- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #38743 üzenetére
úgy vagyok ezekkel a nem gyári cuccokkal motoron, hogy nem erőltetném, feltéve, hogy nem a legjobbat veszed, a legdrágábbat, mert ha nem, akkor ezek az olcsóbbak inkább csak rontanak mint használnak.
ezt már elkövettem autókon, vettem brembo meg ferodo betéteket, de király, menő vagyok, ragaszthattam volna az autóra a matricát, aztán egy rakás szar volt.. ment vissza a gyári, és lám, frankó volt újra..
szóval jó a brembo is, de egy valamire való fékrendszer 5-10x annyiba kerül mint amit alapból betudnál tervezni, hogy elmndhasd, hogy ez brembo öcsém..
sajnos ez ilyen.
ezek a cseréljük le a fékrendszert is más márkára mert talán ki lehet a legolcsóbbakat fizetni mert annyi mint a gyári történetek csak erről szólnak -
yodamastah
őstag
válasz
Daniel Alves #38743 üzenetére
Brembo mindekepp jo, de nekem nem sok tapasztalatom van, en evek ota gyari betettel motorozok. A gyari relativ jol fog es nagyon sokaig birja. Meg ugy is megeri hogy kifejezetten draga.
-
[Vazz]
tag
válasz
Daniel Alves #38705 üzenetére
Jááááááj, azmennyirejóvóna. A holnap az nagyon csoki lenne, ugyanis hétvégén futam az euroringen és oda már nagyon fajin futóművel akarok érkezni. Ugyan ebben nem biztos hogy az újság segít de lehet közelebb leszek hozzá mint most.
-
Kasza08
őstag
válasz
Daniel Alves #38677 üzenetére
Mindegyik nagyon szép, én a 3. képet várom a nap képének
-
Kasza08
őstag
válasz
Daniel Alves #38673 üzenetére
Gyönyörű kép
ha Photoshoppal belenyúlnál és kihoznád a moci világító zöld színét, a táj meg ilyen tompa maradna, akkor lenne igazán állat.
-
Daywalker
addikt
válasz
Daniel Alves #38667 üzenetére
Ha más az összekötő cső és azt mondjuk csináltatni kell, de a dob titánium, akkor gondold meg, mert azt jóval nehezebb hegeszteni és nem sokan értenek hozzá.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Daniel Alves #38637 üzenetére
Köszi, Daywalker neked is.
.mf
Grat a vashoz, ez a forma nekem is bejövős.
..egyébként az sztereotípia, h "öreg" sportmotort ne vegyünk?
Akárhogy számolgatja az ember, jövőre/ az után 10 éves gépek lesznek ezek 636-ok.
-
Daywalker
addikt
válasz
Daniel Alves #38637 üzenetére
Ez így van. A régebbi motorok (nem csak a Kawa, de mindegyik, lásd pl. Suzuki GSX-R) akkorák, mint egy távolsági busz, a mostaniak meg mintha a mosásban összementek volna. Ez főleg a kisebb köbcentisekre, például a 600-as kategóriában hatványozottan igaz.
Egyébként a 2005-ös 636-os Ninja szerintem a legszebb a ZX6-R családban.
runner125: A ZX9-R motoromra felültettem KrenAteszt (aki ismeri innen a fórumról, az tudja, hogy jól megtermett ember, 2 méter és 100kg felett van) és nem nézett ki rajta úgy, mintha egy Simsonon ülne. Ellenben a mostani gépeken a vékony gyerekek is úgy szoronganak, hogy rossz nézni. Ha nagy motort keresel, akkor 2001-2002-ig nézegess.
-
yodamastah
őstag
válasz
Daniel Alves #38423 üzenetére
Mint versenyzo?
Hat ez egyreszt tulzas, masreszt nem annyira kompetens a velemenyem. En olyan gyakran cserelek olajat meg minden mas hasonlo dolgot a motoron, hogy mas lehet idegbajt kapna. Pl mittomen evente 2x devan hogy 3x telo olaj csere
Egy biztos a legjobb ha friss olajjal megy pihizni a motor. Az elhasznalodott olajban vannak cuccok amik alltaban nem tesznek jot. En ugy szoktam hogy ha a vege fele jar az olaj akkor lecserelem telre, ha nem akkor meg hagyom benne a regit. Ebbol gond eddig nem volt
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Daniel Alves #38423 üzenetére
Nekem a kézikönyv azt írja hogy mielőtt elteszem cseréljem le, és miután előveszem tavasszal, megint cseréljem le.
Persze,..
Idén olyan olajat kapott amit 12k kilóméterig nem fogok lecserélni> -
Picco
addikt
válasz
Daniel Alves #38393 üzenetére
nekem eddig az osszes szerelo azt mondta h ne hagyjam benne telre az olajat ha cseres, hanem tegyeb bele az ujat. igy nem ulepedik le/tapad meg a sok dzsuva a sok allastol.
Feree13: iridiumosnak hosszabb az elettartama. ez biztos. aztan h jobb e valamivel azt nem tudom.
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #38391 üzenetére
semmi baja nem lesz ha idei olajjal rakod el.
-
Poll Tamás
tag
válasz
Daniel Alves #38376 üzenetére
Kicsit drága nekem.
Azért köszönöm a segítséget, nekem kell kiválasztanom az igazit.
Szóval tudtok jó motor boltokat, akár használt akár új, úgy Mohács/Pécs körül?
Néztem a használtauto.hu-t, ott sem tudtam nagyon választani.
-
emre
veterán
válasz
Daniel Alves #38391 üzenetére
Azért 1-2-szer csak beindítod a motort? Mert ha csak fel van töltve, az szvsz nem egészséges. Egyébként meg úgy hallottam hogy semmi gondja nem lehet ettől.
mod: de ha tavaszig leteszed, miért nem akkor teszel bele frisset mielött beindul a szezon?
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves #38390 üzenetére
lejart a mod ido. Valakinek tapasztalata vagy tanacsa van azzal kapcsolatban hogyha oktoberben vagy hamarabb lecserelem az olajat es majd marciusban eloveszem lesz valami gondja hogy csak allt 5-6 honapot a motorban :S Mert mint mondtam mar lassan cseres az olaj de ezzel tuti nem rakom el telire....
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Daniel Alves #38379 üzenetére
Igazából nem motorozni mentünk hanem túrázni gyalog, hegyet mászni, (triglav 2864m), csak motorral mentünk a helyszínre meg vissza. Oda 450km kb. a bohinj-i tó, innen indultunk gyalog. Mikor már az útvonalat terveztem úgy döntöttem minél kevesebbet akarok mo-n motorozni a szar utak miatt és régebbről úgy emlékeztem hogy még a horvátoknál is jobb az út mint nálunk. Hát nagyon jól döntöttem, mert amint átléptük a déli határt (Barcs) klasszisokkal job út fogadott horváthonban. Különbségeket direkt megjegyeztem és összeszedtem:
Magyar út: Kopott néhol már szinte nem is látható útfestés (az útpadkán nem is volt soha), folyamatos nyomvájú, a nyomváúban a kátrány összeolvadva tükröződik, hepe-hupa, kátyúk és teljesen egyenetlen úttest.
A horvátoknál az alsóbbrend út olyan (inkább jobb) mint a magyar autópálya, tökéletesen kivehető útfestés, (padka felöli oldalon is!!) 2x akkora táblák, sokkal érthetőbb útbaigazítás, veszélyes helynél lámpa, tábla, és ÚTFESTÉS! figyelmeztet a veszély jellegére. Tükörsima úttest ami mellesleg jobban is tapad mint a magyar. És ami a legfontosabb higgadt autósok.
Ezek mind Szlovéniára is érvényesek, talán ott valamivel több az úthiba. (Nem kátyú!!)Egyszóval: Nem kell egy kanyarban kigyorsításkor attól tartanod hogy a nyomvályú megdob, vagy kicsúszik alólad a kátrány, sokkal biztonságosabb minden, egy álom motorozni.
Elég keveset mentünk elég sok idő alatt mert végig elkerültük ugye az ótópályát, és emiatt HR-ben rengeteg falun mentünk át ahol seb. korl. volt. De pont ez volt a lényeg nézelődni akartunk.
