- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #24506 üzenetére
jo hangzik!
remelem valamikor eljutok
csak a melotol fugg...
en borruhaba jarok dolgozni (esetleg protektoring), de jobb mint a cordura, legalabb szellozik valamit.a motoros farmer anyagaba beleszonek valami kulonlegeset, amitol nem eg rad (olyan hamar) es nagyobb a szakitoszilardsaga.
mod: alpinnak meg spidinek vannak jo farmerjai, nezzel majd vissza a Motorlinehoz.(csak aranytalanul dragak, olyan 40-nel kezdodik, nezegettem en is)
-
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #24505 üzenetére
hát azért agyon nem csaplak
De jó lenne. Nagyon kíváncsi vagyok milyen guminyomáson toljátok.
A hondánál láttam utoljára motoros farmert. Abban van kicsi protinak is hely, meg azért mégsem olyan az anyag, hogy rád olvad esésnél, mint ahogy egy utcai farmer csinálná.Na meséld csak el, hogy mit mondtak a kikerülésről?
Úgy érzem nekem is be kellene iratkoznom.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra #24464 üzenetére
én nem sok hasznát látom a kütyünek, és nekem kell a fordulatmérő, ha meg az van, akkor ez tök fölösleges, meg ezek a vakító kék ledek.
egy fokozatkijelző jó lenne a vasra, de az utólagos cuccok nem tetszenek, meg annyi pénzért inkább váltok egyet a 6. után is, meg taposok még egyet-kettőt lefelé, ha véletlenül nem 1ben akarok indulni.
-
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #24473 üzenetére
A hondás tréningen ne sajnáld az ő vasukat. Inkább ott feküdj 10x mint az utakon 1x!!!
Adjál bele apait-anyaitaztán mesélj.
Ja meg pls! kérdezd meg, hogy milyen keréknyomáson használják a gépeket.
TayRol: nekem se jutott eszembe
főleg, hogy láttam, hogy hol a váltókar. Még az 5 sebességes autón is tudom hol vagyunk, mert...ööö....mert tudom
De motoron nem
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Integra #24464 üzenetére
Vélemény:
Még ha a gázállástól függően jelezné a nyomatékmaximum és a
teljesítménymaximum közötti tartományt, akkor talán...*Btw.
mókás, hogy a hozzászólások közt van pl., hogy "érdekes lenne
bármilyen jármű fordulatszámmérő nélkül": mintha arra célozna,
hogy ilyen sosem volt, pedig anno extra volt bizonyos autókban,
és bőven lehetett vezetni azokat is, amikben nem volt: hang és
érzés alapján.A váltófokozat jelző is csak egy esetben érdekes,
ha már nincs több fokozat, valamint ha már egyesben vagy: menet
közben nagyjából tökmindegy, hogy hányasban mész, hallod/érzed
a gép fordulatát... Én mondjuk sokat eddig csak egy 50-es endurón
motoroztam, de kizárólag az 5-ből való véletlen felváltás volt, amire
"gondként" emlékszem. (Azon sem volt pl. fordulatszámmérő....)
*: ha már ezt ecsetelgeti a cikk: ahhoz képest, amit fejteget,
ez a felvillan a led, és most válts, nem sokkal több, mint egy
fordulatszámmérő, sőt, úgy is hivatkoznak rá, hogy digitális
fordulatszámmérő, ezesetben viszont a cím megtévesztő.Szerk: csak a kilométeróra menjen, mert az nem mindegy.
(De ha nem megy, akkor segíthet a fordulatszámmérő: láttam
már olyat, de az sem ma volt.Ha ismered a gépet, tudod
hányadik fokozatban vagy, hasonlít a kilométerórára, nem?)
Szerk: amit viszont nem értek, hogy full automata váltós
járművekben tényleg minek. Még ha van kézi módja... De
egyébként, ha nincs? Láttam már ilyet, nem is értem. Pl. -
emvy
félisten
válasz
Integra #24464 üzenetére
Szerintem marhasag, hogy nem kell. Nem csak arrol kell tudnom, hogy mikor megy optimalisan a motor, hanem azt is, hogy meg hany tizedmasodpercig gyorsulok, es hol kell majd valtanom. Persze ezt egy ido utan megtanulja az ember (hang / ero alapjan), de azert jobb, ha van.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #24430 üzenetére
Szivargyujto neked.
-
Nippon
őstag
válasz
Integra #24366 üzenetére
Igazából nincs olyan, hogy veszel egy jó motort és kész. Legalább két motor kellene vagy inkább három, de azt sajnos nem engedhetem meg magamnak. Vennék valami jó kis naked-et, de a japánok nem gyártanak olyat amilyet szeretnék. Tuono Factory, Ducati Streetfighter, KTM 990 Superduke, ezek jók lennének, de drágák és az utas számára nem is kényelmesek. Sajnos a barátnőm nem szeret a GSX-R-en ülni (meg tudom érteni), így viszonylag keveset motorozok(tavaly is alig, idén meg még csak esténként voltam). Tehát kell nekem egy motor ami kényelmes, erős, megbízható és jó. Ez pedig a CB1300. Kompromisszumot kell kötni... Vagy cseréljem le a csajt?
-
Nippon
őstag
válasz
Integra #24358 üzenetére
Lehet, hogy rá fogok kényszerülni egy ilyenre.... Igazából csak a súlya riaszt el egy kicsit. Kizárólag ABS-es naked-et vennék, ledobnám róla azt az ocsmány hurkatöltőt az oldaláról, meg tennék rá egy rendszámtartót. Az a kipu nagyon elcseszi az arányait. Tényleg nem kell valakinek egy k7-es 750-es GSX-R?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Integra #24216 üzenetére
természetesen 600as.végig ezekről volt szó.
hát nem hiszem,h az SV futóműve partiban lenne akár a CBRF-el,akár az uj fészerrel.ez csak tippelgetés.ár miatt ezen szoktak először spórolni a gyártók.emvy
laj,szelep,rugó cserékkel.és a komplett hátsó rugóstag cseréjével.sokszor az ilyen futómű jobb lehet,mint a gyári állitgatható. de ehhez szerencse kell,és pénz.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Integra #24214 üzenetére
Régit?
Kicsit konkretizáld légy szíves.
..és miért?
Megmondom őszintén a 2005 utániknak nagyon szép a fejidomuk, azért is tetszett meg.
..meg nyilván mérlegeltem mire kell nekem, városban szaladgálni -ez a ritkább és túrázni.
Túrázni a Fazer meg kényelmesebb. Egyenesebb az üléspozíció is -pl.
Ugyanakkor ha elkap a gépszíj lehet vele tempózni is.Köszi.
mod. Jah és 600-as kategória.
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #24178 üzenetére
Félreértés ne adódjék, pöccre 6000-enként volt eddig mindig csere, és ez után is így lesz.
Az biztos, hogy pesten légszűrő meg minden hamarabb elkoszolódik abban a mocsokban (már bocs a pestiektől
). Ez van.
Szerintem az, hogy 12000 van megadva csereperiódusnak, abban benne van az is, hogy környezettudatosság. Az a rengeteg fáradt olaj sokba kerül (végső soron nekünk usereknek), meg ugye nem is egészséges a környezetre.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Integra #24141 üzenetére
én tettem egy szivargyújtó ajzatot az ülés alá, abba megy a pda autós töltője, amit átfűztem a tank alatt... ennyi.
Tayrol: ez nagyon nem így van. a térkép a tanktáska tetején van, a pda meg a látómezőben. ha ránézel a térképre, mire megtalálod, hogy mit kell nézni, addig simán elüthetsz egy gyalogost, kutyát, kifordulhat eléd egy autó, stb. a pda-ra pillantva csak a fókusz változik, ugyanúgy a periférikus látómezőben marad az út meg az út széle. arról nem beszélve, hogy idegen városban nézegetheted a térképet....
-
Topiccsendőr
addikt
-
TayRol
nagyúr
-
emvy
félisten
-
DigitXT
félisten
válasz
Integra #23801 üzenetére
Ha a következő lehetőségnél jobbra kanyarodsz, az teljesen szabályos.
#23806: na igen, nincs benne... De remélem, hogy csak még. Mondjuk ez
talán nem pont a legjobb cikk, mert ha jól tudom a kerékpárosok csak akkor
mehetnek (szabályosan) a buszsávban, ha ezt külön megengedi nekik a tábla. -
emvy
félisten
válasz
Integra #23735 üzenetére
A ket tanfolyam kozott minimum ket-harom honapot javasolnak, az elott felesleges, mert nem epul be igazan a tudas. Szoval ha most elmesz, akkor leghamarabb osszel erdemes menni a kettesre (ennelfogva inkabb jovo ev elejen, mert ha osszel mesz, akkor tavaszra elfelejted).
-
emvy
félisten
válasz
Integra #23732 üzenetére
Szoval, a masodik nap...
.. alapvetoen a kanyarodasrol szolt. Bolyakbol felrakott korok, csokkeno meretben, harom testtartasban: normal, befele es kifele doles. A CBF-emmel neha nem tudtam, hogy van-e meg tartalek a motorban, donthetem-e, vagy elcsuszik. Itt kiderult, hogy nem tudom annyira ledonteni a motort (persze kis sebessegnel), hogy a Pilot Roadok legyenek a szuk keresztmetszet. Ez alatt azt kell erteni, hogy teljes karhosszal tolom befele a motort, amennyire csak tudom, es a tobbiek meg mindig mutogatjak, hogy van 10 centi hely a bukocso es a fold kozott (Zoltan neha ment komplett koroket ugy, hogy vegig szikrazott a bukocso, ezt akar hat meter atmeroju (!) korben is.) Vegul aztan csak sikerult nekem is leraknom ketszer, mondjuk a masodik utan elvesztettem az egyensulyom (kicsit megijedtem), es eldobtam a motort. Szoval a gumik miatt nem kell aggodni, tobbet fognak tudni, mint te.
Az eltolt szlalom mar kiralyul ment, szepen segget ki a kanyar elott, tekintet az eggyel arrebb levo sarkon, bedont, gaz, es mar jon is a kovetkezo.
Volt meg pallozas (lassu sebesseg), meg 'sinezes', azaz femkereten valo atdocoges, motor-fellitasi technikak (50 kilos lany + CBF1000). Megprobalhattuk a kettes szint nyolcaskoret, amit azt hiszem, senki nem tudott megcsinalni (a nyolcas 'feje' 6 meter atmeroju, a rutinvizsgan ugye 9 meteres volt a kor).
-
DigitXT
félisten
válasz
Integra #23656 üzenetére
Ma abban (is) voltam a rutinpályán: másfél óra egy Kawasaki ER-5 nyergében.
Korrekt volt (kényelmes a protektor), a gépet meg sokkal jobban éreztem, mint a 250-es Hondát, jobban ment a nyolcas is.
Óra előtt kérdezte az oktató, hogy akarok-e menni jövő héten vizsgázni: mondom "előbb tán fel kéne ülni a nagy motorra is".
De amikor meg óra után mondtam, hogy oké, akkor tulajdonképpen mehet, erre kiderült, hogy nincs helye jövő héten egyáltalán.
Szóval majd két hét múlva pénteken lesz vizsgám, azon hét elején, meg háromszor megyek. Hm. Egy hét viszont full kimarad. Bár azt mondta, hogy olyan ez, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni... Na majd meglátjuk.
(Ma már mindhárom gyakorlatot próbáltuk, úgy érzem, rendben lesznek, csak gyakorolni kell, hogy ne legyen benne baki.
) Szerk: a bólyák közt valszeg még mindig túl gyors vagyok.
-
válasz
Integra #23704 üzenetére
Az aláírásom egyrész a Fotex-re, másrész nem a hazai politikiai rendszerre, hanem teljesen más, kicsit mélyebb dolgokra vonatkozik.
"John Carpenter: They Live" Igen, ő rendezte a "A Dolog" c filmet is.
Nézd meg, aztán talán körvonalakban rájössz, hogy miért ez az aláírásom.Az pedig, hogy az itthoni belpolitikai helyzetre rávetíthető ez az aláírás, arról nem tehetek, nem én írom a forgatókönyvet, nem én hazudozom, beszélek mellé, és verek át egy egész országnyi embert. Téged is átvernek, engem is, persuader-t is, mindenkit. Aztán mivel egy hajóban süllyedünk, ugyanazt a filmet próbálják vetíteni a szemünk elött, (sőt...) nyugodtan brádörözhetek. Te is nyugodtan brádörözhetsz, ha kedved szottyan
Nem fogom zokon venni.
Btw, van pár köny amit ajánlok figyelmedbe ha érdekel.
szóval no offence pls.
Önkritikám pedig van.
Kopaszodom, és balf.sz is vagyok, mert negyedszer szedem le a fejidomot, mivel nem tudom normálisan összerakni a motor elejét. Most pedig elmegyek műszerfalizzót venni, mert kiégett egy.részemről pol topik vége, ha gondolod privátban folytathatjuk.
ON
Aktív témák
- SkyShowtime
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VPN topic
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest