Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
FazekasLaci
aktív tag
Az Incredimail-em betette alapkeresőnek a Google helyett saját magát, így már nem tudom a Firefox alatt közvetlenül a böngészősávba (ahol a http:// is van) beírni a keresendő szókat, mivel ez a szerencsétlen csak angol oldalakon keresne. Hogyan tudnám visszaállítani ezt a Google-ra? Mellette a keresősávban már átállítottam, de kényelmesebb a www helyére beírni a kulcsszavakat

-
cellpeti
nagyúr
A FoxTab kiegészítőbe van olyan,hogy top sites. Oda hogyan tudok weblapokat pakolni?
-
törölt tag
-
dethroner
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Ki van pipálva, meg is jegyzi. Csak amikor belépek egy olyan oldalra ahol meg van jegyeztetve a név és a jelszó, nem látszik. Pl be kell itt is írnom a dethroner szóból a kezdő d-t, és utána már beírja ő a többit. De korábban erre nem volt szükség, mindig ott voltak a nevek és a jelszavak is. Ezt akarom valahogy ismét megcsinálni

-
dethroner
veterán
Sziasztok!
A legutóbbi firefox újratelepítés óta hiába jegyzi meg a program a kért jelszavak, felhasználói neveket, a név kezdőbetűjét be kell írni, hogy beírja a többit. Ezt hol lehetne beállítani, hogy mindig ott legyenek? -
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi.
Akkor nem kell néznem mikor van új mert majd sikítozik.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
FazekasLaci
üzenetére
Nincs 64 bites flash, és más 64 bites bővítménye sincs. Használj 32 bites böngészőt.
A fagyásra: használsz kiterjesztéseket? Próbáltad FF csökkentett módban?
-
FazekasLaci
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy a 64-bites Firefox (Namoroka) alá hogyan kell telepíteni a Flash-t? Nekem egyszerűen nem engedi és állandóan azt írja, hogy nincs a gépen Flash. Idegesítő, mert ez a 32-bites Firefox egyre gyakrabban fagy ki. Visszasírom a Netscape időket.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nagyon köszönöm a kiigazítást,
szégyellem magam,
siettem.
Abba a mondatba nem kellett volna a tehát szót beleírnom, mert csak a véleményemet szerettem volna közölni (amit fenntartok), hogy szerintem az RC - ha a szó szoros értelmében nem az, és a Mozilla nem is ennek definiálja a béta oldalán.És a #11482-es hsz-edhez "Elvileg frissül majd teljesre." annyit fűznék, hogy amikor ilyen állapotú változat volt a gépemen, és véglegesítették, akkor az már nem frissűlt.
-
Steelmanus
addikt
Koszi a tippet ezt nem ismertem, nalam a release szerepel.
canniball : Mert nagyot tevedtem, ezert elnezest kerek elfelejtettem hogy en a 3.6.3-ra meg a mostani elott mar feltettem vagyis ratelepitettem a 3.6.4 (pre-release1 ha jol emlekszem a nevere) es arra telepitettem a 3.6.4-candidates/build1-et de ugy hogy mar nekem akkor felajanlotta a frissitest csak segitseget kertem hogy honnan lehet leszedni hogy a gepemen legyen ekkor segitett WonderCsabo hogy belinkelte azt amit most en is.
-
Steelmanus
addikt
válasz
19870820
üzenetére
Nem az a tema miatt ilyen.
En a Noia 2.0 eXtreme For Firefox temat hasznalom.
Azert szeretem. mert csak 17"-os a CRT moncsim es ez a tema Fulek es az Oldalsavot keskenyebbre allitja, igy nagyobb a pixelfelulet a weblapoknak. -
canniball
nagyúr
A routeremhez még mindig nem tudok csatlakozni. IExplorer jajgat de tovább enged, FF beint. Valakinek valami ötlet?
-
dqdb
nagyúr
válasz
egykori
üzenetére
Míg az oldalon magyarul kiadás előtti változat néven szerepel, addig angolul pre-release. Azonban pre-release != release candidate, sokkal nagyobb területet fed le. A pre-release kategóriába belefér az alpha, beta és RC is.
Mondjuk a név mindegy, jöjjön ki minél előbb. Átírtam az update csatorna értékét beta-ra, de automatikus frissítésként nem akart lejönni a 3.6.4b1, maradt a kézi update.
-
Möbiusz
tag
Sziasztok!
Bár ez szerintem nem a FF hibája lesz, de kérnék segítséget valakitől.
A Startlapon ha beírok bármit a Google keresésbe akkor mindig ezt kapom utána ha a Keresés fülre kattintok és nem a keresés találatait. Eddig nem volt ilyen.
Nem állítottam el semmit a FF-ben de a ma délutáni gép bekapcsolást követően ezt tapasztaltam. Valami ötlet erre, hogy mi lehet?
Köszönöm. -
-
Bocsi, hogy belekotyogok, de a 3.6.4 mitől is lenne béta?
Az, hogy a nightly könyvtárban van, még nem jelenti, hogy béta.A tapasztalatom szerint 3 kimenetele lehet ennek:
- vagy marad ugyanez bitre, dátumra pontosan a releases-ben,
- vagy lesz build2, és az lesz kiadva hivatalosan,
- vagy lásd a 3.6.1 kimaradt, és ezzel is ez történhet, akkor a 3.6.5 lesz a legközelebbi végleges verzió.Szerintem, mi most teszteljük, azzal, hogy használjuk - és ennek eredménye dönti el, hogy mi fog történni. Én 14-e óta használom, és kifogástalanul működik.
-
dqdb
nagyúr
válasz
19870820
üzenetére
Nézd meg az about:config alatt az app.update.channel elem értékét. Ha ez release, akkor csak a végleges változatot telepíti frissítésként, ha beta, akkor már a bétát is felrakja, a nightly pedig a hardcore változat.
A bétát még jelezni szokták a szoftverekben, de az RC-t általában már nem.
-
törölt tag
válasz
19870820
üzenetére
már bocsánat de én tudatosan (ugye ismerős
) szedtem le a bétát de eddig az opera meg a Chrome is kiírta hogy beta ez meg nem most néztem.canniball
nincs is nekem ( meg WonderCSabo-nak) azért a 3.6.4 van mert úgy döntöttem hogy azt használom és azt telepítettem. Ez olyan május közepe vagy vége felé lesz stabil rendes verzióba azt hiszem.
-
19870820
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ezt a zöld figurát te raktad bele poénból?
Nálam normál mozillás a névjegy,nem ilyen. -
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
most nézem nekem se bétát ír...

-
gyurman
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Aha szar. Majd talán hétfőn kijavítják. De az ilyen hiaablakokat el lehet tüntetni chromban. De az egy vacak. Még mindig béta linuxra. Bár a google minden terméke béta linuxra.
-
19870820
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi,de nekem nem ezt szedte le.Sehol nem írja hogy béta lenne.
Elinditottam a mozillát és egyből a frissitéssel fogadott,hogy megjelent a 3.6.4.
Ha gondolod mutathatok képet róla. -
törölt tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
igen mint mondtam úgy hallottam én is hogy eléghamaír javítva van ha van valami és nem tökölnek...
-
19870820
senior tag
Hali.Nem tudjátok hogyan szedte le nekem a 3.6.3-as mozilla frissitésként a 3.6.4-et?
Mozilla hivatalos oldalán sincs kinn még.Gondolom béta verziót nem szed így le.Másnál is lejött ez? -
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem tom, asszem nem.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
üzenetére
Nem kell komolyan venni, már csak azért is, mert nem fair összehasonlítani egy nyílt- és egy zárt forráskódú programban a talált hibákat, természetes, hogy a nyíltban többet találnak. És utána jellemzően hamar javítják is, nem várnak vele akár éveket - aztán nyomják is a FF elég hatékonyan működő frissítéskezelőjén keresztül.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Divxet szinte minden videólejátszó le tud játszani. De webes divx bővítmény csak a hivatalos divx kodekben van.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
A QuickTime Alternative és RealPlayer Alternative olyan célokat szolgál, hogy a teljes bloatware csomagok helyett ezek csak a szükséges minimumot tartalmazzák (csak a codec, semmi felesleges körítés). Ha nem szeretnél lejátszani .mov, .ra és .rm fájlokat, akkor ne rakd fel.
Az MPCHC mindenféle telepített codec nélkül képes lejátszani DivX, Xvid, MPEG1/2, H.264, ... videókat.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szia.
A multkor linkeltel kepeket az FF-rol, mint a Kiterjeszesekrol, es szintugy a Bovitmenyekrol.
Lementettem, szoval abban van a QuickTime.Alternative, es a Real.Alternative, vm. a wmpfirefoxplugin is fel van telepitve. Az elso ketto az MPC-HC miatt kell?
Regen hasznaltam en is az elso kettot ill. a plugin-t is de meg XP alatt, WMP 11-hez, azert hogy FF alol is lehessen nezni olyan oldalon filmet pl. demot ahol olyan formatumba csinaltak amihez kellettek ezek a bovitmenyek.
W7 ala a WMP12 -hoz is ajanlott feltenni?
Mas:
Az MPC-HC is letud jatszani DivX-et nem? -
zka67
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Erre gondoltam!
-
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
köszi.
Igen én is olvastam a hú de szupi az IE8-at...

DivX-es videót csak divx- webplayerrel tudok nézni ?
-
Steelmanus
addikt
válasz
üzenetére
A cikket szerintem nem kell komolyan venni olyan ertelemben hogy a Symantec muhelyebol jott. Egy masik cikkben . nemreg olvastam de mar a linket toroltem - a legbiztobsagosabb bongeszonek az IE8-at kialtotta ki, elotte ketnappal meg olvasom bar azt nem ok irtak hanem kulsos, hogy ha lehet meg W7 alatt is Korlatozott Felhasznaloi fiokkal bongesszunk mert kozel 200 sulyos hiba van magaban a W7-ben igy az IE8-ban is.
A Symantec-nek lehet most ujitjak a szerzodeset az MS-el ha nem tamogatnak mar reg csodbe ment volna.
Utalom a ceget mert milyen mar az hogy nem lehet leszedni pl a NIS-t csak kulon Norton Removal Tool-al.
En a helyedben lementenem a jelenlegi XP-t egy ghostfajlba elotte pedig mondjuk a Mozbackup-al lementenem meg kulon a jelenlegi FF-et is. Nekem harom ghost fajlom van magarol az XP-rol, az FF-rol pedig negy, ha valamit kiprobalok akkor elotte mentek vele. -
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
1 gigás gépem van.
És még csak nem is tuningoltam hozzá se nyúltam adblock van benne meg noscript. ami esetleg gyorsíthatta. (meg még más kieg-ek is de ugye a nevezett 2 dobhat rajta )
De mitől volt az az iszonyat lassulás ? és most miért nincs ? És persze hogy őrizhetem meg a FF eme gyorsaságát ?
Ezt mennyire kell komolyan venni , Sok ilyen cikkbe olvastam hogy lassan lukasabb mint az IE

viszont úgy tudom a Mozilla az észleléstől számítva elég gyorsan lép ha hiba van, ezt le is írták egy régebbi ilyen cikkbe hogy ezért nem érdees a FF használóknak aggódni.
-
törölt tag
Újra tettem az XP-t és most nekem is elindul a FF 5 mp-en belül még hideg indításnál is.

-
Krystal_s
addikt
válasz
Pubszon
üzenetére
szia , van pár ilyen oldal, ahova csak bemásolod az adott videó url-t és már nézheted is.
pl ->surf anonymously
-
zka67
őstag
Sziasztok! Talán tud segíteni valaki: a kérdésem az, hogy be lehet-e (és ha igen akkor hol) állítani, hogy az input mezők előzményeit ábécé sorrendben jelenítse meg, ne az utoljára beírt legyen elöl. Biztosan van valami lehetőség, mert az egyik gépemen így csinálja, a másikon meg úgy.
-
-
Pubszon
veterán
Hali.
A Youtube-on van pár videó amit nem enged hogy megnézzek, az országra hivatkozás miatt.
Pl itt van ez, erre ezt írja.
This video contains content from Vevo, who has blocked it in your country on copyright grounds.Nem lehet valahogy kicselezni, hogy azt higgye, hogy mondjuk Amerikába vagyok?

-
Lala6
addikt
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a firefox-ban néhány oldal félkövér lett és nem tudom megjavítani. Ezt a javaslatot kipróbáltam , de sajnos nem segített.
Windows7-et használok, mi lehet itt a megoldás? Nem szeretném ez miatt a wint újratelepíteni. -
xrvman
őstag
Jopar eve vagyok FF hasznalo, DE asszem kezd elegem lenni a firefoxbol. Idokozonkent utemesen tekeri a HDD-t, es akkor akad az egesz web, nem is beszelve youtube videonal.
-
McKane
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Letöröltem, de így csak a legutóbbi, a 18-as törlődött. Korábban nem uninstallal csináltam, hanem szimplán frissítettem a javat. És ez volt a gond.
Akkor ezekkel nem is lehet semmit csinálni? -
pete_21
addikt
Hali!
Már kérdezték, de ha jól tudom, nem érkezett válasz. Szóval az lenne a kérdés, hogy a Kiegészítőkben bentmaradt a Java Console 6.0.16 és a 6.0.17. Most a 6.0.20 van fent. A korábbiaknál nincs Eltávolítás, csak Letiltás lehetőség.
Van valami mód mégis az eltávolításukra?
Köszi -
dqdb
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én is erre tippeltem, csak adtam esélyt egy system32-be kerülő kósza shared DLL-nek. Az imént végignéztem a mappát, a Firefox nagyon helyesen nem szemetel oda, sem a common files mappába, úgyhogy a 3. pont tényleg tárgytalan.
Közben megnéztem a firefox.exe függőségeit is, a hálózati kommunikációra is használt nspr4.dll (a Netscape Portable Runtime rövidítése) ott van az exe-vel egy könyvtárban.
-
dqdb
nagyúr
válasz
AkoSCH
üzenetére
Ötletelek én is kicsit:
1. próbáld meg, hogy ideiglenesen átnevezed az FF könyvtárát, hátha a tűzfalad tiltotta le valamiért (más lesz a bináris neve, így a tűzfal új alkalmazásnak érzékelheti).
2. ha ekkor sem megy, akkor tegyél kísérletet portable FF-fel hátha az megoldja.
3. mivel az FF és a TB ugyanarra a kódbázisra épül, elképzelhető, hogy egy közös komponens halt meg a gépeden. Távolítsd el mindkettőt (a profiljaidat természetesen hagyd meg), majd telepítsd fel őket újraSteelmanus: a nyelvi csomagok az opcionális frissítések között vannak, valamint a driverek frissítése is ide szokott kerülni. Érdemes beállítani úgy, hogy letöltse a frissítéseket, de ne telepítse őket, hanem szóljon neked (vagy le se töltse, csak szóljon). Ilyenkor odaballagsz a vezérlőpultba, és alaposabban utánajársz a dolgoknak.
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mert olvasom a W7 topicot is es pl a multkor valakinek egy fontos frissites a nyelvicsomagok kozt volt. De masok is irtak nehany kritikus megjegyzest igy nalam levan tiltva es kezzel inditom altalaban a foltozo kedd utan ket nappal. Amugy az XP-nel is mindig kezzel frissitek lehet hogy berogzodes?

-
AkoSCH
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az lesz lehet,
semmilyen kiterjesztést, plug-int nem használok.
Azért köszönöm a tippeket!
Jelentkezem, ha lesz megoldás, hogy megoszthassam!

Üdv.
-
AkoSCH
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Keres, keres, aztán timeout-ol.
(TB is dettó ezt csinálja) -
AkoSCH
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szia!
Nem ír ki semmilyen hibaüzenetet.
Már a cachet is törültem, sőt a legújabb bétát is felraktam, azzal is ez a gond.Egyelőre még nézelődöm a gépen.
Üdv.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Miért nem bízol?

-
AkoSCH
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Egyik pillanatról a másikra mind a Firefox (3.6.3), mind a Thunderbirdem (3.0.4) megadta magát, egyszerűen nem múködnek. FF nem tudja megjeleníteni a weblapot.
Win 7 64 professionalt használok, Explorer tökéletesen megy. Tudtok esetleg valami tömeges jelenségről? (én nem találtam semmit).Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.
Ákos -
19870820
senior tag
Szerintem ti egymás mellett beszéltek el most.

Én csak szimplán annyit írtam hogy winupdate ezt már rég leszedte magától.Ezért is furcsállottam hogy nektek ez miért nem volt fenn eddig. -
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Végleges FF re gondoltam.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
mi az hogy nem telepítgetek silver-t hanem megvárom még a véglegesbe hátha működik ?

a bétát nem azért használom, silveres videót jó ha 1 hónapba 2szer nézek.
Szerintem félreértettél.
-
19870820
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ezt amúgy winupdate már múlt héten magától leszedte nekem.Ezért is fura hogy ti úgy szeditek le külön.

-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
köszi.
Értem tehát plugin összeomláskor csendben küldi el.
-
törölt tag
Az RTL klub oldalán a videóknál valóban csinál fura dolgokat.
Remélem a véglegesbe kijavítják.
amikor összeomlik miért nem küld hibajelentést mint az Opera ? Vagy csak nem olyan látványos ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Telekom mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elden Ring
- Projektor topic
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

szégyellem magam,
siettem.

Nálam normál mozillás a névjegy,nem ilyen.