Szlovénia azon része ami az alpok közelében van elég nagy motoros paradicsom, rengeteg kortárs van az utakon. Gyönyörű a táj, amihez társul a jó út így mindenkinek ajánlom ezt a környéket. (Gumikockásodás kizárt, 50m-nél hosszab egyenes útszakasz itt nincsen.) Mi Bled - Bohinj - Tolmin, Trigláv nemzeti park részeit jártuk be, egy álom.
Nekem eddig a tenger volt a nyaralás, de ez most erőssen változik. Egy más világ 2-3 ezer méteres hegyek lábánál, hágóin motorozni, majd hegyetmászni. Akit kicsit vonz ez a dolog próbálja ki, én életemben most voltam először hegyet mászni (semmi extrára nem kell gondolni hogy sisak meg karabíner stb, csak amit gyalog-kapaszkodva. mászva meg lehet csinálni) de jövőre sem a tengerre fogok menni. Sokkal több élményt, kihívást szépséget nyújt egy ilyen kirándulás. Főleg hogy motorozással volt egybekötve.
Szóval már keresem a következő hegyet...
És igen, oda is motorral fogunk menni... -
Poll Tamás
tag
válasz
Daniel Alves #38374 üzenetére
Ami a képen látható.
-
.mf
veterán
válasz
Daniel Alves #38364 üzenetére
Kawa szalon -- uh, tényleg, hogy ez miért nem jutott eszembe
Az sincs viszont a közelben, Cegléd ill. Bp; márkaszervíz pedig Budaörs...
Most mindjárt indulok haza, megkérdezem Tomit (FastRide-ból), ha épp otthon van, hogy neki is van-e még tippje.
Kösz a választ! -
Poll Tamás
tag
válasz
Daniel Alves #38365 üzenetére
Kérlek nézd el tudatlanságomat, de ez milyen fajta motor?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves #38369 üzenetére
ja, ertem.
azert jol nyomjak!
-
Djuree
félisten
válasz
Daniel Alves #38364 üzenetére
hát ha tényleg zsír állapotú akkor nincs gond, de 90%-ban nem azok az ilyen motorok
de ugyebár itt is vannak kivételek mint mindenhol...
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves #38365 üzenetére
melyik vagy te?
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #38318 üzenetére
nem éri meg az árát, ahogy a contour hd sem, vagy a pov1.5 sem. nagyon gyerekcipő ez még, pirmitívek és buta a kezelésük is, és motorozásra sem feltétlen ideálisak, ha motorra akarod erősíteni őket. ha hd-t akarsz, akkor 1080p-t akarsz, evidens, ahhoz meg szar mindegyik, mert darabos és nem szép, akkor leveszed 720p-re, mert az 60fps-t tud, de akkor meg miért vetted? és ezek még mindig drágák, valóban.
pedig jó lenne, de mindegyiknek sok a hibája, senki sem elégedett velük alapvetően.
nagy baj, hogy más nincsen.
vagyis egy sony-t láttam, de az sokszorosa volt ezeknek a belépő szintű vackoknak. -
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #38316 üzenetére
azért óvatosan a videózással közúton
-
.mf
veterán
válasz
Daniel Alves #38297 üzenetére
Kösz szépen
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves #38297 üzenetére
Most beszéltem a sráccal! Délutánra dob nekem egy emailt és mindent leír benne a motorról!
Plusz lehet kinéz majd az e hónapban tartott kawasaki lime partyra...szerintem ott meg is tudnád nézni!
-
.mf
veterán
válasz
Daniel Alves #38226 üzenetére
Kb egy hete linkeltem ezt, mint egyik jelöltet, s beszéltem Emrével arról, hogy nem könnyű helyzet, ha az embernek nincs infója a tulajról, ami talán majd' olyan fontos, mint a motor maga. A billenő rendszám és a sport légszűrő az alacsony ár ellenére (vagy amiatt) egy-két piros lámpát felvillantott a fejemben; meg Jászdózsa se a szomszéd falu. Pm-ben tudnál kicsit többet mesélni róla, vagy hogy hol nézhetek utána (gondolom sportmotor fórum)? Előre is kösz -
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #38281 üzenetére
biztos, hogy kell az utcára? ott azért a jobb adagolhatóság is számít, nem csak hogy bokort is ugorj a kormány után
yoda:
soha nem volt suzim, de elhiszem
arra akartam kilukadni, hogy hozzá értő kezekben a szar/közepes fék is jobb mint olyan lámerek kezében a tényleg jobb fék, mint az én esetemben -
yodamastah
őstag
válasz
Daniel Alves #38275 üzenetére
Xrac nagyon jo, de elotte en lecsiszoltatnam a fektarcsakat, mert lattam mar aki szivott vele a gyari utan. Ha passzol, akkor retteneresen fog, es sokaig birja relative...
Brembo is nagyon jo, kerdes melyiket akarod, a palya betet kicsit gyorsan kopik. En gyarit hasznalom a suzukin, mert nagyon sokaig birja es alapvetoen jo mindenfele korulmenyek kozott...
-
Djuree
félisten
válasz
Daniel Alves #38232 üzenetére
így van, tudom
használt sportmotor az igencsak lutri, olyat csak biztos forrásból vennék, főleg ha a rendszám is buherált ki tudja milyen rendőri intézkedések vannak a motor után
legalább mondjad neki a rendszámot csinálja vissza, mert így nem fogja eladni
de nekem mind1 különben... -
runner 125
nagyúr
válasz
Daniel Alves #38232 üzenetére
Ennyire valóban nem összevonható, de akkor sem bizalomgerjesztő, na.
Írom ezt úgy, h nem ismerem az eladót. ..mint, ahogy a hirdetést megtekintők sem. -
GabN73
addikt
válasz
Daniel Alves #38214 üzenetére
ezek se kenik rosszúl
-
Djuree
félisten
válasz
billegő rendszám
legalább ne írta volna oda. így biztos hogy szét van hajtva...nem egy nagy üzleti érzéke van a srácnak
-
runner 125
nagyúr
válasz
"Billegő rendszám".., öhhöm...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Daniel Alves #38214 üzenetére
Előtte biztos sokat Supermotozott.
Náluk látni ilyen csúsztatásokat kanyaroknál. -
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #38188 üzenetére
enyhe mad max feelingje van még mindig
duct tape van mindenhol, elől-hátul, meg lógó indexszel, befaragott hátsó lábtartóval, félszeműen..
de legalább már van működő honda moto epc-m a gépemen, így magam ki tudom az utsó alkatrészt is cikkszámozni nyugiban, aztán küldöm árajánlatra, majd meglátom milyen árakat kapok jóbarátomtól a gyári alkatrészekre.
nem tudnék még most sem motorozni, vagyis de, de inkább szépen fokozatosan terhelem a bokám, még nem az igazi, (múlt héten néha bepisálás határán voltam a fájdalomtól) a lábamban rohadtul húznak az izmok, nem kellemes, de már érezhetően javult.
viszont lehet, hogy a spidi teljesen új ruhát küld télen.
és valszeg eladom a sidi vertigo corsa csizmám ha valakit érdekel, lecserélem a legújabbra, mert az még erősebb bokában. -
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #38185 üzenetére
na hát igen, azzal a sebességgel nehéz ennyit menni
-
Picco
addikt
válasz
Daniel Alves #38185 üzenetére
egyetlen gebasz h nekem egyhengeres endurom van, utassal leszek, tehat lassu menet...
-
Picco
addikt
válasz
Daniel Alves #38182 üzenetére
azert nagy atlagban eleg jo az ut, de ugy van ahogy Djuree mondja: ahol szar, ott viszont nagyon
en szvsz 3 het mulva megyek, Szászrégen-be(Reghin), Marosvásárhely mellett van 30km-el.
Ott lakik nagymami meg nagynenemek, hozzajuk megyunk majd 1 hetre baratnommel. meg tervezunk egy Bran-i kastelylatogatast is(Dracula kastely) -
Djuree
félisten
válasz
Daniel Alves #38182 üzenetére
azért már nem olyan rosszak mint régen. az utóbbi időben sokat javítottak. legalábbis a főbb utakat. persze ami rossz az tényleg nagyon szar
voltam kint ausztriában múlt héten, mihelyst átléptük a határvonalat, olyan volt az út hogy nem is éreztük, mintha levegőn mentünk volna, jobb mint nálunk az autópálya
mondtam is hogy ez nem jó mert elalszunk vezetés közben. nálunk legalább nem alszunk el mert bukdácsol a kocsi össze-vissza
meg a zebra. mikor közel értünk egyből meg is állt mindenki és szépen átengedett. nem lehetett túl közel menni a zebrához mert egyből megálltak, ha nem is akartunk átmenni akkor is. úgyhogy beszélgetni csak kb. 10 méterre a zebrától
itt meg tudják oldani, nálunk miért nem? -
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves #38171 üzenetére
igen, azert mas csoportban turazni. de valahol el kell kezdeni.
-
zsoltee10
addikt
válasz
Daniel Alves #38164 üzenetére
Grossglockner pl.
direkt épített motoros látványút.
Tüzi, Tayrol: Nem kell szvsz ilyen szervezett túrára benevezni, motorozz.hu-n számtalan egyéni szervezésű gurulás van, amihez lehet csatlakozni, és nem kerül ennyibe.
Tüzi: Meglátjuk, legfeljebb megyünk jövőre, talán az er6-os kollégák közül is lesz érdeklődő, ha leszünk 5-6an, az minden szempontból biztonságos.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves #38164 üzenetére
hajjajj, van am.
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #38130 üzenetére
hát ja.. ezen én is szívesen végig tekeregnék
-
válasz
Daniel Alves #38135 üzenetére
Oda én Szeptemberben. (mármint horvátba)
No, ha mentek, és esetleg beférek/elférek, akkor szólhatnál, mennék én is -
válasz
Daniel Alves #38132 üzenetére
Amit még megnéznék, az a Gyilkos-tó. Pár km-re a tótól van a Békás-szoros és ez még nagyon baxa a csőröm, hogy milyen lehet élőben.
-
válasz
Daniel Alves #38130 üzenetére
Mennyé' má', oda mennék én is ha van hely
Öreg motor nem vén motor, és Nap Képe lett... wow
-
GabN73
addikt
válasz
Daniel Alves #38067 üzenetére
miért zárnád börtönbe? még egy + ok hogy mindenki legyen körültekintő az utakon.Inkább 2x nézzek szét nem hogy 1xse
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #38072 üzenetére
hát de bassza meg mennyivel ment,?????
-
runner 125
nagyúr
válasz
Daniel Alves #38072 üzenetére
Íjj, még h 50ccm-es robogóval nem lehet meghalni. Nagyon durva halál.
(Csak zárójelben, azzal h felvette a letakart hullát, semmiféle jogszabályt nem sértett.)
-
runner 125
nagyúr
válasz
Rákerestem, de nem találtam olyan hírt, amiben lettek volna képek is, belinkelnéd?
Köszi. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Ez nagyon durva,és kikanyarodott elé a munkagép,vagy hogy történhetett a baleset?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Daniel Alves #38045 üzenetére
Én Ausztriától kezdve Németország, stb.. mindenfelé voltam vele. Eleve mióta megvan ez a motorom ( 2 éve ) egyszer nem állítottak meg, pedig mentem el igazoltatások előtt...
Ez is olyan be nem tartott szabály, mint pl. az, h a kerékpárokon a jogszabályok szerint a mai napig rajta kell legyen a név és lakcímtábla. Szerinted hányon van rajta? Max. még a nagyapáink kecskéjén elvétve..
Ezt egy rendőrbarátom mesélte.Nem fognak csak a xenon miatt kiszedni az tuti.
Mellesleg tényleg tapasztalom, mióta bent van a xenon, sokkal "szúrósabb" vagyok. Inkább nem jön ki elém a kereszteződésben, mert figyelemfelkeltőbb.
-
Orbb
aktív tag
válasz
Daniel Alves #38031 üzenetére
Tényleg gyönyörű!
Van ott 1 nagy beton tömb, amire régebben még fel lehetett menni motorral, naa azt megszűnt :-(
Viszont gyalog fel lehet mászni :-)
És ami ott fogad kilátás, naa az tényleg beszarás!
Szóval ha teheted, nézd meg!
Nekem is ifa csíkos lett a gatyóm :-)Asszem az 1-essel nem voltak gondok, meg amúgy vállalható...
Mi sem erőltettük a gyorsabb tempót, így is rengeteg mindent kihagytunk! :-(Isaszegi vagyok!
-
Orbb
aktív tag
válasz
Daniel Alves #38019 üzenetére
Ha gondolod, holnapra megpróbálok 1 részletes cuccost összehozni! :-)
Amúgy megnéztük a víztározót, a vízesést, és utolsó nap pedig a sóbányát :-)
Miáltal elég sokat kellet mennünk erdős részen, hogy lássunk is valamit...
hát nem tudom, én 1 Rc36/2-esel voltam, és akadtak marha fos utak...
a város maga tűrhető, igaz figyelni kell :-)
ha elhagyod, úgy romlott a út! :-(
Motor kell oda, és nincs gond :-)
De tényleg...beérsz falukba, és kátyú kátyú hátán, javítások...
aztán lehet menni a külső gyűrűn, csak akkor sokat nem látsz!Az emberek marha vendégszeretők, tényleg!
mi 1 háznál voltunk, és kész...
a kajájuk irtó finom volt, a szobák patyolat tiszták, és igényesek!Árban pedig minimálisan olcsóbbak mint mi :-)
perhaps something else sir?
-
Orbb
aktív tag
válasz
Daniel Alves #37986 üzenetére
Igen, mi voltunk :-)
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #37961 üzenetére
Jaaa, nem erdekel, de viszonyitas miatt tudni akartam, mert most jon hondas barat es az o arai. Meg eBay es kaptam par jo honda bonto elerest, csak eredeti alkatreszekkel foglalkoznak, szoval bizakodo vagyok.
Az viszont vicces, h a lampa dragabb mint az integraba..
-
runner 125
nagyúr
válasz
Daniel Alves #37961 üzenetére
...jah, mondjad meg neki..., a gitt és a műgyanta olcsóbb.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Daniel Alves #37153 üzenetére
Jó csak tudod nem ez a megszokott,sokan már az égi pályákat róják ez végett mert kezdő jogsival felültek egy olyan motorra mint a tied.
Hiába írod hogy ha úgy érzed meg tudod csinálni akkor nyugodtan,ilyen motorokhoz nem elég a fejben ott lenni,gyakorlat(rutin)is kell hozzá..impulse.: Szerintem nyugodtan tedd le az A korlátlant,125ös géppel kezdesz úgy hogy mi akadálya,nem 1000re ülsz hogy gond lehetne belőle.De ha idővel váltani szeretnél nagyobbra nem kell újra vizsgáznod.A terep a legjobb hely ahol meg lehet tanulni jól motorozni,én is ott kezdtem anno,és a utcai motorozás tök egyszerűnek éreztem.
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #35290 üzenetére
szomorú.
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #35288 üzenetére
melyik részét nem érted azon, hogy a rendszámot nem hajlítjuk be okosba?
ha már te is ilyen rendszámhajtogatós menősrác vagy, legalább ne kérkedj vele. -
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #35282 üzenetére
nagyon egyszerű, nem tudom mit nem lehet rajta érteni:
ha a rendszám úgy áll mint nálad, fél év jogsi szevasz. ha újra rajtakapnak, már 1 év.
és így tovább. én is megyek gyorsan, de nem állítom víszintesbe a rendszámom. ha annyira tökös vagy, hogy túlléped a sebességet, akkor vállald is ha elkapnak és fizesd ki, ne sunnyogjál.
értem, hogy lezárva a vita, hiszen szégyelled magad érte, te is érzed, hogy ez kurvára nincsen rendben és vérciki.. -
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #35257 üzenetére
szerintem nem kell szimplán ész nélkül húzni és ha meg húzod akkor benne van a 100as csekk, de a rendszám az normálisan áll.
én ezért a jogsid is simán bevonnám fél évre kezdésnek. -
Djuree
félisten
válasz
Daniel Alves #35265 üzenetére
ez tényleg jól néz ki
jó motorozós idő lesz most nézem
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves #35270 üzenetére
nem tisztem itelkezni, mindenki ugy csinalja, ahogy jol erzi magat. en nyuszi vagyok ilyeneket meglépni.
-
FullGas
aktív tag
válasz
Vazze hát Sportmotoron szoktál fórumozni StriciKanegér ugye?
Egyébként gyönyörű, a legszebb széria sztem.
-
TayRol
nagyúr
válasz
ez am a rendszamtarto.
Djuree: ugy kozlekedj, mintha lathatatlan lennel!
-
FullGas
aktív tag
válasz
Daniel Alves #35257 üzenetére
-
FullGas
aktív tag
válasz
Daniel Alves #35247 üzenetére
A képen még az van de már kicsit átalakítottam, nem durván úgy szolidan
-
Djuree
félisten
válasz
Daniel Alves #35246 üzenetére
sebességkorlátozásról hallottál?
az a 130 elég sovány...
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves #35235 üzenetére
-
FullGas
aktív tag
válasz
Daniel Alves #35235 üzenetére
1999-es, nem mai darab de tudja a dolgát
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves #35230 üzenetére
750-es.
-
Boci_83
őstag
válasz
Daniel Alves #35157 üzenetére
Vazz barátom ott lesz! Nem tudom mennyire vagy képben ki ő, ő is nyomta a cod-ot velünk. Csak ide már nem nagyon mer írni!
-
törölt tag
válasz
Daniel Alves #34800 üzenetére
kösz! van új háttérképem
-
runner 125
nagyúr
válasz
Kellemes fotó.
Ami egy kicsit zavaró, h a bal oldalon az ég színei elcsúsztak, vagy az ott egy másik vagon ablaka, s a tükröződést látjuk?
Amire szvsz mindenképpen érdemes figyelni tárgyfotó/autó-motor fotó során, h ne komponáljuk középre. A középre szerkesztés nagyon sok esetben unalmassá tudja tenni a fotót, érdemes mindig valamerre eltolni a fő témát, általában ott szokás több helyet hagyni, amerre "néz". - S ha már ezt leírtam, egy kicsit nekem még zavaró, h nagyon szűk, hiába van ott egy teljesen jó háttér, sokat nem látunk belőle.
Viszont az alsóbb perspektívát jól választottad, lehet, h érdemes még lentebbről próbálkozni.
Amitől még hatás-vadász lehet egy jó motoros fotó, h különböző "tekintet terelő vonalakat" komponálsz a fotóba, lásd; Integra által linkelt VFR teszt jó néhány fotója, melyeken az oszlopok nagyon jól viszik a szemet a motorra. A Te esetedben erre tökéletes pl. a sín.
Hajrá!
-
válasz
Jó kép gratu
Próbáld kicsit jobban alulexponálni az utolsó 2-3 képet, akkor jobban előjönnek a sötétebb részek
Próbát megér. De nekem tetszik, jól belőtted a képet.
-
Integra
titán
válasz
nagyon jó lett!!
-
yodamastah
őstag
válasz
Daniel Alves #34757 üzenetére
Enis regota magam szervizelem a motort, mert kevesebbet keresek mint 5000ft/ora es megeri csinalni. De azert ne feledjuk el, hogy ehhez kell megfelelo kornyezet es megfelelo felszereles. Peldaul egy olaj leereszto csavart nem art nyomatekra huzni, mert elegge lehet koppanni amikor a tulhuzott csavar miatt a kovetkezo olajcserenel jon kifele a menet is a csavarral.... Es hat egy jo minosegu nyomatekkulcs az nem 5ezer ft...
No meg a motor szelres nagy felelosseg, en sem szivesen csinalnam olcson. Oda kell figyelni mert ha hibazol abbol csunya dolgok kovetkezhetnek. En sem vagyok hajlando masnak szerelgetni a motorjat, max futomu beallitast szoktam segiteni, amiatt senki nem fog a falnak menni....
Persze tulzottan nem akarom vedeni a szereloket, sok kontarral talakoztam mar
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Jah elég durva. Én is elmentem egykét helyre 17-18k-t mondtak 5k-s munkadíj volt bene és sokkalgyengébb olaj.
Nekem ez most 2k munkadíjban volt, de bőven megspóroltam az olajon.De vonatkoztassunk el:
számítástechnikában is egy videókártya cseréértt meg drivertelepítésért ugyanígy elkérünk 4-5k-t. 1 óra munkadíj.
És hányan kifizetik te jó isten.
Ez van. 'Szakembert" meg kell fizetni... -
R1200GS
aktív tag
válasz
Ha normális helyre viszed nem csak ezt végzik el egy olajszerviz alkalmával.
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #34698 üzenetére
miért nem jó a gyári?
-
válasz
Daniel Alves #34698 üzenetére
nemtom nem kérdeztem mert mondtam neki hogy csak jövő hónapban lesz zsém most eléggé ki költekeztem ugye ebbe a hónapban vettem a motort +átírás + műszaki + olaj csere + mindent most kellett fizetnem
de jövő hónapban végre helyre áll a rend
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves #34696 üzenetére
sosem pucolom a gyarit, meg nem szedtem le a tankot sajat kezuleg. 6000km-enkent van megnezve, kifujatva levegovel, ha kell, csere. ennyi.
-
válasz
Daniel Alves #34696 üzenetére
egyáltalán a nem sportot azaz a gyárit lehet pucolni? én azt hittem azt csak cserélni lehet...
-
Boci_83
őstag
válasz
Daniel Alves #34584 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
Daniel Alves #34579 üzenetére
motorikusan megbízható
hihi, ez nem üzemórás bestia amúgy? -
Boci_83
őstag
válasz
Daniel Alves #34579 üzenetére
Még jó is lenne nekem! De Gaboman majd elmondja mit kell tudni róla...? Mennyire üzemórásak ezek?
-
Detox!
senior tag
válasz
Daniel Alves #34568 üzenetére
Eddig mindenképp cserélni akartam, de most elgondolkodtam. 2éves sincs, ha nem sérült, megy vissza.
-
Detox!
senior tag
válasz
Daniel Alves #34559 üzenetére
Köszi, Shell advanced 10w lesz benne, 2500-ért kapom a litert. Repsol jobb lenne, mert mégis csak Hondásabb, de ez van a csókánál akitől rendelem a dolgaimat. Hátsó gumi + 4l Motul 5100 + olajszűrő + Motul roadplus láncspray + 1l villaolaj + Locktite csavarrögzítő együtt 21.200 Huf. Elég jó ár sztem, igaz a gumi (Sportech M3) ebből csak 3,5K, mert van rajt vagy 2mm középen, de valamit vennem kell műszakira és most erre futja.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Daniel Alves #34438 üzenetére
Szia
Érdekelne, hogy van a kamera rögzítve a tankhoz, milyen típusú a tartó? (ragasztva van?!?)
-
TayRol
nagyúr
válasz
Daniel Alves #34438 üzenetére
jah, en is neztem a goprot, sieleskor is hasznalnam, de nagyon draga meg nekem.
vettem brigeciolt. holnap motormosas. kitolom az esore. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Daniel Alves #34429 üzenetére
Ki volt ez a szoprán hangon bekiabáló a videóban?
Én kivágtam volna!
Az a leszabályoztatás miért volt jó kétszer is? -
válasz
Daniel Alves #34435 üzenetére
zsir akkor azt is lebeszélem majd
-
Boci_83
őstag
válasz
Daniel Alves #34256 üzenetére
Egyenlőre tárgytalan a fesszabi!!!
Úgy néz ki hogy generátor állórész a szar! Ha valaki tudja melyik típus felel meg a 929essel kérem jelezze!!!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Daniel Alves #34216 üzenetére
Kösz,már várom a délutánt azt goo!!!
-
SzalaiG
addikt
válasz
Daniel Alves #34083 üzenetére
Nagyon szép!
-
Boci_83
őstag
válasz
Neked hány felhasználó neved van a Sportmotoron?
-
válasz
Rendszámtábla a menetszéltől állt vízszintesbe gondolom
-
Integra
titán
válasz
szép
azt a rendszámtartó táblát meg mi lelte?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest