- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Benhill
üzenetére
Attól is függ, milyen asztalod van.
Ha telibe van borítva a hátulja, vagy legalább annak egy része, akkor jó megoldás a kábelcsatorna.
Nekem a nappaliban a TV hasonlóan kritikus. (10 eszköz van a TV-nél, ennek mindnek táp-adat csatlkozója legalább, de van házimozi hangszórókábelekkel is) A nappali bútort úgy alakítottam ki, hogy legyen egy álfal a TV és a mögötte lévő fal között. Ebbe az álfalba bevezetem a TV mögött a kábeleket, a szekrények-polcok és az álfal találkozásánál pedig kivezetem őket.
A dolgozósarokba úgy tervezem az asztalom, hogy legyen az asztalnak a hátulján egy vak doboz rész - amit tartani fogja a felesleges kábelhosszakat, a maradékot pedig célirányosan malacfarokkal összekötve vezetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest