- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22918 üzenetére
figyima, mekkora a hatso dobozod es zavar-e a kilatasban? en most veszek egy 46 vagy 49 litereset es nemtudom, akadalyozni fog-e valamiben a fel es leszallason kivul.
&rew: enyemben bele van epitve, de nem amiatt vettem meg. nekem bevallt, lusta vagyok fejben tartani azota, hogy hol tartok.
-
törölt tag
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22918 üzenetére
nem is lattam mukodes kozben, de ketsegtelen, hogy a mostani, amin a fokozat vilagit, jobban latszik.
hat akkor sajna nem tudok most jobbat ajanlani...
tenyleg nem yamaha barat, semmijuk sincs a hangvillasokhoz.a valtasokba hamar belejossz, neha enis ureset valtok, mikor nyugisan kanyarodok ki pl. valahonnan, es nem vagyok eleg hatarozott. meg ugye magasabb fordulatnal konnyebben jonnek a fokozatok is.
tenyleg, kerdes a profiktol: en nem adok gazfroccsot visszavaltas elott, de igy is tokeletesen beveszi a fokozatokat. akkor nincs is ra szukseg, vagy azert nem art?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22912 üzenetére
elmeselem, en eloszor a GPCronot vettem meg (meg anno, a felnicsikkal egyutt), es amikor kibontottam otthon (posta hozta ki kulonbozo okok miatt) mar tettem is fel a netre, mert nem tettszett.
szoval megertelek.
egyebkent ami nekem van, az egy magyar talalmany, meg kellene keresni a ceget, es megerdeklodni toluk.lehet, hogy ok azok.(szerintem ide viszem a motort fekpadra).
GPCrono-t en is csak a honlapjukon talaltam meg (02 Modell/01 Racing/07 Gear Indicator), azt pedig Danger Bikes-nal vettem.
Emvy: lesz a valtas meg ennel is jobb.
Nekem a blokk ugye 650-es, es elegge turasra hangolt - ezaltal nyomatekosabbra is - ezert van szerintem az alacsonyabb fordulatszamnal elert ugyanolyan sebesseg. (de valoszinu vegsebessegben ti nyernetekja, nekem az uj csimmamban sokkal-de sokkal konnyebb a felfele es a lefele valtas is. nemtudom, miert... (talan mert laposabb az orra?)
-
emvy
félisten
válasz
Integra #22913 üzenetére
Akko' gyonge a CBF, ugy latszik
Az van, hogy hatosban 70 az kb. 3500 ford / perc nalam. Az igazi ero 6000 korul jon meg, ergo ha varosban hatosban koszalok, azt nem erzem biztonsagosnak, mert nem tudok gyorsan kiugrani, ha arra van szukseg (gyorsan == fel masodperc alatt athuzni ket kocsi kozott, a kettot levaltas nem biztos, hogy belefer).
Egyebkent vegre rajottem, hogy lehet gyorsan felfele valtani, semmi kulonosebb trukkje nincs, csak megvan a gazelvetel-kuplung-valtas-kuplung ritmus, kb. 3 tizedmasodperc az egesz. Jo, mert az utasom sisakja nem koccan az enyemhez
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22906 üzenetére
nekem 3000-nel 6-ban 50-et mutat az ora.
ime a cuccos, de en nem innet, hanem AGO-tol vettem. ahogy latom, neked ez nem lesz jo, helyette ajanlom szinten AGO-nal a GPCronot. (szar flash az oldal, termekeknel ami nekem van az a Healtech/GiproWAtre, ami neked jo lehet az pedig a termekek/GPCrono. ez kicsit dragabb, cserebe univerzalis).
-
emvy
félisten
válasz
Integra #22893 üzenetére
Tegnap leraktam a labam egy kanyarban... Nemetvolgyi ut, utassal, annyira bedoltem, mint meg soha, es egy pillanatra megijedtem, es leraktam a labam, amitol persze felegyenesedett, de mar pont kijottem a kanyarbol. Sajna eleg zavaro volt, hogy az utasom, aki eloszor ult motoron (korombeli srac), annyira parazott, hogy az egesz motoron erezni lehetett, ahogy remeg (pedig az o bevallasa szerint is lassan, finoman mentunk).
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Integra #22861 üzenetére
Ez így van.
Nekem is sikerült belőni a PC3 egy optimális térképpel. 7L fogyasztást mértem a börzsönyi túra alatt, ami 0,5-1L jobb mint a PC előtti állapot. Van aki nem ilyen szerencsés, és egyéni beállítás kell a motorjának, ami zsebbenyúlós. Főleg full kipuf rendszerrel. Nekem mákom volt mert 20k-ért találtam PC-t, és jó lett egy gyári térképpel is.
Én olcsón megúsztam. De sosem lehet tudni kinek mennyire lesz olcsó vagy drága. -
Boci_83
őstag
válasz
Integra #22837 üzenetére
Én a szemét nem néztem... Nem sárga cuccban volt, farmer nadrág meg valami piros dzseki. Akkor lehet nem ugyan az a csóka, de akkor ezek mind arcosak!
Nah lassan szedem össze magam, készülődök a HRingre. Jó lenne nem megborítani a vasat. Valószínűleg ha csúszás lesz vagy valami gebasz, akkor az én pályafutásom ma ér véget.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22833 üzenetére
en mar reggel voltam igy Lanchidon, GSR-es tolta elottem, az Alagut meg mar szabad volt.
de minden nap szembesulok vele, hogy meg nagyon kezdo vagyok a forgalomban (sajnos).
ALI: en csak kocsival jartam arra, de motorral nem szeretnek.
mod: Integra: `...furcsán állt volna az egyik szeme...`
-
Boci_83
őstag
válasz
Integra #22831 üzenetére
Szerintem ugyan ezzel a sráccal találkoztam a Superzoneban valamelyik nap. Gizda gyerek, arc akkora hogy a bukóból ki kellett venni az arcpárnát. A szerviz részlegen szaladgált, amikor az eladókat halottam beszélgetni, amiben azt ecsetelték hogy majd figyeljék amikor beindítják a Dukit. csörög-csattog. Ez az ország leghangosabb Ducati-ja. És valóban jó szar hangja volt. Az arc szervízről szervizre hordja a gépet...? xD
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22769 üzenetére
szabit veszek ki, ugy enis benne vagyok.
6-kor vegzek, felolem talalkozhatunk is valahol Pesten (szamod megvan, osszecsorgunk), csak ne nagyon kulso resz legyen. (pl.18.ker
).
szerk: hetvegente nem vagyok, csak majustolProf: az a baj a Shox-szal, hogy osszevontak az igenyesebb ruhakat arusito Motoporttal, es ezaltal az osszes ott arult cuccos ara felment.
Kelomotor nemrossz, ott vannak a Spoolok, meg az Imet-ben is. (es utobbiak raadasul nem kinnt vannak a francban, hanem a Klinikak-nal.) -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22765 üzenetére
a legtobbet a terepen tanulsz, elesben
.
ma reggel kanyarodok be a ceghez, a szembesavbol mami uj 6-os mazdaval jobbra indexel, te bekanyarodott balra elem. juhe.hehh, en mely levegot veszek, szerintem annyira nem tudod lezarni a bukot pl. a nyakadnal, hogy semmi ne jojjon be csak ott, ahol akarod.
szerk: mikor gurulsz erre? meg a motorodat sem lattam.
jasszer: en mennek, csak 6-ig dolgozom.
de ilyen `ksebb` palyan akarom kezdeni a palyazast, nem a hringen.
-
jasszer
őstag
válasz
Integra #22765 üzenetére
Gyertek le hétközben Kakucsra. Én ott jöttem rá hogy lehet dönteni a motort, addig túl óvatos voltam. Egyik haver beszélt rá, azt mondta hogy egy délután annyit ér mint fél év utcai rutin, és biz. szempontból tényleg. Na meg marha jó, kár hogy nem engedhetem meg sűrűn magamnak.
TayRol: Az a mostani túrán kiderült hogy a GS-sel nagyobb pályára fölösleges menni, gyors kanyarban szitál az eleje, annyira bátor meg nem vagyok...
-
.mf
veterán
válasz
Integra #22693 üzenetére
Aha, kösz.
Sajna a város túlvégén vannak, kb 1-1.5 óra bkv-nyire tőlem; és az elsősegélyvizsgával + orvosi kivizsgálással már hasonló áron vannak, mint mások (bár gyorsabbak még lehetnek). Csiga van a kerületben, ma is láttam egy csoport csiga-motorost elmenni az utcábanmár csak azt kell kiszednem belőlük, hogy a "gyorsított tanfolyam" napban mennyi.
-
szatocs
őstag
válasz
Integra #22668 üzenetére
Jaa, Te most kezdted?
Mondjuk nekem ez egy olyan "3-4 év múlva, ha" dolog. De szeretnék azért képben lenni addig, hogy mivel jár. Leginkább veszéllyel, ez az ami aggaszt, hogy az autósok nem is figyelnek a motorosokra, a másik meg hogy a sok állat módjára közlekedő miatt még inkább negatívan állnak hozzájuk/tok. Ezért kell kicsit előbbre gondolkodni, meg mindig védett helyzetet kialakítani, hogy legyen hova lépni, ha baj van. Persze van ellenpélda is, 2 haverom van, aki motorozik, városban mindketten kulturáltan közlekednek, nem állatkodnak (igaz egyikük még robogós korszakában chippelte is azt, egykeréken közlekedett, bárhova ment, de kinőtte, most az sv suzukijával normálisan közlekedik).
-
Chieftec
őstag
válasz
Integra #22592 üzenetére
NSR nel fenyevekkel jobb de azert vmi emelt fenyu halogennel faszabb lenne.
Visszaterve a szervizre, fekbetetekbol milyet erdemes venni? Regi mocimnal bementem Hondahoz aztan megrendeltem bele a gyari szimeringeket meg beteteket. Munkadijjal egyutt megallt 20 ropi korul. 30 bol akkor ki kellene jonnie ennek is nem?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22591 üzenetére
a mintat nem azert irtam, hogy divatozz meg minden, megertem, hogy nem akarsz kiadni annyi penzt, teljesen jogosan...
en is dontottem el a motort, de meg megfogtam, bar a bukocso leert. nemtudom hogyan, de azzal a mozdulattal visszallitottam egyenesbe, valoszinu a hirtelen ijedes altal termelt adrenalinnak koszonhetoen volt erom.
de az en legbosszantobb sztorimat mar meseltem: hazaertem delben Gyorbol a reggel atvett motorral, bementem a Lehel uton az Euromotorba, ahol par perc mulva kerdi az elado, hogy kie a kek motor kinnt, mert eppen most allitjak fel. Egy taxis elmerte a tavolsagot, es olyan kozel allt meg, hogy kiutotte az oldalsztenderemet, a motor meg ra a kisbusza elejere. Nem voltam ideges... pedig vagy 130 kilos volt a sofor.
orom az uromben, hogy nekem egy kis karc latszik a gepen (lehet enis megkerdem Persut, mit lehet tenni vele), a kocsi eleje meg rendesen behorpadt.
mod: a legkozelebbi talin majd gurulok veled hatul, a forumban asszem en vagyok a masik kezdo (bar ahogy hallom a tobbiektol, te mar nem vagy az).
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #22591 üzenetére
Amikor kirakod az oldaltámaszt, akkor rúgj még rá egyszer biztonság kedvéért, hogy tutira ki legyen nyílva fullra. Én mindig így csinálom és néha még tudok rajta rúgni egy kicsit, szóval én is borulhattam volna párszor
Tényleg szopás, bukógomba minimális összegbe kerül ahhoz képest amennyit megspórolhat. Én most akarok első és hátsó kerékre is. Bajnokpityu ajánlott egy ismerősét, de a 2. e-mailre sajnos nem válaszolt, csak mondott árat. 9k egy kerék. 6k volt a blokknál lévő. Ilyen sufni fajta de van rajta, az a lényeg
, LSL az sajnos drága.
-
emvy
félisten
válasz
Integra #22591 üzenetére
Eldontes asszem mindenkivel elofordult
Mint ahogy talan irtam, en szerdan boritottam el allo helyzetben, amikor egy padkan akartam letolni, es annyira el voltam gemberedve a hidegtol, hogy szepen leraktam a kavicsra
Surgosen szerezz ra bukogombat, mert valszeg 1-2x meg lerakod a szezonban.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Integra #22420 üzenetére
Esik biza...
Hétvégén hagyjátok otthon a mocikat és menjetek jet ski-vel racingolni...
Az én meglátásom, hogy egyrészt alíg lesz a héten 20 fok napközben, meg aztán folymatos esőt is mondanak hétvégére. Nincs értelme még csak vizes úton se nekiindulni, mert még a jóízű kanyargás is az "ablakba" maradna. Az aszfalt is visszahül...pfff. De persze ti tudjátok. Én elhalasztanám. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22405 üzenetére
nekem meg a bukocso.
egyebkent joaz, vagizni raersz majd az 1000rr-rel.Beowulf: magasfoldszinten lakom. mikor megvettem a motort, szuleim kerdeztek, miert nem tolom fel a lakasba, vagy le a pincebe (ahova a bringat is eppen le tudom cipelni, olyan kicsi a hely, a 6 lepcsofokrol ne is beszeljunk). Szerintem nem voltak tisztaban a motor mereteivel.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Integra #22391 üzenetére
20-25k feletti ABUS láncok érnek valamit. 20-50k ig mozog a skálán. ABUS a legjobb ez nem is vitás. Meg akartam venni a legjobbat...de lebeszéltem magam róla miután látam egy rendelhető eszközt a neten, amiről vidó is készült...az 50k ABUS láncot 1p alatt vágta el. Persze stopperolva. Erővágó volt, ami nem fér be a kabát alá. Nem hinném hogy sokaknak lenne ilyen itt Magyarországon, de azért jobb az óvatosság. Vettem egy 25k láncot még kb 3-4 éve, és 1x sem baszkurálták, pedig évekig az utcán állt a gixxer (éjjel is).
Ezzel a példával csak annyit akartam mondani, nincs elvihetetlen motor, és tökéletes védelem. Nekem talán az országban az egyik legkomolyabb motorrisztóm van (pager vezérlés 800m hatótáv). E mellé van féktárcsazár, és van ABUS lánc. Persze így is elvihető, de így inkább azt mondják "hagyjuk ezt a faszba nem éri meg". Ez a cél, hogy ne érje meg nekik ezzel foglalkozni. Tovább fognak állni, és azt fogják elvinni amin csak egy árva kormányzár van. Esetleg még az se mert a tulaj szarik rá, vagy elfelejtette rátenni (ilyen is van).
Szóval az ABUS erre jó...2 dologgal nyírható szét az ABUS. Ezzel a nagy erővágóval aminek a "csápjai" 1m hosszúak, és a másik az elektromos flex. A drágábbak (25k felett) sav és fagyasztás álló ötvözetből vannak, tehát elvileg szétroncsolhatatlan.
Ami a lényeg: KERÜLJÉTEK a MÉLYGARÁZSOKAT! Ugyanis a tolvajok ezeket szeretik a legjobban.
Még akkor is kerüljétek ha őrség van. Inkább álljatok meg az utcán. Vittek már el Yamaha FJR-t mélygarázsból, ami ABUS lánccal volt kikötve..ott van lehetőség elektromos flex használatra, utcán viszont nem igazán. Minnél forgalamasabb helyen álltok meg, annál nagyobb rizikó pepecselni a védelmekkel. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22393 üzenetére
mellettem egy ilyen all feketeben, meg egy kinai csopper.
szerinted melyikkel kezdenek?
en tarcsafekzar mellet vagyok, es a hatso fekre, mert akkor nincs az legalabb, hogy az elejet felemelik, es kitoljak.
de a lanc ugyanolyan jo, csak en cipelnem magammal a zarat, es hat azert ez konnyebb.ALI: nevetni fogsz, dobozban nekem a 49 literes gyari Suzuki doboz a legolcsobb, tartot meg szinten gyarit szeretnek, mert az tettszik.
Egyebkent keress ra neten, hogy Givishop, ott akciosan van jopar cucc. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22391 üzenetére
abus markaju, 140 centimeter. legalabbis Motoroazisban nekem ezt mondtak. Illetve ok a lanccal egybekotott tarcsafekzarat ajanlottak, ami 50 ezer korul volt.
en valoszinu hozok otthonrol valami jo lancot, faternak lakatos a szakmaja, meg kovacsoltvasakkal is dolgozik, a szomszed meg cnc-s meg esztergalyos, szoval valamit szerzek toluk.
mod: a lancszemeket pedig ugy osztalyozzak (mondjuk ezaltal az egesz lancot), hogy mennyi ideig birja a fagyasztast, milyen hamar lehet elvagni (a jobbaknal 30 perc azthiszem), etc...
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22388 üzenetére
csak ABUS. Meretet tekintve legalabb 140 centiset vegyel, 100 es 120 keves lesz. csak azt cipelni magaddal jo moka
en riasztos tarcsafekzarat szeretnek venni, de most, hogy lett garazs, kicsit halasztodik a dolog.csak tudod, ezeknel a komoly lancoknal a gyenge lancszem az, amihez kotod. en lancot vennek a helyedben.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22356 üzenetére
ja, felidommal ilyen veszely nem fenyeget.
nagyon kivancsi vagyok arra a protektorra, Emvy is dicserte meg te is, rossz nem lehet.
nekem is kicsit maceras volt a gericprotektort felvenni a borkabi ala eloszor, hiszen maga a kabat sem jott fel konnyen, nemhogy ala a proti.nagyon sok fugg attol, hogy hogy all a labad. ami az egyik pozicioban nehezkes, az a masikban termeszetes. de persze a motor is lehetett aznap makacs.
en egy rantassal nem tudok kettot felfele valtani, hanem pl. kuplung be, aztan fel majd megint fel.
emvy: en a Lanchidon voltam igy: csorogtam, aztan meg kellett allnom, utana indulnek a sorok kozott, huuuuzom neki, de uresben volt. sajna akkor meg ijedtsegemben kis reccsenessel berugtam sebessegbe, oszt go.
de szerintem mindenkinek vannak hasonloan nem ego tapasztalatai.
bajnokpityu: azt mondod?
kik forgalmazzak?
-
emvy
félisten
válasz
Integra #22356 üzenetére
Valszeg fele-fele
, itt is kell a gyakorlat. Es van olyan, hogy 'beakad' a valto, tehat ujra kell kuplungolni ahhoz, hogy bevegye a fokozatot.
Multkor valami b*zira beegtem, Szentendrei ut, elorecsorgok, elol ket nagydarab fazon FZ6-okon (asszem), autok elol idegesen alldogalnak a pirosnal. Sarga, kuplung elenged, kb. 10000-ig elporgettem, valahogy kedvem volt temposan indulni, kettes...akarommondani nullas, nagygaz, konnyezik a motor, fejem eg, autok kozben kozelednek, puff, kettes, porget, aztan valahogy sikerult harmas helyett megint nullast
Na jo, ez meg tenyleg az elso egy-ket napban volt... mindekozben a nyugodtan elindulo ket FZ6 siman elment mellettem, en meg tiltason forgattam nullasban a motort hatvannal
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22284 üzenetére
en hetfo reggel mentem a nullason at tolunk (rákospalota) a szentendrei utra, a borruci 130-nal is jol szuperalt, nem faztam.
de ha a corduradon atfuj a szel, az nem a legjobb. nekem spool (legalapabb) corduram van, nagyon szeretem, eso es szelallo.
nezegettem a kesztyuket a boltban a falon, hat van egy-ket eleg korretkt darab.Beowulf: en motult hasznalok, nekem bejott.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22281 üzenetére
nna, orulok, szuper, varom mar en is!
a borruham nehany helyen perforalt, abbol kiindulva tudom, hogy mennyire fuj at a szel rajta, es nem banom, hogy nem lyukacsosat vettem, abban szerintem tulsagosan is fazott volna a labam.
ill. ha jol tudom, ennek is van az oldalan szellozo - beleizzadas esetere.
en mindig sima pamutzokniban tolom, kivetel max. hideg oszi/tavaszi ido (5 fok alatt), akkor ket pamutzokni az adag. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #22241 üzenetére
Nem fizettem meg ki, es Gyorbol hozzak le, elvileg csut-pentek, mire ideer.
A fekete perforaltat felvettem, 46-os kellett, azert kertem a sima feketebol is 46-osat (bar tuti felprobalom, mielott elhozom).
Szoval koszi, de mindenkeppen csak jovo het lesz belole, es jah, szemelyesen jobb, hatha gubanc van. -
ALI_G
veterán
válasz
Integra #22147 üzenetére
király, addig akkor lesz jogsid! Frankó, mert én sem akarom neki tépni, főleg, hogy lehet jön asszony is.
És a 11-12-13 órás találkozó tetszene a többieknek? kb. ebédidő. De valami más kajálda opciót szeretnék, mert én ismeretlen vagyok szinte egerben. Borozni nem akarunk
Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest