás után ha ujrainditom, működik teljesen jól, szoval ujrainditás után le tudom tölteni azt, amibe belefagyott. csak nem értem mi a bánatért fagy... az utobbi napok frissitései miatt arra gondoltam, hogy esetleg becsuszott valami bug, ezért kérdeztem, hogy más tapasztal-e hasonlot.
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az oké, de közben ha csinálok egy profilt, akkor az tökéletesen jó lesz a kész 4.0-hoz is. Egyébként amíg megnyitja az oldalakat és nem crashel percenként, teljesen tökéletes általános használatra is. Ez csak egy böngésző, nem egy MMORPG, ahol hiányoznak a questek, vagy bugosak a mobok... Ha valami nem tetszik benne elindítom a régit ... de amíg gyorsabb és jobban néz ki, és kevesebb helyet foglal, addig teljesen oké. Már módosítottam is picit a pixeleket userchrome.css-ben így még kevesebb helyet vesz el.
{
}
{
}
#appmenu-button
{
background-color: green !important;
-moz-border-radius-bottomleft: 0 !important;
height: 26px !important;
}
{
padding-left: 103px !important;
}
{
} -
Atapi
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi napokban rendszeresen fagy a rókám, amikor letöltési linkre kattintok (közvetlen link, a mentés hova ablaknak kéne felugrania, de csak magába roskad ez a szerencsétlen). Más tapasztalt ilyesmi bizonytalanságot?

-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Elkezdtem tölteni, mire lejött már kijött egy új verzió -.- hihetetlen milyen lassú.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sziasztok!
Kilepet a 3.7.xx megjelolesbol, eppen most toltom, mar firefox-4.0b2pre lett.
-
BullZeye
veterán
full screenben a Minefield felirat fele látható csak, ez ellen kiötöltetek már valamit? Mert ha télleg 2 hét béta még, akkor lehet áttérek 3.7-re aztán elkezdem felkészíteni az új kiegekkel, mert az is veszettül sokáig fog tartani -.-
-
WonderCSabo
félisten
Fúú, gondoltam lehúzom a legújabb hourly buildet. Ez vmi veszettül gyors!

Még az előző hourlykhez képest is. (Minefiled 3.7a6pre)
-
-
BullZeye
veterán
W7 64 biten használom, legújabb flash, legújabb FF, nem omlik össze, úgyhogy ezzel tuti nincs baj
De csak hogy érzékeld milyenek is a számítógépek, újraraktam 6x a win7-et, és MSN messenger friss installnál APPCRASH, majd ezután közel 1 napomba telt, míg kiderítettem, hogy egy fullos DirectX 9 amit újonnan töltöttem le Usite-ról, beakaszt a VGA drivernek, a VGA driver beakaszt az Ati Tray Toolsnak, és az Ati Tray Tools emiatt ölte ki a Windows Live Messengert már annak indulásakor. De mire erre rájöttem közel 5 féle hibaüzenetet kaptam és persze egyikre se volt válasz a google, mert max a kérdést találtam meg, de senki se tudott segíteni azokon sem.
Úgyhogy ha a Portable Firefox 3.6.6 crashel, akkor ideje elkezdened gondolkozni, hogy Chrome-t használsz, vagy újra pakolod a Winfost.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
leviske
üzenetére
Sajnos bejött csomó bug, egyelőre nincs konkrét időpont. Lehet egy hét, akár 2 is.
A MozillaZine fórumokon lehet találni a legfrisebb infókat. -
leviske
veterán
Még mindig nincs hír a 4.0 beta megjelenéséről? Már csak pár nap van Júniusból...

-
Mr-Pamacs
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Feltettem, hol is van ez a funkció benne?
Amúgy 1 kiegészítés van engedélyezve: FireBug, esetleg ez lehet a gond?
-
Ł@ç!
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem, a vezérlőpultból töröltem a Flasht.
De először is nem szaggat, hanem lefagy/lefagyasztja a plugin-container.exet,
másodszor pedig a FF 3.6.4/6-tal van kapcsolatban, mert az előbbb tettem fel a 3.6.3-at kísérletileg, és ott nincs ilyen bajom...
Lehet fenn is hagyom azt, amíg nem jön ki új frissítés...Azért megpróbálom rendbe hozni ezzel is, de nem fűzök hozzá reményt.
Más: nem lehet, hogy a 64 bites rendszerrel van baja a plugin-containernek? -
Ł@ç!
csendes tag
Újraraktam a FFot, és az SE segített...
Van még valakinek használható ötlete???

-
Ł@ç!
csendes tag
SEMMI NEM HASZNÁL.
Hogy lehet maradéktalanul kigyakni a Firefoxot, hogy újrarakhassam? -
Ł@ç!
csendes tag
válasz
Matthewus
üzenetére
Kipróbáltam, hibátlanul működik a Silverlight...
Letöröltem az Adobe összes cuccát a gépről, és újraraktam az egész Flash-Shockwave-AIR kompániát, de a helyzet ugyanaz...
Amint valamihez kéne a Flash, azonnal lefagy, de beragad vele a FF is, csak a plugin-container-exe kilövésével kezd újra működni.
Akkor, ahogy annak lennie kéne, szürke háttérrel kiírja a videó helyére, hogy összeomlott a Flash, de ha újratöltöm az oldalt, akkor megint megdöglik...
szerk: Flash verzió: 10.1.53.64
FF: 3.6.6 (de a 3.6.4 óta döglődik...)Nagyon kellenének ötletek...
-
Matthewus
őstag
Én a legújabb 10.1-es Flasht használom, Firefox 3.6.6-tal. Flash miatt összeomlásom nem volt már vagy 3-4 hónapja, pedig a 10.1-et már a kettes béta óta használom.
Nálad valami komolyabb gond lehet, mert ha pl. a Youtube-on összeomlik a Flash, az nem kellene, hogy kiakassza az egész böngészőt, ezért lett kitalálva a Lorentz. Próbáld ki olyan oldalon, ahol Silverlight van, pl. RTL Most, és ha ott nem fagy ki, akkor töröld le a Flasht a saját uninstallerjével, majd tedd fel a legújabbat. -
Ł@ç!
csendes tag
Kérdés: ki milyen Flasht használ?
Miért van az, hogy az összes Flasht igénylő dolog azonnal kiüti a FFot?
maga a firefox.exe válaszol, nem fagy le, de semmire nem reagál a program.
Ha a feladatkezelőben agyonlövöm a plugin-container.exet, akkor kiírja, hogy összeomlott a bővítmény, de az oldal újbóli betöltése után, megint azonnal megfagy...
Miért van ez? -
BullZeye
veterán
Firefoxban van olyan, hogy megadom a profil pontos helyét a firefox.exe-nek?
Pl nem szeretném, ha az appdata-ban lévő profilt nyissa meg, hanem mondjuk a firefox mappájába raktam. Vagy valami fájl átírásával a firefox mappáján belül? -
Mr-Pamacs
senior tag
Sziasztok
Olyan gondom lenne h a FF sokszor összeomlik, 3.6, Xp sp3.
Főleg akkor ha belépek IWIW-re, sejtésem szerint valami flash miatt. Tudtok rá valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Synology NAS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mittomén milyen verzió lekaptam valahonnét és feltettem.

). Ezt a beállításokban nem lehet visszaállítani, szóval megkérdezném, hogy tudja e valaki mi tartozik ehhez a configban?

vagy ha igen rettentő bugosan?