- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz
zgospel #151272 üzenetére
A legnagyobb baj akkor van...
- Szerintem az is hasonlóan nagy baj, ha valaki nem tudja elfogadni, hogy más vélemények is lehetnek reálisak. Az nem baj, ha valaki úgy gondolja, a "motorozás sava-borsa a kézi kuplung és lábváltó duója, és ez adja a motorozás élvezetét", de az már baj, ha ezt a nézőpontot "alaptörvénynek" véli, és mindenkire megpróbálja ráerőltetni. Aki meg nem így gondolja, az b*zi, meg béna, meg nem tud motorozni.
Nekem mást jelent a motorozás. Az autóhoz képest ez egy teljesen más "nézet", itt érzem az illatokat, érzem a levegő hőmérséklet-változását, a menetszelet, de valahogy a "látkép" is teljesen más, mint zárt karosszériában ülve. Közel 4 évig használtam DCT-t, amit imádtam (bár az második 2 évben áttértem a manuális (kézi) váltogatásra, mert úgy jobban tetszett). Tavaly óta ismét manuális váltós motorom van, szeretem, meg minden, de kijelentem, hogy egyáltalán nem hiányozna a kuplungolás, ha úgy adódna a jövőben.Aztán meg megy a pislogás amikor egy szakadt Astra vagy Ducato körbeautóz.
- Kanyarban egy normális gumikkal rendelkező autóval nem nehéz tartani a tempót (sőt) a motorosokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest