Hirdetés
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
Keresgéltem, de nem találtam megoldást arra, h FF bezárása után, ha újra meg akarom nyitni, kiírja, h a FF már fut, de nem válaszol, lőjem ki a folyamatot vagy indítsam újra a gépet blabla. Szinte minden bezárás után előfordul.

-
canniball
nagyúr
válasz
Core2duo6600
üzenetére
TabMixPlus-szal ezt is meg lehet csinálni (meg még sok minden mást).
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Ha egy linken kattintok hogy megnyítás új lapon, akkor a követlező tabra teszi, na most van arra beállítás, hogy mindig a legutolsóra tegye ?
Pl nyitva van 10 tab, a 2-on kattintok, akkor 11 nek tegye fel az eredményt, ne 3 iknak ?Erre van - e valami beállítás, mert a céges gépemen így megy.
-
Jaffafa
aktív tag
Szasztok!
A problémám a következö (ha már valaki leírta elöttem, akkor bocsi, de..) :
Kb 1 hónapja használom újra a Firefoxot, most a 3.6 van fenn. Kb 1 hete nem tudok a PH! fórumaira (mobilaréna, IT-café etc) belépni. A jelszavamat megjegyzi ugyan, de amikor belépnék, ki is írja, hogy "sikeres belépés", majd újra kint találom magam. Próbáltam régebbi verzióval is, ugyanaz a hiba. Addon egyedül az ABP vann fenn. Mindegy, hogy letiltom vagy, hogy csökkentett módban megy, a hiba marad. A probléma csak ezeken a fórumokon jelentkezik, máshol sehol. Ötlet?
-
Llew
senior tag
Azt hogy lehet átállítani, hogy a linkre kattintáskor létrejövő új fül ne a szülő oldal mellett hanem a sor végén jelenjen meg?
-
scorpy02
aktív tag
Ma telepítettem újra egy win7 professionalt. (Acer laptop - Dual Core proci 1,73 GHz + 2GB ram) Feltettem FF 3.6-ot meg Chrome 4.1-es bétáját. Sunspider FF-nek valami 1500ms eredményt dobott, míg Chromenál 830 körül lett. FF-hez csak NoScriptet meg FlashBlockot tettem fel, de valamiért valóban jóval lassabbnak érzem. Azt hiszem megérett az idő a váltásra. Ráadásul Chrome-ba végre bekerült a Javascriptek tiltása is.

-
Sonja
nagyúr
Kompatibilis az, csak a készítő honlapjára kell elmenned.

-
€uro
őstag
Sziasztok!
Korábban használtam az All-inOne Gestures addon-t. A 3.6-os verzióval már nem kompatibilis.
Ajánljatok helyette valami mást. Tulajdonképpen csak a Jobb_klikk_nyomvatart_közben_bal_klikk kombóra történő Back funkció miatt használtam. Szóval erre kellene valamilyen alternatíva.
-
Sonja
nagyúr
A finom görgetést a menűben. A 3.5-ös verzióban nem volt alapban finom görgetés a kedvencekben, míg 3.6 alatt már van. Ezen változtattak.
-
Sonja
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mármint a toolkit opció van alapból true-n?
Mert az azon is van és azért lehet ilyen finoman görgetni a kedvenceket, amit én alapból utálok. Hogy minek kellett ezt megváltoztatni?!
Na mindegy. Csak pont ezt kérdezte a #10770-es hozzászólásban az illető, hogy hogyan lehet a régi (finom görgetés nélküli) görgetést elérni a kedvencekben. 
-
Sonja
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tévedsz, a kettőnek semmi köze egymáshoz!
A menűbe lévő beállítás nem nyúl a toolkit.scrollbox.smoothScroll értékhez, ez az oldalak finom görgetéséért felelős. A toolkit.scrollbox.smoothScroll kulcs pedig a menűben (kedvencekben) való finom görgetést állítja. A kettő teljesen más! 
-
psg5
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
jaj erről már halottam, hogy a registeryben valahol be lehet állítani, hogy csak egyszer prefetcheljen.
Tudsz eről valamit?A registeryben megtaláltam, de be van 3-as ra állítva ami az alap vagyis Mind a boot-, mind az alkalmazásindítási prefetch engedélyezett.
Vagyis ez itt ok. De akkor hol van a kutya elásva? -
WonderCSabo
félisten
-
psg5
veterán
Üdv!
Miért van, hogy első alkalommal a böngésző -mindegy melyik- nagyon lassan kb 20-25 másodperc alatt töltödik be, következő megnyitáskor már nincs gond?
-
Sas madár
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Lehet én vagyok a béna,de most azt vettem észre,ez egy levelező oldal belépő linkje ahonnan van több cím és a a kereső sávból különböző belépő címre kattintva érem el akkor különböző a letiltás is.Mivel 2 flash-t szerettem volna eltüntetni.
-
-
Sas madár
őstag
-
Csepe
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne visszaállítani a görgetést olyanra a 3.6-ban mint amilyen előtte volt. Így elég lassan lehet csak a könyvjelzők között görgetni.

-
Sonja
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Persze.
Ezeket:Adblock Plus 1.1.3
Adblock Plus: Element Hiding Helper 1.0.6
Add Bookmark Here 2 3.6.20100310
Cookie Button 0.9.3
Flagfox 4.0.2
Greasemonkey 0.8.20100211.5
Linkification 1.3.8
Menu Editor 1.2.6
MinimizeToTray revived (MinTrayR) 0.5.4
oldbar 1.2
Sage++ (Higmmer's Edition) 2.2.0
Stylish 1.0.8
Tab Mix Plus 0.3.8.2
translator 1.0.5#10765) Sas madár: Használj te is Adblock Plus: Element Hiding Helper-t!
Ctrl+Shift+K, utána egérrel kijelölöd, majd i gomb és a megjelenő ablakban kiválasztod az alsó-t, majd elmented. -
Sas madár
őstag
Tudja esetleg valaki,ha van ABP -om engedélyezve hogyan lehet azokat a flash reklámokat letiltani aminek a szélén nem jelenik meg automatikusan a "blokkolás"fül.?
-
Sonja
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Eddig nem, de most már igen. Így minden működött, ahogy kell. Utána rendesen indítottam és azóta meg jó?!
Köszi!
De, mi a fene volt?!
Az a baj, hogy így bármikor előjöhet megint. 
-
Sonja
nagyúr
Valakinek van ötlete miért van az, hogy ha engedélyezem a sütiket a Youtube oldal számára (hogy pl. beléphessek), akkor nem játsza le a videókat, hanem egy "An error occurred, please try again later." szöveget tesz a videóablakba! Már töröltem a sütiket és tiltottam őket, akkor tökéletesen játszik mindent! Amint engedélyezem, jön a hibaüzenet!
Mi a fene lett?! Tegnap még jó volt! IE8 alatt jól működik, pedig ott is engedélyezve van rá a sütik. 
Szerk.: Ha másik oldalon van beszúrva egy ablakban a Youtube videó, akkor engedélyezett süti mellett is lejátsza, de amint elmegyek közvetlen a Youtube-os oldalra, megint jön a hibaüzenet.

-
akaido
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ezt a gázt!
Az ékezet nélküli prósza eszembe se jutott... -
WonderCSabo
félisten
válasz
remington2
üzenetére
-
remington2
senior tag
Hali!
Firefoxban be lehet állítani, hogy a könyvjelzőket név szerint rendezze, de előre a mappákat, és utána a többi könyvjelzőt, mint az Operában?
-
gardener
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen úgy.
Megnyitni nem nyitotta, csak bemásolta.
Viszont kiegészítő nélkül csinálta. -
noncsika
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
mindkettő true, de írtam, hogy nem crash volt, hanem figyelmetlenség
bárcsak crash lett volna, akkor szépen visszahoz mindent 
újabb példa, hogy az emberi tényező hordozza a legnagyobb hibalehetőséget a számítástechnikában
-
noncsika
tag
canniball: az előzményekből előbányásztam kb a felét, de már itt se nagyon találok mindent, mivel el is felejtettem már mi hiányozhat még

WonderCSabo: nem tiltottam le semmit, nem hiba miatt állt le, simán félrenyomtam a kérdésnél :/
azért köszi
-
Zscca
tag
mscvrt.dll el van egy hibája a rókának kiír indításkor egy error messaget aztán elindul,de azért kiírja ami zavaró

Mi lehet ennek az oka?
Újratelepítettem akkor utána nem írta ki most 2.ik indításnál viszont megint
the procedure entry point not found in dynamic link library ez a .os üzenet
-
canniball
nagyúr
válasz
noncsika
üzenetére
Mármint úgy értettem hogy az Előzmények alatt nem találod meg a lapokat? 30 tabot visszahívni azért nem egy lehetetlen vállalkozás...feltéve hogy nem úgy van beállítva a böngésző hogy leállításkor törli őket...
Egy tanács a jövőre nézve: kapcsold ki a kérdést, rakd automatikus mentésre.
-
noncsika
tag
-
noncsika
tag
sziasztok, nagy ügyesen bezártam a firefox ablakomat, amiben volt vagy 30 tab nyitva és nem mentés és kilépéssel, hanem simán kilépéssel zártam be, mert figyelmetlen voltam...van valami esély még arra, hogy valahogy visszahozzam azokat a tabokat?

-
akaido
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A Forecast Gödöllőt nem ismeri, csak Szadát, de nekem az is jó, mert közel van.

-
akaido
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
[http://usite.hu/prg/Adobe_Shockwave_Player 11.5.6.606 ]
Egy általam igen tisztelt Steelmanus nevű kollégától tanultam meg ennek az oldalnak a címét még anno, és azóta is nagy megelégedéssel használom.

-
gardener
senior tag
Régebben firefoxban (régebbi oprendszeremen), ha nyitottam egy új fület az előző fülön épp aktuális linket bekopizta az újonnan nyitott fülhöz. Nem találom, hol lehet ezt bekapcsolni?
-
canniball
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére

-
canniball
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
A hw-s gyorsítás ha jól tévedek GPU-tól is függ. Tényleg: van esetleg valahol lista hogy melyeket támogatja?
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hat most mar en is, ez a regebbi verzioval telepult, fogtam es leszedtem a francba, es feltettem az uj fejlesztesu de meg betas flashplayer10_1_p3_plugin_022310.exe-t. Allitolag kellene hasznalnia a videokari hardveres gyorsitasat biztos igy van de en nem vettem eszre hogy csokkent volna a kari hasznalat.
canniball : Miutan flash-t csereltem mar nalam is jo, koszi hogy megnezted, mar eppen atakartam allitani a Bing-re, mindenesetre feltettem a Google melle, az Ask-ot meg toroltem mert utalom.
-
canniball
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Mármint rákerestél az Adobe.Shockwave.Player-11.5.6.606 "kifejezésre"? Nekem találatokat dob.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Mindig figyelni kell az Adobe cuccok telepítésénél. Én mindig csak magát az exét szedem le, a DLM-et hagyom a francba.
-
Steelmanus
addikt
Szervusztok, ezt a google csak nalam csinalja, FF 3.6.alatt vagy masnal is igy van.
Adobe.Shockwave.Player-11.5.6.606 kerestem es ezt a kepernyot kaptam.
Elotte leszedtem es telepitettem az Adobe oldalarol online a legfrissebb flashplayer-ket mind az IE8-hoz, mint az FF 3.6-hoz.
Elotte letoltott egy Adobe DLM dovnload manager progit es betette a Kiegeszitok koze.Hu de utalom mar ezt a ceget.
-
Llew
senior tag
Vagy eltűnt a hozzászólásom vagy hülye vagyok és csak deja vu-m van, hogy már írtam ezt.
Reggel óta meg van hülyülve a Brief nevű RSS olvasó kiegészítőm. Ha olvasottnak jelölök egy bejegyzést, akkora automatikusan ki is törli, pedig a beállítás szerint 30 napig meg kéne őriznie, és eddig meg is tette. Valakinek ötlete, hogy mitől lehet? Leszedtem felraktam újra, semmi változás. régebb verzióval is próbálkoztam, ugyan az. Nem szeretnék átszokni másikra, mert ez elég egyszerű, de az mellett jól használható is.
-
Kofler
tag
Sziasztok !
Olyan problémám támadt pár napja, hogy ha egy weboldalon böngészek, és valahova a weboldalon belül odakattintok, el kezdd villogni a kurzor azon az adott helyen. Olyan mintha a szövegszerkesztőben lennék, csak természetesen nem tudok kitörölni semmit

Valaki meg tudná mondani hogy ez miért van, mit tudnék vele csinálni, mert most már kezd egy kicsit felidegesíteni

Úgy látom nem én vagyok az első akinek ugyanilyen problémái vannak, de azt is látom hogy ők sem találtak még rá megoldást sajnos

-
netboy
senior tag
Mi lehet annak az oka, hogy újraraktam a rendszert de előtte lementettem minden firefox adatot a C:\Users\User\AppData\Roaming\Mozilla\ mappából, majd utána visszamásoltam és megvolt szinte minden de néhány jelszó hiányzik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én úgy vettem ki az adobe írásából, meg wikipédiából, hogy 2009 második fele óta képes ARM-en és nVidia Tegrán futni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
barnam_
üzenetére
Ubuntuban van, de ez a cucc ARM procival működik, ami nem x86-os. Ez miatt nincs rá se Ffox, se Seamonkey, mást meg nem támogat linuxon a flash. Erre a cuccra csak arm kompatibilis ubuntu alkalmazások mennek fel.
Látok embereket, akik fordítgatnak rókát rókát arm-re, de ennek leírását még nem sikerült megtalálnom.
Azt nem tudom, hogy andorid alatt megy-e a youtube, mert mindkettő tulajdonosa a google, a cuccon meg van android, és WinCE is.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
egykori
üzenetére
Valóban, nagyon is szükséges a frissítés, csak picit pontatlanül mondtad.
Legyen akár 3.0.*, 3.5.*, vagy 3.6.*, mindig a legújabb verziót használjuk.silver star: Biztos vagyok benne, ha egy kieged miatt ragad be. Először próbáld FF csökkentett módban. Ha úgy nem ragad be, akkor egyenként engedélyezd a kiterjesztéseket, hogy lásd, hogy melyik akasztja meg!
need: Nincs mit!

CPT.Pirk: Én sem találtam. Asszem Chromium van ARM-re.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most a google sem nagyon segített, a kérdésem az lenne, hogy van-e a Firefoxnak ARM procira készített verziója? Konkrétan egy ARM-en futó, teljes értékű Ubuntura kellene, ez lenne az a szerkezet: [link], alapból midori böngészője van, de azon meg semmi flash támogatás nincs. (vagyis azt nem támogatja a flash, de arm-et elvileg linuxon igen, az adobe system requirements szerint)
Meg mintha páran fordítgatnák maguknak arm-re a rókát... -
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
mindjárt gondoltam.
de már sok helyről hallottam... -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hali WonderCSabo!
Igen, a 3.0.18-as is jó, sőt a 3.5.8-as is, csakhogy én példaként említettem a 3.6-ost - egyrészt, mert ezt használom, másrészt a 3.0.18-as sosem volt a gépemen.
Az is igaz, hogy nem tudjuk zoltanz miért éppen a 3.0.5-öst használja, tudatosan, figyelmetlenségből vagy csupán hanyagságból, de a frissítés szükségességére hívtam fel a figyelmét (és azoknak is, akik e hsz-eket olvasgatják és érintettek).
Szerintem, ez a lényeges.
Üdv: egykori -
need
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
felraktam az általad linkelt kiegészítőt elég jó

THX

-
WonderCSabo
félisten
válasz
egykori
üzenetére
A 3.0.5 már télleg veszélyes lehet, de rossz a hasonlításod. A 3.0* verziók támogatottak, ergó a 3.0.18 ugyanolyan biztonságos, mint a 3.6.
need: Én nem találtam ilyen nevű kiegészítőt, nyilvánvalóan elírtad. Én a Forecastfox-ot használom, ismeri a magyar településeket, sőt tud magyarul.
-
need
addikt
Üdv...
1ik nap nézegettem a kiegészítéseket és találtam 1 érdekes dolgot
Kiegészítések létöltése és azon belül az AntiWeater felraktam és a böngésző jobb alsó sarkába került!
Ehhez tartozik még 1 web oldal is ott átváltottam C és km és kikerestettem vele
Budapestet de valahogy még sem jó utána a settings menüben csak az ott meglévő városok vannak Budapest nem
lehet hogy ez nem is müxik magyar adatokkal...??
-
válasz
zoltanz
üzenetére
Úgy emlékszem, hogy régebben volt olyan időszak - lehet, hogy éppen a 3.0.x verziók idején - amikor be-beragadt a FF a memóriában. A 3.6-os egyébként nekem sosem ragadt be, maximun, nem azonnal lökődött ki, hanem néhány mp. múlva.
Csak figyelmedbe ajánlom, hogy a 3.0.5 már kissé veszélyes lehet pl. a 3.6-oshoz képest, mert azóta nagyon sok rést foltoztak be, ami a régiben még ott van. -
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A memóba nekem is ott szokod maradni....
-
zoltanz
nagyúr
Nekem a 3.0.5 van fenn mert az újabbak szállogatnak ezzel csak az a kis gond kilépéskor gyakran ott marad a memóriában, valaki találkozott ezzel?
-
Clemi
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ha pedig mindenképp a bal gombbal szeretnék kattintani, akkor tedd fel ezt a kiegészítőt.
Köszi! Pont így gondoltam
(De hogy ez miért nem lehet alapból a programban, mint opció... nagy kérdés) -
Clemi
veterán
Sziasztok!
Csak kérdés! A FF-ben meg lehet azt oldani, hogy ha egy könyvjelzőre kattintok, akkor ne az aktuális ablakot írja felül, hanem új fülön, ahogy az Operában van? Nem a jobb gombos menüben lévő "Megnyitás új fülön" részre gondolok, hanem arra, hogy alapból mindig új fület nyisson.
-
Sickboy25
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
köszi!

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Papabear195
üzenetére
Más oldalon nincs ilyen? ADblock nincs fenn?
-
Papabear195
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Csak a legszükségesebb kiegészítőket használom pl. flash player. Tűzfalnak pedig az XP beépített tűzfalát. Ez a szerencsétlen laptopom is pont most adta be a kulcsot, így nem tudom megnézni azon sem...
Upsz: Most néztem, hogy a népítélet már működik, lehet, hogy csak a véletlenek játéka, és pont most szarakodott mid két oldal egymástól függetlenül. A kép.tár. hu még midig nem megy esetleg azt megnézné valaki, most már kíváncsi vagyok, hogy mi a helyzet.
-
szmutkolaci
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm szépen a gyors és hibátlan segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már jó

Na mindegy. Csak pont ezt kérdezte a #10770-es hozzászólásban az illető, hogy hogyan lehet a régi (finom görgetés nélküli) görgetést elérni a kedvencekben.
A menűbe lévő beállítás nem nyúl a toolkit.scrollbox.smoothScroll értékhez, ez az oldalak finom görgetéséért felelős. A toolkit.scrollbox.smoothScroll kulcs pedig a menűben (kedvencekben) való finom görgetést állítja. A kettő teljesen más!
Köszi!
Az ékezet nélküli prósza eszembe se jutott...

de már sok helyről hallottam...
KAMI911