Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NINJA_V

tag

válasz F1DO #14121 üzenetére

Hm, ezeknel az utes elnyeles a lenyeg, ertem azt mondjuk egy protectorra meroleges iranyu utesnel, cross pancel azert mas, ott van kemeny reteg, kovek ne verjenek szet, agak meg a kormany ne szurjon at stb :DDD , en sajat tapasztalatbol annyit tudok mondani, hogy amikor az acerbis pancelommal levettem a kormanyt, azt hittem kiszakad a tudom :D, de igazi bajom nem lett, de nem vettem jo neven.
    Masik hogy neztem az uj 2012es protectorokat, felprobaltam stb, annyit fejlodott hogy az nem igaz, eg es fold. Van mar rajtuk normalis lengoborda vedelem , leatt brace-hez alakitva mind, es egyebek. Legszivesebben kidobnam a mostanit :(((
    Amugy most az egyik legfullosabb cucc RXR. Dh-hoz meg boardozas-hoz lett kifejlesztve de van mar mx is, levegovel kell felfujni...[link] crash test: [link]

Hat azert a golyoallo mellenyek is rengetet fejlodtek, mar nem olyan mint a regi kis fem szelvenyes, selyembol meg istentudja mibol vannak, testorok mar ing alatt hordjak szinte nem is latod, es .50 meg se kottyan neki.

Új hozzászólás Aktív témák