Hirdetés

Aktív témák

• Daywalker

addikt

válasz .mf #49164 üzenetére

Jobbulást neked! Kár, hogy nem voltál...valami eszméletlen volt! Elvesztettem a pályaszüzességemet is, meg valamennyire a motorom is. Sikerült a célegyenes végi kanyart levágni áthúzni a kerékvetőn-kavicságyon és füvön, hogy aztán visszaérjek az aszfaltra :DDD Szerencsére nem volt gáz, át kellett engedni, fékezni nem lehetett már.

Kicsit sokan voltak ma, &rew és persu szerint nem szoktak ennyien lenni, de volt jó pár kör, ami nyugodtan telt és lehetett próbálkozni.
    Betettem 3-ba és szépen abban nyomtam végig. 2-nek nem volt értelme, 4-nek sem, pedig utóbbi is vitte volna, de feleslegesen alacsony fordulaton sem akartam járatni. Először &rew felvezetésével mentem, majd egyedül. Amúgy rém egyszerű a vonalvezetés, könnyű megjegyezni.

A fék jól vizsgázott, nem puhult fel (jobban, mert picit levegős egy ideje), meg minden más is. A futómű is jónak tűnt, nem pattogott (pedig a célegyenes bejárat tényleg fos hullámos-bordás), nem kellett erőltetni, szépen ment a kanyarban ezen a szinten.

Sajnos nem tudtam a gumi peremét elérni, kb. 2 mm hiányzott ehhez a manőverhez, de magamhoz képest ez így is nagyon jó (előtte vagy 1,5-2 cm volt szűz felület:D). Szóval sport-túra gumival is el lehet menni pályázni, csak ne lenne ennyire kockásra kopva, de majd tavasszal megoldjuk ezt a problémát is, addig ezt le kell járni rendesen.

Szóval menni kell gyakorolni-gyakorolni. Először fura volt ez az oda megyek ahova nézek dolog, mert utcán nem kell átnézni egy sikánon mondjuk, de itt igen, viszont beválik a módszer tényleg. Többször kellett magamban magamra szólni, hogy hova nézzek, mert rendkívül sokat számított (akár fékkel való lassítás nélkül is be tudtam venni azt a kanyart, amit előtte rossz irányba nézéssel csak fékkel). A sikánnal megszenvedtem, de a végén kezdtem rájönni a helyes ívre.

Egy baj van csak. Rákaptam erre a dologra és nem kevés pénz. Egy tank benzin legalább, plusz autópálya + 6K. De egyszer egy hónapban bele kell férnie :R

Mégvalami: rengeteget tanultam ma, úgy érzem. Amikor kijöttünk a pályáról a közútra, olyan érzés volt, mintha biciklit döntögetnék, nem egy távolsági buszt, mint előtte.

Na, még mesélhetnék, de totál elfáradtam, szóval most megyek és elteszem magam...tuti izomlázam lesz:DDD

Aktív témák