Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V.Stryker

nagyúr

Sziasztok,

Na, én még mindig küzdök a méhviaszos kenőccsel.... rohadtul tapad utána a kesztyű. Próbáltam száraz ronggyal áttörölni, de nem használ. Mit tehetek még? :W

Ma kipróbáltam a télikesztyűm... belerohadt a kezem. Reggel korán még csak csak, de délután már nélküle jöttem haza. Aztán meg ez volt az első télikesztyűs napom... hát szar kezelni vele mindent... a motort még csak csak megszoktam, de a plexit felnyitni, a bukó napszemüvegét fel le mozgatni...horror. Na de ha valaki olyan hülye,hogy hidegben is ég a segge a motorozásért, akkor szokja csak. :DDD

És a reklám helye: Ma voltam az Adamoto-nál, megjött a szűrőm és intéztek nekem szűrő leszedő kupakot. És 3500-ért nagyon korrekt vízhatlan, 50 literes hengertáskát kaptam. Talán annak örülök a legjobban. :C A két szép szememért, vagy PH-s mivoltomért járó kedvezményeket meg nem is merem hirdetni. :DDD

A másik reklám,hogy még tegnap elhoztam riderből a SuperShield gerincprotektorom. Akciós volt, én 10k-ért kaptam, de így megnézve, még 20k-ért is simán megvenném. Eddig azt hittem,hogy ilyen kemény műanyag, de nem. Valami nagyon érdekes, némileg benyomható szivacsféle, ami nagyon jó minőségérzetet és bizalmat ad a cuccnak. Kicsit be tudod nyomni és lassan visszanyeri a formáját. Néztem huszonezres ilyen kemény műanyagos gerincprotektort mellette és az végtelen gagyinak tűnt ehhez képest. Jó párat nézegettem már, mert régóta szeretnék. Ma egész nap rajtam volt és igazából nem is éreztem. Plusz vesevédővel egyben van. Részemről ajánlott vétel. Tudom, hogy annyira nem lényeg, de azért nagyon babán is néz ki. :P

Új hozzászólás Aktív témák