Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ahogy nézem 20, max. 30k a difi a két jogsi között, szvsz nem is kérdés hogy korlátlanra nevezz be, ha később nagyobbra vágynál ennek többszörösét kéne kifizetned az A-ért. Inkább halaszd 2-3 hónappal későbbre a gépcserét.
Ami a motort illeti én nem tudok tapasztalaton alapuló tanácsot adni. A logika alapján (mivel a váltós gépek vagy dobozzal vagy hátizsákkal lesznek teherhordók) ha neked fontos a pakolhatóság akkor maradj a robogónál. Viszont mivel a motorozás abszolúte nem logikus dolog
én azt tanácsolnám először próbálj ki egy váltóst avagy várd meg a tanfolyamot ahol úgy is ilyenre ülsz, aztán majd eldöntöd magad hogy merre tovább."Már csak a kabát és a cipő hiányzik."
A tanfolyamon elég egy magasszárú cipő/bakancs, ami tartja a bokád. Persze előbb-utóbb mindenképp ajánlott egy motoros lábbeli beszerzése!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Retro PCI-E videókártyák
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én azt tanácsolnám először próbálj ki egy váltóst avagy várd meg a tanfolyamot ahol úgy is ilyenre ülsz, aztán majd eldöntöd magad hogy merre tovább.