- Apple Watch
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #11899 üzenetére
Vannak ilyen oldalak, az E-on ügyfélportálja tipikus eset. Mondjuk ahhoz lusta voltam, hogy megnézzem, mi a probléma, inkább beállítottam szüleimnek Opera alá az oldalt (mondanom sem kell, hogy ott meg user agentet kellett maszkolni ...).
Még nagyobb off: az áramszolgáltatók amúgy profik hulladék gyártásában, fél év után sikerült működésre bírnom az ELMŰ oldalát Opera alatt (mondanom sem kell, hogy egy jó lirányzott UA maszkkal), hogy a számlákhoz/netbankhoz elég legyen egyetlen böngésző erre a célra dedikált profilját használni, ne pedig kettőt ...
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Koczka
tag
válasz WonderCSabo #11897 üzenetére
én meg engedném neki csak meg se kérdezi hogy mentsen-e vagy sem
-
Koczka
tag
válasz WonderCSabo #11895 üzenetére
te aztán gyors vagy köszi szépen
de sajnos a router oldalát pont nem menti le
-
Koczka
tag
hali
Firefoxszal elmentett jelszavat hogyan tudom megnézi hogy mi volt?
pl: a router config oldalának a jelszavát mentettem el de már nem emlékszem rá.. -
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #11887 üzenetére
Ertem, igy mar minden vilagos, koszonom a reszletes infokat. Ha ilyen gyors ez a 4.0 elozetes ugy hogy meg a fulek nem kulon process-kent futnak hat igazan utos lesz. Biztonsagi okbol megertem, de a Chrome-t is azert utalom, na mindegy majd megszokom.
A HTML5-re visszaterve meg friss az egesz majd kiforrja magat, igaz a hirekben olvasva tamogatni fogja az Adobe Flash - erre kivancsi leszek hogy a kozutalat utan ki fogja meg hasznalni - es a nagyok is, majdcsak finomul meg. -
kiskacz
senior tag
Rákeresve a fórumban nem találtam megoldást NEM NAGY, inkább kényelmi problémámra... illetve egy angol nyelvű utalást hasonlóra találtam, de nem tudom, mit kezdjek vele..
Szóval:
A probléma mindössze annyi a - 3.6.3 -t használom, és mióta ez van, az utolsó lapot nem tudom bezárni. Illetve -azon már nem jelenik meg az x, pedig a korábbi verziókban még ki/be kapcsolható is volt, ha jól emlékszem.
Megszoktam, hogy becsukom az utolsó oldalt is, ekkor előlép a FastDial - és ott vannak az érdekes "al" lapok.
Most ez egy egy új lap megnyitásával jön csak elő.Működik valahogy a régi megoldás?
Köszönöm.
Huawei Mate 8
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #11878 üzenetére
Ez télleg fura. Teljes képernyőn mintha egész mást játszana le, picit megakad, mintha máshonnan töltené be, amikor kilépsz, akkor nem onnan folytatja. És a lényeg: fele annyit fogyaszt, mint amikor nincs teljes képernyőn. Ja és a Youtube szerint a teljes képernyő nem is támogatott...
-
19870820
senior tag
válasz WonderCSabo #11887 üzenetére
Azért az a pluginek különválasztása nem olyan kis dolog szerintem,nem véletlenül késnek vele ennyit.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #11884 üzenetére
Jajj, nem, nem.
Amint írtam, a jelenleg futó 3.7 fejlesztői változat gyakorlatilag a 4.0 előzetese. A nemsokára megjelenő 3.6.4-ben csak egy újdonság lesz: a pluginek különválasztása. Ezenkívül csak foltozásokat raknak bele, u.a. lesz, mint a 3.6.3. A 4.0 első bétája júniusban jön majd, a Mozillát ismerve örüljünk majd, ha 30-án kijön...
Hasaggymeg: Nem, nem kell csökkentett módban használni, ez afféle teszt lehetőség. Ez azt jelenti, hogy vmi kieged, vagy beállításod összeakadt. Ha használsz kiegeket, egyenként tiltsd le őket, hogy kiderüljön melyikkel van gubanc. Ha nincs kieged, akkor rakd újra a FF-ot clean reinstallal, előtte persze mentsd le a profilodat.
lakisoft: Az oldalt lévő keresőboxban, vagy a címsorban?
-
Hasaggymeg
veterán
válasz WonderCSabo #11871 üzenetére
Na kipróbáltam és működik!De ez majd így marad vagy mindig csökkmódban kell böngésszek?...Amúgy ilyenkor mi történik?Beáll alapértelmezettre és úgy is marad?
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #11883 üzenetére
Á, igy mar ertem, de jo nezni ezt a gyorsasagot. Az en szereny konfigomon W7 32 alatt csak kivancsisagbol letesztetem a Sun.. -al : Total: 1006.2ms +/- 8.9%
Ettol csak igen picit gyorsabb az Opera, de tudom hogy ez nem mervado mert az oldalakat gyorsabban tolti be mint a jelenlegi Opera 10.54.Build 3390.
Akkor ha jol ertem ez lesz majd a juniusi 3.6.4 veglegese, es mint fejlesztoi 3.7 alatt fut de ha kesz akkor ezt fogjak kiadni nagyjabol egy het mulva? -
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #11880 üzenetére
Vidd alulra az egeret, és nézd meg a lejátszó vezérlési elemeit. Ez a FFos beépített, nem a Yotubeos.
-
lakisoft
veterán
Helló! Hogyan lehet kiírtani az alapértelmezettnek beállított ask.com-os keresőmotort?
Előre is köszi!
üdv, lakisoft- Árad -
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #11879 üzenetére
Öööö .. megzavartal mit kellene eszrevennem annyit latok hogy nem olyan mint amikor ablakban fut.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #11878 üzenetére
Nem lesz 3.7, de a nightly buildek egyelőre még mindig 3.7 alatt jönnek ki. A teljes ablakon egész más vmiért a lejátszás, nézd csak meg a lejátszó eszköztárat.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #11877 üzenetére
Ez bizony igy igaz ablakon belul nalam 80% a procihasznalat de erdekes teljes kepernyon leesik a felere 40%-ra. Na nem baj, jo volt kiprobalni, hasznalom meg egy darabig sajnos a legtobb kiegeszito meg nem megy alatta ami a 3.6.4-en mukodott.
Igen most latom hogy ujra kell meg inditani.
Kicsit elbizonytalanodtam nem arrol volt szo hogy nem lesz 3.7?[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #11876 üzenetére
Remekül megy, de zabálja a procit, mint az állat, szóval mégsem megy olyan remekül.
A 4.0-ban is csak a Jetpack addonok kezelése lesz más (nem kell újraindítani), szóval ez a build kiterjesztések szempontjából u.a., mint a 3.6.4.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #11875 üzenetére
Igen. koszi' mar az alol irok, leszedtem a 3.6.4 Bulid4 -et mert egyazon profilt hasznaltak. Ki is probaltam mar a linket is azt az Operas-t e tenyleg remekul megy. Ami meg fontosabb hogy meg semmilyen beallitast nem allitottam at az About:config-ban es igy is nagyon gyors es majd ebbol lesz a 4.0, mert az AddOn-kat mar ugy kezeli mint ahogy a 4.0 elozetes ismerteteseben szerepel.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Steelmanus #11874 üzenetére
Nem. A FF nem hivatalos 64 bites verzióit egyszerűen csak lefordítják 64 bitesre, és az ideiglenes nevet adják neki (FF-nél az éppen fejlesztett verzió neve mindig Minefield). A VP8-as verziót még biztos nem fordították le 64 bitre, hiszen tegnap előtt jött ki. A logó meg a nem hivatalos FF logó. Csak a Mozilla használhatja a FF nevet és a rókás logót, ezek le vannak védve.
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #11873 üzenetére
Szia.
Ez a FF 3.7a4 nem a 64 bites Mine? -
WonderCSabo
félisten
Kipróbáltam a WebM Enabled FF 3.7a4-et, és örömmel konstatáltam, hogy nem csak a WebM-et támogatja, hanem a W7 tálca betekintés és a Jump List is tökéletes benne, nem bugos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #11871 üzenetére
Általában nekem is optimalizált módba van, gondolom az kellemes a netnek is a routernek is meg a szervereknek is.
-
WonderCSabo
félisten
válasz Hasaggymeg #11867 üzenetére
Akkor nem lényeges, ha nem ismered, ez egy kiterjesztés. Próbáld ki az FF csökkentett módot. Ne a Windows csökkentett módot, a FF csökkentett módot.
silver star: Annak lassú akinek lassú a netje. Nem kell semmit se buherálni, alapból is van olyan gyors mint a Chrome, FasterFoxszal még gyorsabb is. Web kiszolgálók a szerverek, ahonnan letöltöd a tartalmakat (pl. a honlapokat). A Turbó módban előre letölti a honlapon lévő hivatkozásokat (azaz a honlapokat, amikre ezek mutatnak), így megterheli a kiszolgálókat is, meg a te netedet és routeredet is. Persze a routerednek nem nagyon fog ártani a dolog, ellenben ha sok ember használja a Turbót, elég gyorsan taccsra lehet vágni egy szervert. De megnyugtatlak: nem használja olyan sok ember.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #11866 üzenetére
Hát azért van akinek az oldal betöltés is lassú, bár azt meg meg lehet oldani kicsit meg kell buherálni ,
Mik azok a web kiszolgálók ? A FasterFox azt írja Turbo mód növeli a web kiszolgálók leterheltségét akkor inkább ne használjam ? (boccs tudom láma kérdés)
gondolom a routernek tök mindegy hogy turbó vagy csiga tempóba haszálom a FF-t ?
A bétáig már húzogatom a cetliket
[ Szerkesztve ]
-
pigatt
őstag
-
Hasaggymeg
veterán
válasz WonderCSabo #11866 üzenetére
Nem ismerem ezt az Adblock-ot,ez szoftver vagy beállítás?Csökkmódban a tűzrókát nem próbáltam,de holnap megpróbálom.És ha úgy megy?
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
WonderCSabo
félisten
válasz scope2007 #11859 üzenetére
Nincs mit!
silver star: Ezek a PCFórumék eléggé durva híreket hoznak le, talán ezt így kijelenteni felelőtlenség, az ITCafé sem ír ilyen híreket. Az tény, hogy a Mozilla egy ideje állandóan csúszik a fejlesztéssel, nem igazán mutat újat. Ettől függetlenül a FF funkcionalitásban egyáltalán nem marad le egy böngészőtől sem, az indulási sebessége sajna gyatra, de az oldalakat gyorsan tölti be. A 4-es verzió nagyon ígéretesnek tűnik, sztem várjunk az ilyen kijelentésekkel, mielőtt az kijönne. Az IE9-et nem tudom miért ajnározzák a cikkben ennyire, egyelőre nem sokat tudunk róla, csak hogy raknak bele HTML5 támogatást. (Ami ugye a FF-ban elég régóta van). Az Operára annyira sokan térnek át, hogy folyamatosan csökken a használtsága...
Hasaggymeg: Ez fura. Nincs fenn Adblock? Próbáltad FF csökkentett módban?
pigatt: Én csak sima Flashgotot ismerek.
-
pigatt
őstag
Hi!
Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap újraraktam a gépemet és sehol nem találom a flashgot3 addon-t. Légyszi segítsetek, mert a sima flashgot nem kezeli a 3-mas flasget-et.
Köszi.[ Szerkesztve ]
i9 / 4080 / 32"
-
törölt tag
válasz canniball #11862 üzenetére
Nem hanem a felhasználók szerint elég ha fórumokat olvasol sajnos tény pl sebességben leghátul van....
Rengetegen térnek át operára de főleg Chrome-ra.
funkcionalitás az relatív végül is bővíthető. bár ettől is belassul ha teletömöd.
Szóval jó lesz ha mozilláék belehúznak...
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz #27441408 #11860 üzenetére
1. A funkcionalitást tekintve nem tudom mitől lenne sereghajtó.
2. "Ráadásul egyesek szerint..." - gondolom az IE fejlesztői szerint...
3. Nem tudom milyen lesz az IE9, de a 8 engem abszolúte nem győzött meg.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Hasaggymeg
veterán
Ha felhasználói fiókot váltok,noha min2 rendszergazdai jogokkal van felruházva,az utólag rendszergazdai jogokkal felruházott fiókban a böngészéskor nem igazán jeleníti meg a képeket,You tube kis képeket,térképeket stb.Már mindent próbáltam de hiába,a megjelenítendő képek helyett csak egy vonal vagy egy "törött kép" ikon figyel.Ha valaki tudja hol a gixer,írjon.Köszi.
-
törölt tag
Létrehozója szerint pár éven belül eltűnhet a Firefox
Ráadásul egyesek szerint az Internet Explorer következő, 9-es verziója komolyan megszorongatja majd az egykor lázadó és innovatív böngészőt, amely mára lassan mind funkcionalitás, mind sebesség tekintetében csak a sereghajtó szerepét tölti be.
ez sajnos igaz...
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
WonderCSabo köszi a linkification kiegészítést ff-hez... most jöttem csak rá hogy is működik... igazán hasznos kieg. ez is
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
canniball
nagyúr
válasz WonderCSabo #11857 üzenetére
Ahogy mondod.
-
canniball
nagyúr
-
dqdb
nagyúr
Egy toolbar gombbal el tudod menteni az aktuális fül/összes fül tartalmát, és kényelmesen előnézeti képként vissza tudod bármikor tölteni. Az add-on Tools oldala alatt lehetőséged van exportálni HTML fájlba az elmentett füleket, aminek hatására a bookmarks.html-lel megegyező formátumú fájlt ment neked.
-
harry
veterán
Van olyan addon (vagy egyéb megoldás), amivel a benyitott tabok címét el tudom menteni egy text fájlba? Vagy html-be, mindegy.
Van egy halom tabom, és szeretném megosztani másokkal. Vagy van erre egyéb megoldás?Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
dqdb
nagyúr
válasz zoltanz #11845 üzenetére
Ha az eszköztáron szeretnél egy kedvencek gombot, akkor jobb klikk a frissítés gombon > Testreszabás, majd keresd meg a kívánt gombot, és húzd be a megfelelő helyre. Eltávolítani hasonló módon tudod, csak akkor az eszköztárról kell a lehetséges gombok közé visszahúzni.
Ha nem erre gondoltál, akkor írd le még egyszer, hogy mire
-
zoltanz
nagyúr
Van egy Firefox skin -em, beépítve egy portable verzióba, meg egy kedvencek gomb, de már nemtudom, hogy csináltam. Tud valaki segíteni?
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #11843 üzenetére
Ennyire nem követem a FF -t Ezért ezt nem is tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz anri-ur #11841 üzenetére
Asszed ha egy kieget nem hajlandó felrakni, akkor egy külön progit felfog? (Már ha nincs fenn) Egyébként is, ezzel az a baj, hogy nem a FF bezárásakor törli, hanem csak manuálisan)
silver star: Nem tudom miért izgultál, a legnépszerűbb addonok már nagyon régóta megvannak, és mennek a legújabb verzióval is, túléltek jó sok FF verzióváltást.
-
törölt tag
-
canniball
nagyúr
válasz WonderCSabo #11835 üzenetére
Huhh, kieg.t emiatt nem rakok fel (így is van elég), azt hittem anélkül is megoldható. Azért köszönöm!
-
WonderCSabo
félisten
válasz #27441408 #11836 üzenetére
Persze, hogy jó lesz, esetleg nightly tester toolsal kell felrakni, vagy megvárni a frissítést.
"Opera pedig a browser-ballot bevezetése óta már a százmilliomodik felhasználót is meghódította"
Ez ritka nagy fasság, az Operának vissza fele sült el a ballot, azóta csak csökkent a használtsága...
bigdigit: Mégis milyen sípoló hangot ad ki? Vmi venti, vagy a kis hangszóró?
scope2007: Nem csak a könyvjelzőid, hanem az előzményeid is benne vannak. Valóban nagyon jó kieg, nem is értem, ez a funkció miért nincs benne alapból.
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
válasz WonderCSabo #11806 üzenetére
köszi.. ez nagyon jó cucc hozzá...
eddig nem ismertem, de már használatba is vettem.
Vacuum Places Imporved15mb a könyvjelzőim mérete.. tehát volt mit dolgozni rajta.. thx be is gyorsult rendesen
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
bigdigit
addikt
firefox 3.6.3
Már régóta azt vettem észre ha firefox fut valami sípol a gépben.Ma direkt megnéztem IE-t chrome-t és semmi sípolás.Mi a franc lehet ez? -
törölt tag
A 4-esbe jók lesznek a mostani keg-ek ?
A LastPass-t és egyéb jó dolgokat sajnálnám.
Júniusban érkezik a Firefox 4 – lássuk milyen lesz!
A Mozilla sokat vár a négyes verzió megjelenésétől. Ez persze érthető, hiszen az utóbbi időben a Firefox (noha még mindig piacvezető) pozíciókat veszített a böngészőháborúban, hiszen a legújabb Internet Explorer, Microsoft ide- vagy oda, igen remek böngésző lett, az Opera pedig a browser-ballot bevezetése óta már a százmilliomodik felhasználót is meghódította. Szorongatják tehát a tűzrókát, így a Mozillának ideje lépni. De merre?
Valameik FF-s topikba, lehet pont itt pont ezt emlegettem WonderCSabo-nak hogy most már igen csak meg kéne erőltetni magukat a fejlesztőknek különben azt veszik éstre hogy a régi hírnév megkopott és a többiek beelőzték...
(Chrome hamar beérheti)
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
na most meg olyan gondom van, hogy megy a youtube-on egy szám, mellette meg flash alapú játék böngészőből. ha a játékról leveszem a hangot, akkor pár másodperccel később a tube is elhallgat....
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
browser.search.defaultenginename<-ez google volt.
browser.search.selectedEngine<-ez az a messenger szar, ezt megváltoztattam.
browser.search.defaultthis.engineName<-meg ez is messenger-es volt, és ezt is megváltoztattam véletlenül, de gondolom nem lesz gond.
most már a guglival keres rá.
köszönöm a segítséget.
Aurea mediocritas
-
canniball
nagyúr
Úgy van beállítva a FF, hogy bezáráskor törölje a sütiket (is), viszont szeretnék egy két-oldalt kivételre tenni (avagy az ezekről az oldalakról származó cookiekat ne törölje, a többit igen), van erre lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz AXisBOLD #11830 üzenetére
Címsorba about:config, keress rá a browser.search.defaultenginename paraméterre, és a mostani értékét módosítsd Google-re. Indítsd újra a Firefoxot. Ha ezután sem jó, akkor módosítsd a browser.search.selectedEngine paramétert is.
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
az a gondom van, hogy ha valamit kijelölök és jobb klikkel rá akarok keresni, akkor nem a google-el teszi azt hanem valami messenger keresővel, ami elég rossz.
ezt hol tudom megváltoztatni?
Aurea mediocritas
-
dqdb
nagyúr
válasz kaller1 #11826 üzenetére
Ha nem használsz Window specifikus add-onokat (mint IETab), akkor elég a profilt átmásolni, és máris tudod használni. Ha használsz ilyeneket, akkor távolítsd el Windows alatt, és utána másold át Linuxra.
Akár arra is lehetőséged van, hogy fizikailag ugyanazt a profilt használd több OS alatt is, ha
1. nem használsz platformspecifikus add-onokat
2. mindegyik OS látja a profil könyvtárátA profilt tartalmazó mappa címe:
XP: C:\Documents and Settings\<user name>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<profile name>
Vista/W7: C:\Users\<user name>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<profile name>
Linux: ~/.mozilla/firefox/<profile name>update: részletesebb infóért nézd meg WonderCSabo linkjét.
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
Üdv!
xp-s firefox beállításait+könyvjelzőket hogyan lehet linuxra portolni?
.::> <::.
-
dJ Peer
aktív tag
Akkor elárulom, a tablónkra akarunk szavazni, fent van a megyei újság honlapján.
kb 1500-zal vagyunk lemaradva az elsőtől.
1 órában 1 felhasználó csak 1x szavazhat. Ez a lényeg benne.
Szavaz mindenki minden órában, csak q*va untató, és néha már észben sem lehet tartani.
Meg hát a progi menne éjjel-nappal!
Ezért kellene egy olyan, ami ki-be jelentkezik és közben szavazgat.
Biztos h van rá valami megoldás.
Sztem ott senki nem nézi az IP-t, vagy ilyesmit, nekik a lényeg...h minél többszer legyen lekérdezve az oldaluk. Semmi extra nincs benne.
Nem olyan komoly!
Ugyhogy hnap info érettségi után nekiállunk
Remélem -
dqdb
nagyúr
válasz dJ Peer #11820 üzenetére
Amit leírtam, az mindössze az elmélete a dolgoknak. Írtam már olyan programot, ami automatizálva hajtott végre letöltést, de
1. az csak letöltött, és torzított el egy ki tudja, hogy milyen tétű szavazást
2. nekem (nem kellett bajlódnom egy sok darabból álló letöltéssel), vagy egyik ismerősömnek származott belőle kényelmi haszna (nem a számítógép előtt ülve kellett tanulnia, hanem kényelmesen kinyomtatva tudta végignézni a kérdéssorokat)És hogy elrontsam a kedvedet. Ha én az oldal üzemeltetője lennék, akkor
1. az egy IP címről érkező szavazatokat törölném. Így aztán kereshettek olyan helyet, ahol tényleg dinamikus IP-t kaptok (kábelnet kilőve), és megírhatjátok arra is a kódot, hogy minden szavazás után bontsa a hálózati kapcsolatot, és építse fel újra (bár lehet, hogy egy DNS renew is elég). Nem lehetetlen, ha van tapasztalatotok az IP Helper API-val.
2. feltűnne, hogy egy IP range-ből érkezik egy rakás szavazat, így azokat törölném. A szavazásra beállított gépeket szét kellene szórni, hogy több szolgáltatót használjanak
3. feltűnne a hirtelen megnövekvő szavazatszám, ami állandóan egy jelöltre megy. Ezért aztán heurisztikát kell alkalmaznotok, ami nem vakon szavaz egyetlen jelöltre, hanem esetleg néha egy-egy esélytelenebb jelöltre is szavaz, valamint nem azonnal, hanem véletlenszerűen változó késleltetés után. Esetleg érdemes az időpontot is figyelembe venni, és olyankor szavazni, amikor épeszű ember ébren van. Tudod ezt, Turing-tesztnek hívják jobb körökben, és a szavazatokat elemezve egy egyszerű scripttel lebuktatható az automatizált szavazó.
4. még egy egyszerűbb captcha megtörése is általában valami mesterséges intelligencia alapú megoldást igényel, amit előtte be kell tanítani. Rendelkeztek ezzel a tudással? Mert például én nem. Ha üzemeltetőként észrevenném a szavazatszám elszabadulását, akkor nemes egyszerűséggel lecserélném a captcha algoritmusát, vagy véletlenszerűen váltogatva többet alkalmaznék.Szóval a lelkesedés kevés, ide programozói tudás kell. Nem csak HTML, nem JS, hanem C/C++/C#/Java, amiben meg lehet írni a captcha törését és a folyamat automatizálását. Ha cél nem a clickclickclick nevű őrületben előnyhöz jutás, akkor nem is helyeslem az egészet.
WonderCSabo: a HTML és a JS a legkisebb nehézség ebben az egészben.
[ Szerkesztve ]
-
dJ Peer
aktív tag
válasz WonderCSabo #11821 üzenetére
Hááát...
HTML-t egy kicsit ismerem...
Amúgy még nem, soha.
De szeretem a kihívásokatJaaaa..és nem meghamisítás...csak rásegítés
[ Szerkesztve ]
-
dJ Peer
aktív tag
ohh..yee
köszi
végre valaki azt mondja, h működik
meg végre valaki aki ad ötletet
a captha nem újjul meg, szóval csak idő kérdése
4 hét van még a szavazás lezárásáig..szóval ha 3-4 nap alatt összedobunk vmit, utána 10 gépen folyamatosan 10 acc-cal akkor van esélyünk
Ha van még kérdésem számíthatok rád?
Köszi -
Sas madár
őstag
válasz WonderCSabo #11800 üzenetére
Köszi a menüt megtaláltam csak arra voltam kíváncsi érdemes-e változtatni a számokon.
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
dqdb
nagyúr
válasz dJ Peer #11815 üzenetére
A megoldás a következő:
1. megírod azt az algoritmust, ami megfejti a fenti captcha-t (nem lehetetlen, de sok szerencsét , a Jdownloader környékén nézelődjél, mert ők támogatnak néhány típust )
2. jelen feladatra a Firefoxnál szerencsésebb választás az IE-ből a Webbrowser control használata, mert ezt eléggé kényelmesen lehet kívülről automatizálniSzóval vagy fejlesztesz egyedi alkalmazást, vagy fejlesztesz egyedi alkalmazást, vagy esetleg felbérelsz egy csapat kínait, aki helyetted klikkelget
-
dJ Peer
aktív tag
Hali!
Nagyon kezdő vagyok, de ez most nagyon fontos lenne!
Nekem valami olyan kiegészítő vagy script kellene hozzá, aminek megadok egy adatbázist, amiben benne van a felhasználó és a hozzá tartozó jelszó. Belép az oldalra, () majd kilép. Aztán megy a következőre.
A () azért van ott, mert közben szavaznia kellene, egy bizonyos dologra.
Ott van egy ilyen:
Ez ha elrontom, nem ad újjat. Szóval ki lehet találgatni.
Szóval egyenlőre csak egy olyan kellene ami, ki-be lépeget.
Van ilyen?
1000 Köszi
Nagyon fontos lenne! -
dqdb
nagyúr
válasz lorenzen #11813 üzenetére
Névfeloldás közben száll el, szerintem nem Firefox probléma, csak egyszerűen itt van a számítógéped használatakor legtöbb DNS lekérdezés, és többől hamarabb összejön egy memóriafelszabadítás közbeni exception. Valószínűleg másik böngésző ugyanígy összeomlana.
[ Szerkesztve ]
-
lorenzen
aktív tag
válasz WonderCSabo #11810 üzenetére
Kiszámíthatatlan.
Van amikor lapnyitáskor, van amikor magára hagyva, elszállva találom.A gép maga atom stabil, más programmal nincs bajom.
Most letiltottam a feleslegesnek látszó kiegészítőket.Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
lorenzen
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Rendszeresen elszáll a Firefox.
Firefox 3.6.3 Crash Report
Nézelődtem a neten, de okosabb nem lettem.Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
dqdb
nagyúr
válasz WonderCSabo #11806 üzenetére
Arról nem olvastál véletlenül, hogy miért nem került bele gyárilag a Firefoxba az SQLite adatbázisok automatikus karbantartása? Az előzmények tipikusan azok az adatok, amikből nagy mennyiség keletkezik, és állandóan változik a tartalmuk, azaz már a létezésébe bele van kódolva a gyors töredezés. És az egészben az a csúnya, hogy ehhez mindössze egyetlen SQL parancsot kell meghívni.
-
WonderCSabo
félisten
válasz #27441408 #11805 üzenetére
Előbb írtam le pontosan, mit csinál a Speedyfox és Vacuum Places Imporved.
A Vacuum paranccsal töredezettség mentesítik a places.sqlite adatbázist. Ez az adatbázis tartalmazza az előzményeket és könyvjelzőket. Ha sok van, töredezett lesz az adatbázis, a FF nehézkesen indul, és a címsorba való gépeléskor sokat kell várni, mire kiadja a találatokat a legördülőben.
Ha tisztítod ezt az adatbázist, akkor ezek a problémák megoldódnak. Nyilván akinek kevés könyvjelzője és előzménye van, annak nem fog nagyon lassulni, és nem is vesz észre jelentős gyorsulást a tisztítást után, nem is kell nagyon tisztítani.
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #11804 üzenetére
Hát én a spedyfox után semmit se vettem észre. De olvastam is másik fórumba hogy csak az vesz észre változást akinek a FF rögzíti az előzményeket stb... és ugye ott a kiegészítő összerendezi a dolgokat.
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #11802 üzenetére
A speedyfox-ra gondoltam. hogy az helyett. Ha már gyorsításról van szó.
-
WonderCSabo
félisten
válasz #27441408 #11801 üzenetére
Nem, a Fasterfox és a Vacuum Places Enhanced két különböző dolgot csinál.
A FFox az oldalletöltési és leképzési beállításokat optimalizálja, tehát az oldalak betöltétését és kirajzolását gyorsítja meg.
A Vacuum pedig a helyek adatbázis töredezettségét mentesíti, tehát ha a címsorba begépelés után fagyogat az FF, vagy lassan jönnek be a találatok, azt oldja meg.
A 2 kiegnek totál eltérő funkcionalitása van, mindkettőt érdemes felrakni, egyik sem helyettesíti a másikat.
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #11794 üzenetére
Akkor már érdemesebb a Fasterfoxot feltenni na ennél a kiegnél én látványos gyorsulást éreztem főleg turbo-módba.
#11800)
Én 10-et írtam be .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple Watch
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest