Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Ferdzsoo #55792 üzenetére
"de azt már látom hogy mivel Te Mindenhez IS! értesz"
Se azt nem értem, miből vontad le ezt a következtetést (amihez gőzöm nincs, ahhoz mondjuk nem szólok hozzá) se azt nem értem, miért kell a személyeskedés irányába terelni a témát.Nem azt mondtam, hogy megoldottam volna, hanem két teljesen más dolgot.
-1: A kutyának köszönheted, hogy megúsztad a bukást, hiszen az ABS-el sem álltál volna meg időben azt írtad, elkerülő manőver pedig eszedbe sem jutott (és nem is nagyon lehet tövig satuzott fékkel)
-2: Azt írtam még, hogy megfelelő gyakorlással reflexből is megy a helyes fékezés késlekedés nélkül, és hogy erre számtalanszor szükségem volt, ahogy arra is, hogy váratlan szituációkban késlekedés nélkül találjak menekülőutat, mikor a fékezés önmagában már nem volt elegendő elkerülni a bajt.Nem kell venni a lapot, ha nem akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest