Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zscca
tag
hello!
melyik addon is csinál dupla bookmarkot?
most kellene -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jah, majd megcsinálom nemsokára.
Mindkét oprendszerben előjön. Nem csak ugyanazt a profilt, hanem az egész mozilla mappát szoktam áttenni, ebből nem volt még gondja soha a rókának, hogy ide-oda rakosgatom W7 és XP között.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Lol, most már emlékszem, még én léptem be a html5 tesztbe...
Amúgy a csökkentett mód sem segített, letiltott kiegészítőkkel sem jönnek be a hiányzó képek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Akadt pár problémám. Totál magától leszokott a róka a képek egy részének betöltéséről, holott új kiterjesztés, stb. nem került fel. Hiányoznak képek pl. a google keresésekből, nem tudok képet keresni, picasa webalbum képei helyén sincs semmi, hotmail fiókból is hiányzik pár kép, youtube keresésnél az összes előnézeti kép, meg hasonló hibák. A képek megjelenítése be van kapcsolva.
Egyik napról a másikra történt.A másik problémám meg a Youtubeval van, mióta jöttek a hírek az x264 átállásról. Nekem kb. óránként változott, hogy lejátszott videót, vagy közölte az ablakban, hogy a böngészőm nem tudja kezelni a html5 tartalmat, telepítsek google chrome-ot. Ugyanakkor a többi rókás ismerősömnél meg azóta is folyamatosan mennek a youtube videók, nem is értették, mi a bajom.

Aktuális róka, hosszú ideje használt alapvető kiegekkel, bekapcsolt pipelineingal.
-
teglasz
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm, ezt nem találtam, pedig vissza kerestem a fórumban.
Csak az a baj csinál olyat is, hogy pl. az apronet.hu-nak az
oldalt legtetejét balra tölti be, a többit lefelé meg jobbra, és baromira
idegesítő tud lenni egy ilyen széles monitoron. -
teglasz
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy hogy lehetne megoldani azt,
hogy a Mozilla minden internetes oldalt középre rakjon be
egy 16:9-es monitoron. Jelenleg az egyik oldalt középen a
másikat jobb oldalon a harmadikat a bal oldalon, szóval
össze-vissza nyitja meg őket.Üdv.
teglasz -
Storms
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mindjárt megnézem. Most éppen a youtube-on rámentem fent a keresésre és ezt adta be: KÉP Miért csinálja ezt?

-
Storms
őstag
üdv
Ez miért van? LINK Youtube-n néztem egy videót és igy jött be egyszer csak. Néha ezt csinálja... Minden friss. -
ph_robchee
csendes tag
Sziasztok!
Létezik olyan addon, ami jelzi, hogy a könyvjelzők közül melyik frissült a legutóbbi látogatás óta?
-
titko
tag
Sziasztok!
Reménykedem hátha ti tudtok nekem segíteni. A problémám az, hogy kb. egy hete nem tudom használni rendesen a gmail notifier add-on t. Fut rendesen meg minden de amikor jelzi, hogy új levelem érkezett és rákattintok elkezdi betölteni a gmail oldalam de utána semmi. Probáltam más kiegészítőket ugyan az a szitu. Visszaraktam mindegyikből régebbi verziót de semmi. Arra már rájöttem, hogy a bejelentkezésnél van valami gebasz, mert http vel beenged de https-sel nem. Néztem de nem jöttem rá az add-on-oknál lehet e szerkeszteni, beállítani, hogy titkosított vagy nem titkosított oldalon lépjen be.
Valaki találkozott hasonlóval?
Esetleg valami ötlet?
Köszi előre is -
Sianis
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A lelkes emberkét bizonyos körökben domainbrokernek szokták nevezni.

Sianis
-
WonderCSabo
félisten
válasz
gonci89
üzenetére
A Firefox.hu-nak semmi köz nincs a Mozillához, vki lelkes emberke csinálja. Bár az utóbbi időben elég sok reklám volt rajta, lehet átment profitorientáltba. A Firefox frissítései a Mozilla ftp szerveréről jönnek le.
-
gonci89
csendes tag
firefox.hu feltörve?
magyar firefox kliensel rendelkeztem.... amíg nem jött egy frissítés ami után nem volt exe fájlt a firefox mappában. ekkor csekkoltam h firefox.hu is megszűnt létezni... ez most 20 perce történt
-
Villanyász
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Villanyász
üzenetére
Nem összevisza teszi, hanem azon fül mellé, amelyből megnyitottad. Így tudod visszaállítani.
-
Villanyász
tag
Sziasztok!
Segítség kéne. 3.6 FF van fent és ha új lapokat nyitok meg akkor nem megnyitási sorrendben teszi egymás mellé, hanem összevissza. Lehet ezen változtatni? -
válasz
sequator
üzenetére
Szerintem, nem fogod elkerülni, mert be van ragadva valami a registrydbe, amiket feltelepítgettél. Amúgy meg nem értem, hogy a régi őskövületek próbálgatásával - amik tele vannak biztonsági résekkel - volt időd szórakozni.
Javaslom, a Mozbackuppal mentsd el a Firefoxot, azután teljes uninstall. A könyvjelzőkön, jelszavakon kívül egyenlőre ne rakj vissza semmit - és próba.
(Csak úgy zárójelben írom, nekem a DownThemAll! jót tesz a nagyobb letöltések esetén, de enélkül sem lassabb mint az IE.) -
sequator
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
kösz, próbálom elkerülni a clean installt, mert nincs időm azzal szórakozni.

utorrent volt fent legfrissebb, de unistalltam, nem találtam nyomait hogy bármit itthagyott volna.
skype van még fenn a fentieken kívül, de tudomásom szerint nincs semmi forgalom/hálózat bizgeráló szoftver.
gondolom akkor IE alól/FTPről, más helyről sem menne rendesen.
csak a FF https letöltés nem megy. az eszem megáll.
már túl vagyok FF1.0, 2.0, 3.0, 3.5. 3.6 próbálásán.
az a baj ezt nem tudom máshonnan letölteni és heti-kétheti rendszerességgel kell a melómhoz. csak ezért nem akarok IEt vagy mást használni, mert alapvetően elégedett vagyok a FF-alsautia
-
Sas madár
őstag
Manapság ha letöltöm a firefox legfrissebb verzióját telepítem .
Utána ehhez is kell még különböző régen használt gyorsító,memória használat csökkentő dolgokat telepíteni?? -
sanyixXx
senior tag
köszi mindenkinek!
-
sequator
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
kösz a tipped, de sajnos ez sem jött be.
130knál többel nem akar jönni. valami a https kapcsolattal lehet, mert a normál http-n mást le tudok szedni rendesen.
ssl és tsl engedélyezve van, egyszerre és külön-külön is próbáltam.sautia
-
válasz
sanyixXx
üzenetére
Hali újra!
Akkor magyarul.
az egyik gépen exportálod HTML-be, ezt a HTML-t kimented(pl pendrive.-ra), másik gépen meg beimportálod HTML-ből pendrive-ról. Így egybe másolja az egészet, nem pedig felülírja.
Az immár összesített könyvjelzőket hagyományosan lemented(korábban írtam a menüpontot) lemented fájlba bookmarks_dátum.json fájl lesz a neve. Ezt ha megtartod, akkor egy újratelepítés után visszaállíthatóak a könyvjelzők)Fire.
UI: Valaki megint dudál, vagy veri a redőnyt, akkor kivágok egy féltéglát. Ma ilyen népvándorlás van nálunk...

-
-
sanyixXx
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi, a második lépés akkor már megvan

nincs a FF-nak olyan funkciója vagy bővítménye, mint a chrome-nak, hogy egy felhasználói fiókban tárolja a könyvjelzőket és automatikusan frissíti minden bejelentkezett gépen, ha valami változás van?
-
válasz
sanyixXx
üzenetére
Hali!
Könyvjelzők/könyvjelzők kezelése(vagy egyszerűen CTRL+SHIFT+B) a megjelenő ablakban meg Importálás és mentés menü lenyit. Elég egyértelmű lesz utána. Bárhova lementheted, majd ha szükséges a visszaállításnál bárhonnan betallózhatod.
Bár ez a módszer lecseréli az aktuálist, nem pedig "összemásolja"...
Fire.
-
sanyixXx
senior tag
hello!
van most egy notim és egy asztalim, amin különböző FF könyvjelzők vannak. első körben a noti kedvenceit szeretném az asztaliéba beleolvasztani valahogy. ezt hogyan lehet?
utána pedig jönne egy win reinstall az asztalin és ki kéne menteni a könyvjelzőimet, hogy utána visszaállíthassam.
notin most win7 beta van, az asztalin pedig xp-t szeretnék win7-re frissíteni.köszi!
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
twitter bevette, youtube még mindig: Your browser will be unsupported soon.
Please upgrade to a modern browser. -
ThuG4LifE
senior tag
valakinek ötlet, hogy miért nem látja pl. youtube vagy twitter, hogy a legújabb firefox van fent? más böngészőket jól érzékel, de fox-nál mindig kiadja, hogy frissítsek az újra, ami ugye a 3.6, de hát ez van fent

beállításokat meg könyvjelzőket importáltam újratelepítésknél, lehet, hogy ott van valami file, ami egy régebbi verziószámot tárol? -
sequator
senior tag
Hali!
Az a problémám a FF 3.6-tal, hogy nem hajlandó 130 kbyte/s-nél gyorsabban tölteni.
Mikor elindítom a letöltést akkor 1,5 Mbyte/s-ről indul és kb fél perc alatt lecsökken 130 kbytera és ott állandósul. Ugyanezt a fájlt, ugyanonnan IE-vel 10 Mbyte/s szedi le! Ftp is tudok letölteni 10 Mbyte/seccel.
A netem 100 Mbites, winxpsp3 van fent, nincs 1 hónapja telepítve a rendszer.
Csak a legalapabb cuccok vannak telepítve: win+office+mssqlclient+tcmd+notepad++FF+cdburnerxp
FFhez nincs semmi különlöges telepítve, csak amit a szokásos install feltesz.
arra gyanakszom, hogy a https letöltéssel van baja, mert ha sima httpről szedek, akkor hozza az elvárt sebességet.Nem tudja valaki, hogy mit-hol kellene beállítanom?
sautia
-
Steelmanus
addikt
Hasznal valaki Noia 2.0 (eXtreme) temat, most frissult a 3.76-ra es kaptam egy kiegeszitest is hozza ha valakit erdekel.
Mondjuk rendesen ellehet csufitani a Fox-ot ha mindent engedelyezunk de van benne par jo megoldas is.
-
-
LLKobe
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Jaja megtaláltam köszi

-
LLKobe
veterán
Üdv!
Azt hol lehet beállítani a foxban egy "gördítésre" az egéren hány sort görgessen?
-
frizso
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Elvileg csökkentett módban futok, most várok és nézem a memória használatot!
Köszi a tippet
-
WonderCSabo
félisten
válasz
frizso
üzenetére
Próbáld ki! (minden oprendszeren van ilyen módja)
-
vibra
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi.
Megoldódott a probléma. -
frizso
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kiegészítők:
Java (quick starter, console)
Hide Ip
Net Frameworkcsökkentettben nem használtam!
-
frizso
senior tag
Tudna valaki segíteni nekem, mert a firefox folyamatosan túlcsordul

Már kipróbáltam minden belső beállítást (about:config átírása, Memória cache beállítása...) (lehet én vagyok analfabéta), de egyik sem vált be!
Segítene valaki, hogy le tudjam állítani a memóriafaló Mozillát
(a kikapcsolás nekem is bevált, de gondolom van valami használhatóbb megoldás is?!)
Köszönöm
-
Pubszon
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem tudom használni és mivel újraraktam a FF-ot, így azt se raktam fel.

Maradnék a google-ösnél, de nemtom visszarakni FF-ra. -
Pubszon
veterán
#10531-re esetleg megoldás?
-
vibra
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szia.
Igen, kompatibilis vele.
1-2 másik gépre is telepítettem azokon is FF3.6 van.
Mindegyiken jó csak nálam nem. -
vibra
tag
Sziasztok.
A McAfee SiteAdvisor-t szeretném használni az FF. -ben.
Nem sikerül.
Xp sp3+FF3.6 alatt.
Mi lehet a probléma? -
Pubszon
veterán
Hali.
Könyvjelzőim felszinkronizáltam gmail accountomra a google toolbar-al,
Most újraraktam a FF-ot, felrakta a toolbart és ott meg is vannak a könyvjelzők és szeretném visszaállítani a FF-ra.
Hogy tudom ezt megoldani? -
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Kiraly vagy, koszi!

Sianis THX!

-
Azt hol lehet beallitani, hogy ha rakattintok a konyvjelzo eszkoztaron egy oldalra, azt uj lapon nyissa meg?

-
WonderCSabo
félisten
válasz
zenefan
üzenetére
Megnéztem, vannak 6 hónapnál régebbi előzményeim. Mivel mindig átmentettem Mozbackuppal. Hogy miért? Mert a FF alapbeállítását használom, miszerint megjegyzi az előzményeket. Ha pedig egyéni beállításokat használsz, akkor az alapértelmezés 90 nap. Ergó ezt a 180 napot vagy te, vagy vmi kieged állította be.
A Ctrl+Shift+D-t nem ismertem, hasznos, thx!
-
zenefan
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ugye-ugye, milyen kis cseles... akárhol nekem se működik. Most jöttem rá miért, bocsi
EHHEZ több lap kell legyen megnyitva egyszerre!Elvileg azt a célt szolgálja, hogy az éppen megnyitott fülek helyeit elmenti egy mappába. Automatikusan felajánlja a [Mappa neve] nevet... de választhatsz mást is. És az a poén hogy ezt a kezelőpanelt (vagy minek mondják) mozgathatod és méretezheted, ugyanúgy mint a FF 2.XX kezelőjét.
Csabo, szerintem neked azért vannak meg az ezer éves cuccok, mert 180 napnál tovább te sem használtad ugyanazon tűzrókát, mert ennél sűrűbben jöttek ki a frissebb verziók, mely esetén én is mindig verzióváltás előtt mozbackuppoltam mindent és úgy vittem át az örökséget... de aztán a 2.0.0.20-as verziót én tovább használtam és nekem azon soha nem volt beállítva az ürlapmezőtörlés! És múlt év vége felé azt vettem észre hogy basszus nyomom lefelé a nyilat és nem ugranak be a szokásos szavak... csak lestem, de nem értettem. Nem tudtam akkoriban hogy ez hogy működik, hol tárolódik. Azt hittem annyi gyűlt össze, hogy a FF törölte vagy megnyikkant az a része. És tegnap előtt belemélyedtem a témába...
Ezt talán az is alátámasztja, hogy 2009 elején készítettem egy backupot:
Firefox 2.0.0.20 (hu) - 2009-01-13.pcv (itt a formhistory.dat 4 990 580 bytes)
Majd legközelebb 2009 végén:
Firefox 2.0.0.20 (hu) - 2009-12-25.pcv (itt viszont a formhistory.dat 488 864 bytes)Jól látható, hogy verzióváltás nem történt, és valamiért a méret drasztikusan megváltozott.
Ez csak egy miatt történhetett... most hogy végiggondoltam!
Egy Add-on miatt! ... 2009.10.29-én (ahogy most nyomozok), sőt 2009 egészében CSAK egy kiegészítőt tettem fel: IEview-et... Na lehet ez volt akkor a ludas. De mi a fenét turkált ő a formhistory.dat-ban/körül.
A 180 nap-ot meg ezért érthettem félre... ez a FF3-ra vonatkozó infó volt.
Az meg egy külön mise volt hogy a majd 5 megás formhistory.dat-ot hogy tudtam a FF3.6-alá visszaimádkozni, hogy visszanyerjem a zűrlap-infókat.

De ezzel nem akarok fárasztani most senkit... Szép álmokat evribodri. -
zenefan
aktív tag
Ti tudtatok róla, hogy az ürlapmező adatokat a drága FF 180 nap után törli? Még szerencse hogy múlt évben készítettem backupot az egész profilról...
És milyen érdekes a CTRL+D és a CTRL+SHIFT+D közötti "felületkezelési" különbség (FF 3.6 alatt).
Ugye milyen izgi részben újra látni a FF 2.0-ás könyvjelzőfelvevőt, ami méretezhető és mozgatható, ellenben a CTRL+D-s társával.
A francnak nem lehetett ezt benthagyni.

Az vígasztal, hogy a régi fás struktúrát (részben) vissza lehet hozni egy add-on-al.
-
lsc
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem tudom, nekem logitech ex 110-es bill egér kombó van, ha a görgővel klikkelek akkor a "nagyító" ikon jelenik meg, utána a görgővel megy ide-oda. Minden alapbeállításon van, a firefox is. Egyszer véletlenül kattintottam majd görgettem, guvadt a szemem nekem is, de rájöttem hogy "mit tettem".
Lehet hogy ez logitech sajátosság, csak ilyen rágcsálóink vannak itthon. -
lsc
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az egeremen a görgő egyben gomb is /elég sok egéren így van/, ha azzal rákattintok mondjuk a megjelenített oldalra utána a görgetéssel tudom nagyítani-kicsinyíteni az oldalt, másik kattintással kilép
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hopp, jogos. Elfelejtettem írni, hogy ez a funkció letiltódik az Add Bookmark Here 2 extension használatával. Erre pedig nekem szükségem van, mindenképpen! Sajna új verzió nincs belőle és Google használatával se jutottam előrébb.

-
lsc
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ha az egérgörgő egyben gomb is azzal is lehet nagyítani-kicsinyíteni.
-
Lenry
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ctrl és a Numerikus +, vagy Ctrl+egérscrollozással tudod nagyítani az oldalakat.
num-mínusszal meg kicsinyíteni -
ForRedGlory
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
El sem hiszem, köszönöm, működik

Melyik billentyűzet kombinációval tudtam elállítani?
Lenry: köszi!

-
Sonja
nagyúr
Tud valaki megoldást arra, hogy a könyvjelzőket lehessen görgetni az egér görgőjével?
Nem találtam megoldást. Firefox 3.6 -
WonderCSabo
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ctrl+0.
egykori: Okés.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Természetesen nem én trükközök, hogy gyorsabb legyen, mert nekem is 4 mp belül indul melegen a FF. A trükközést arra értettem, hogy eltávolítottam a Nightly Tester Tools-t, és az általa életre keltett kiegek továbbra is működnek. Na mindegy, állok vissza a 3.6 stabilra. Végülis a 3.7-es alfa jól vizsgázott.
-
ForRedGlory
félisten
Van valami tippetek hogy ez miért van? katt
Az a lényeg, hogy firefox alatt (csap a ph!) valamiért nagyobb méretben jelenik meg, mint pl. IE alatt... Rohadt idegesítő, mert ronda hogy minden olyan nagy. Mintha bele lenne nagyítva, de én nem csináltam hasonlót sem. Egyszerűen magától állítódott át. Nem szeretném legyalulni a tűzrókát hogy megjavuljon. Van valakinek valami ötlete, mit tegyek? -
kiskacz
senior tag
MEGVAN!!!!!
Nem hagyott nyugodni...
nem fasterfox (mert az itthon is megvolt, hanem ) afastestfox.
Érdemes kipróbálni, annak aki eddig nem használta.Köszi a segítséget!

-
kiskacz
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm - Próbálom!

(Csak érdekes, hogy ezt bent biztos nem raktam fel... de ha hasonló az eredmény - akkor Tuti!)
-Beszámolok.
-
kiskacz
senior tag
Sziasztok!
Ritkán járok erre, ezért bocs ha olyat kérdezek, amiről már volt szó, de hiába kerestem rá/olvastam, nem találtam.
Tehát: A munkahelyi gépem (úgy van beállítva? ... pedig én csináltam...
, hogy) adott oldalakon "magától lapoz" tehát pl. fel van sorolva a topicban, hogy "1,2-stb. oldal.) és amikor elérem a lap alját van egy kis szünet - és kezdi a második lapot - tehát nem nekem ráböknöm a lapozáshoz. (remélem érthetően írtam le...)
Szóval ezt a funkciót szeretném itthon is elérni, de nem sikerül. Mit kell telepítenem, vagy beállítanom?Köszönöm!
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Neked nem hosszabítja meg nagyon - különösen az első - indulást a 24 addons?
Én a 9-cel érzékelek ilyet (bár ez gép függő is).
Szerinted normális vagy trükk, hogy a Nightly-vel kompatibilissé teszem a kiegeket, azután letörlöm, és ugyanúgy működnek, mintha még mindig fent lenne? -
cobra64
csendes tag
Nekem 47 kiegészítő van fent, ebből csal 37-et használok, a többit csak akkor amikor tényleg szükségem van rá.
Komolyabb problémám eddig egyáltalán nem volt vele, vagy ha mégis azt meg tudtam oldani.
Egyébként portable verziót használok és van legalább egy hetes bizt. mentésem mindig róla, ígyl ha gáz lenne vele akkor mindig vissza tudom állítani egy korábbi állapotba.
Korábban még 3.7a1-es verziót használtam, de miutám frisult a a2-es verzióra, ami egyáltalán nem jött be. Elsősorban a flash videok szoktak kifagyni benne, így használhatlaná tette a firefoxot. Majd fejlesztenek rajta legalább 1-2 hónapot, akkor teszek ismét egy próbát vele, de addig is használom a 3.6-ost, ami meglepően tökéletesen fut a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gitáros topic
- Milyen routert?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Spórolós topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Pánik a memóriapiacon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/

KAMI911